C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
hola trabajadores
va dau un buna-ziua scurt... varianta lunga cat de curand ca ajunge fibra optica langa lanu de capsuni.
Filule, duamne fereste, daca se culege capunele raman fara activitate si tre sa merg la nemtz la salata si acolo ie frig si urat
va dau un buna-ziua scurt... varianta lunga cat de curand ca ajunge fibra optica langa lanu de capsuni.
Filule, duamne fereste, daca se culege capunele raman fara activitate si tre sa merg la nemtz la salata si acolo ie frig si urat
human being/being human
-

basstard - Junior Member
OLA bassu shi nae!
Bucureshti , Bucureshti, mergi 5 metri te opreshti!
Cam asta e concluzia dupe scurta escapada in capitala nr 2 ca marime din romania dupa Ploieshti ofcors!Mi-a amortzit picioru pe ambriaj!
Elucubra-m-ash pa coloanele oficiale!
Gagone shtiu pa un nene cu un plotter d-asta, da nu shtiu pretzuri!Baga un mail mai detaliat ca daca e sa vorbesc cu omu sa-i spun despre ce ie vorba.
Cam asta e concluzia dupe scurta escapada in capitala nr 2 ca marime din romania dupa Ploieshti ofcors!Mi-a amortzit picioru pe ambriaj!
Elucubra-m-ash pa coloanele oficiale!
Gagone shtiu pa un nene cu un plotter d-asta, da nu shtiu pretzuri!Baga un mail mai detaliat ca daca e sa vorbesc cu omu sa-i spun despre ce ie vorba.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
ahaaaaaaa! deci alea ie culturi intensive! am mai auzit io ceva de genu asta! ie corcite cu laricea, nu? sau cu pinu`(nu ala a lu` Gusha!)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
salutam poporu care la mintit pe iliescu cu televizoru
pe litoral dupe 9 zile de puloaie sintuneric a mijit in sfarsit suarele motiv indubitabil de bere.
peste o ora va incepe renajterea folbalului romanesc cand rapid va bate cu 2-0, valerenga cu 4 si everton aidoma
maine seara poposesc in orasu de bajtina motiv indubitabil de alte beri
danone?
pe litoral dupe 9 zile de puloaie sintuneric a mijit in sfarsit suarele motiv indubitabil de bere.
peste o ora va incepe renajterea folbalului romanesc cand rapid va bate cu 2-0, valerenga cu 4 si everton aidoma
maine seara poposesc in orasu de bajtina motiv indubitabil de alte beri
danone?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
'ziua
aiule vez ca diseara si fane vrea sash ia un adio daca nu ne prindem pe inoastre baga un telefon. sau doo ca e penurie.
daca eshti de la ploieshti
alfel iar invazie az dimineatza pe toate arterele de bz ph cj plm.
alfel az bine, nu i eshefi deci daca avetz de vorbit cu mine insistatz ca io ricochet
aiule vez ca diseara si fane vrea sash ia un adio daca nu ne prindem pe inoastre baga un telefon. sau doo ca e penurie.
daca eshti de la ploieshti
alfel iar invazie az dimineatza pe toate arterele de bz ph cj plm.
alfel az bine, nu i eshefi deci daca avetz de vorbit cu mine insistatz ca io ricochet
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
lalei
poimaine e luni
forzza căpriorii.
poimaine e luni
forzza căpriorii.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ce linc? ăla de la un articol sau ceva sa afli şi tu ce so intanplat cu inglezu pocnit de dinamovistu cu occipital de babuin? dacă a paralizat sau i-o rupt gatu? aha
~p~p
~p~pANTI
-

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
deci este imposibil sa lucrez ... pardon, sa navighez ... creca daorita lipsei acute de shefi toata lumea sta pe net si se deschide o pagina in coishpe ani.
nu baicsiniu, ala de la articolu' cu un meci unde nu mai stiu cine a luat 5 buabe
ce e in linc de la memet? zicetzi si la mine
nu baicsiniu, ala de la articolu' cu un meci unde nu mai stiu cine a luat 5 buabe
ce e in linc de la memet? zicetzi si la mine
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Auzi bah?Tu de cate oriv bagi acelashi post?Ce...tzi-ai inghitzit celelalte taste?:D
Vreau shi io scoruri la meciurlii d-aseara ca mie mi-a crapat cablu din cauza de mosh nebun shi vecin.
Vreau shi io scoruri la meciurlii d-aseara ca mie mi-a crapat cablu din cauza de mosh nebun shi vecin.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
deci primarii din orasu de bastina face drumurile prin municipiu. intrun fel im pare rau, ma simteam ca cu gipu in masina.
memetule, din seria ceia de poze mai era si astea:
memetule, din seria ceia de poze mai era si astea:
- Fişiere ataşate
-
- error5.jpg (13.08 KiB) Vizualizat de 2518 ori
-
- error4.jpg (8.08 KiB) Vizualizat de 2511 ori
-
- error3.jpg (9.93 KiB) Vizualizat de 2521 ori
-
- error2.jpg (65.38 KiB) Vizualizat de 2510 ori
-
- error1.jpg (15.66 KiB) Vizualizat de 2511 ori
-

weed13 - Mesaje: 1868
nush cum sa scriu ce a zis keshu da o sa incerc.
i se adresa lui domnu' mu ... nu, invincible sau cum plm ii zice.
~p
i se adresa lui domnu' mu ... nu, invincible sau cum plm ii zice.
kesh scrie:Asculta, ma, muie cu ochi! Pish ii zici lu tata-tau sau lu ma-ta care te-a avortat pe net! Niciodata n-am inteles de ce dracu te tolereaza administratorii pe forumu asta pentru ca nici macar amuzant nu esti. Reinnoiesc avertismentu, fereasca-te Dzo sa pun mana pe tine in Timisoara, retardatu dracului. O sa-ti pocesc fata aia de pedofil belgian, futu-ti pizda ma-tii de muist ochelarist!
~psemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
vam prins vrajituarelor
am ajuns in bucale de unde maine la 6 dimine voi pleca spre ctza
vam pupat pe cecurile fara limita de suma
am ajuns in bucale de unde maine la 6 dimine voi pleca spre ctza
vam pupat pe cecurile fara limita de suma

-

guz monin de pe malu lu marea cea mare
sportu ia spulberat pe galateni si pandurii lu gaga ia spulberat pe clujenii lu pijkej
multzeani lu neatzu
azi revin in capitala pt 3 zile asa ca pazea cecule, sa nu te prind pe sosele
sportu ia spulberat pe galateni si pandurii lu gaga ia spulberat pe clujenii lu pijkej
multzeani lu neatzu
azi revin in capitala pt 3 zile asa ca pazea cecule, sa nu te prind pe sosele
-

lalei
mulţean lu neaţa, indubitabil.
mulţean lu neaţa, indubitabil.
ANTI
-

ardeii iuti culesi personal din gradina, taiati fasii si uscati pe ziare in pod si pisati in piulita.
bre, gaga, nui mai eficient sai pishi in olitza in loc de piulitza?
-