Gata, eu cu moshu' m-am apucat. Acum ramane ca si amaterasu sa se impace cu sin_ella
Sa ne iubim ....ca fratzii! Sa facem spirale la Costinesti...alea alea..:

in al trei-lea rand, in mom in care eu am scris acel msj nimeni nu daduse vreo explicatie, asa ca mi s-a parut ok sa iti dau eu una. Daca am fost acida, imi cer scuze, nu era intentionat.
alo, tante sinpateca, am zis ca esti "obosituare", nu "plictistuare" - mare diferenta.
interesant totusi ce parere ai tu despre tine..
Va rog frumos, atat tu cat si "prietenul" tau care a inceput aceasta tiganie sa ma ignorati pe cat posibil.

Amaterasu scrie:Love2Fly am fo io de curand, sapt asta la Irish si-am baut o br, da` n-aveau Guinness neagra... si nici cu cine sa cant Love of my life... era cam gol si aia de erau cred ca arfi cantat mai degraba ceva de Gutza Minune...
Oricum, cand mai ai chef de br la Irish si nu te deranjeaza sa o bei c-o fata...
si d-ala mai greu de gasit.
nu bre.. nu-i vorba ca-s io cosmopolit, elitist, snob, samd.. da chiar nu beau decat rar dubioshenii.. de obicei una din urmatoarele beck's, tuborg, carlsberg, stella, skol sau timisoreana desi s-a facut cam aiurea in ultima vreme.Oribilul Mosh scrie:Acum stai si bagi emoticoane pe forum.

Cristy scrie:da totuj Love of my life nu se canta la Carlsberg ?

ralux scrie:pe 12-18 octombrie animalutzele vor fi in spania
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator