comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
ia-le tu pe tuate la... asl, bre e descoperirea mea 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
OnlyForMyStyle e un fel de Titina de gen masculin. Nu stiu de ce presimt ca o sa mai vedem bicepshi, tricepshi, pectorali, etc ... mult, mult timp de acum inainte.
Macar de s-ar tine si Titina cu pozele dupa el...
k@tzy, cumva tipa din poza ta e posesoarea ID-ului:
http://www.fanclub.ro/member.php?u=13345
?
wednesday e cea mai interesanta "dezvaluire" a anului 2005

Macar de s-ar tine si Titina cu pozele dupa el...
k@tzy, cumva tipa din poza ta e posesoarea ID-ului:
http://www.fanclub.ro/member.php?u=13345

wednesday e cea mai interesanta "dezvaluire" a anului 2005

-
Love2Fly - Junior Member
tare de tot poza lu k@tzy cu femeia aia de la Nightwish !!!
dar in topul preferintelor mele tot poza cu baixo si Ronaldinho ramane pe locu 1
dar in topul preferintelor mele tot poza cu baixo si Ronaldinho ramane pe locu 1

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
OnlyFoMyStyle, vezi, nea, că ăsta nu este site de matrimoniale.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Mersi frumos. In seara asta doarme cu mine-n pat. Maine tre' sa vad cum vor reactiona cei doi crai de la rasarit (adicalea caine 1 si caine 2).
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
ar fi interesantă o intalnire intre patrupedele lu migu şi uaild roz, sau, alfel spus, intre pepsi şi uischii.
~p~p cre că ese o beţie ceva de numa.

ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
m-am uitat pe toate pozele de pe thread si nu am gasit nici o poza cu baixinho, cu eyewitness, love2fly, cr1stina, vreau sa va vad si eu....
consider ca de pe thread cele mai tari poze sunt ale lui cubu, alea in diferite pozitii, in care o imita pe titina.
)
consider ca de pe thread cele mai tari poze sunt ale lui cubu, alea in diferite pozitii, in care o imita pe titina.

inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
-
Ramuna - Junior Member
m-am uitat pe toate pozele de pe thread si nu am gasit nici o poza cu baixinho, cu eyewitness, love2fly, cr1stina, vreau sa va vad si eu
cauta pe secs

-
Ramuna scrie:m-am uitat pe toate pozele de pe thread si nu am gasit nici o poza cu baixinho, cu eyewitness, love2fly, cr1stina, vreau sa va vad si eu....
vrerea e a omului, voia a Domnului

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nici o poza cu baixinho, cu eyewitness, love2fly, cr1stina
Ehe....
A fost o vreme cand eyewitness punea poze cu el la mare, el la munte, el in "strainatatiuri", el cu cainele, el cu mashina, el cu gotca si tot el cu "uiscanu", el in apa, in aer si pe uscat, el la tenis si tot el la "popice", el la impachetari cu nomol si....tot el in barurile de lux din bucuresti. Era campionul pozelor
Il urmau la o distantza foarte mica si cei enumeratzi de tine. Mai putzin eu care avand o moaka nashpa, am considerat ca nu vreau sa ajung pe "comentarii....".
Timpul a ingalbenit pozele iar zoso intr-un moment de tristetze a hotarat sa le stearga zicand mai apoi c-a fost o eroare
Ehe....
A fost o vreme cand eyewitness punea poze cu el la mare, el la munte, el in "strainatatiuri", el cu cainele, el cu mashina, el cu gotca si tot el cu "uiscanu", el in apa, in aer si pe uscat, el la tenis si tot el la "popice", el la impachetari cu nomol si....tot el in barurile de lux din bucuresti. Era campionul pozelor

Il urmau la o distantza foarte mica si cei enumeratzi de tine. Mai putzin eu care avand o moaka nashpa, am considerat ca nu vreau sa ajung pe "comentarii....".

Timpul a ingalbenit pozele iar zoso intr-un moment de tristetze a hotarat sa le stearga zicand mai apoi c-a fost o eroare

-
Love2Fly - Junior Member
ento, uitashi de alea de pe yaht si seria aia conpleta din cazino 

-
casa nu mai vorbim seria cu prajitoru de paine de 3000 de dolari si tigaia de teflon achizitionata din australia la numa 1734.34 Dolari plus tevea
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma