Atentie cum ne imbracam!Pt FEMEI&BARBATI
Moderator: anjin-san
gabi0517 sau gabuba0517 ; nu ma pot decide, iar aceasta indecizie imi mananca somnul. cred totusi ca voi opta pentru prima varianta, e mai aproape de numele demiurgului...
v-am zis nu ce a zis domnul garquez, nu? ca fericirea e pentru oamenii finutzi, cu stil. ca mine, ca gigi.
gigi, hai la o bere sa-mi arati cum se bea din sticla cu stil. cu doo degete pe gaura sticlei, ca tot lichidul sa treaca printre degete, sa simta pielea proaspat spalata cu shampon din strainataturi...
ce dorinte, ce visuri...
v-am zis nu ce a zis domnul garquez, nu? ca fericirea e pentru oamenii finutzi, cu stil. ca mine, ca gigi.
gigi, hai la o bere sa-mi arati cum se bea din sticla cu stil. cu doo degete pe gaura sticlei, ca tot lichidul sa treaca printre degete, sa simta pielea proaspat spalata cu shampon din strainataturi...
ce dorinte, ce visuri...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
imi pare rau pentru tine gigi ca s-a ajuns sa te ia lumea asa.
eu te-am prevenit sa te potolesti
)
m-a luat lumea la draci ca te-am atacat la inceput, ca nu mai aveau de cine sa rada daca iti luai jucariile si plecai acasa.
singurulucru misto pe care l-ai spus pe forum a fost "tzake... prapaditule".
eu te-am prevenit sa te potolesti

m-a luat lumea la draci ca te-am atacat la inceput, ca nu mai aveau de cine sa rada daca iti luai jucariile si plecai acasa.
singurulucru misto pe care l-ai spus pe forum a fost "tzake... prapaditule".

- tzache
Gigi0517 scrie:Buna dimineata K@tzi! E ora 10 si cateva minute. Probabil esti la scolita in costumul tau de eleva> E..am dat gres, asta e:) se mai "implanta".dar semana f.mult dupa descriere...Intentia conteaza.Numai bine..si succes la scoala..Daca nu sti ceva sau profesorii care iti predau sa ma chemi. Imi ofer ajutorul...
dadada, multzumesc frumos

- kahlan
- Junior Member
:)
Multumesc Gabuba..pt incurajari...E.asta e ..trebuie sa ma obisnuiesc si cu agoniile altora, impartasirile lor, intelepciunea lor, dorintele lor..Eu cred ca cei care ma :insulta" au un sufletel cald, numai i-am iritat un picut eu..Asta e.Nu-ti schimba id-ul..iti bine asa..Chiar ma-ntreb de unde provine id-ul tau....fericirea e pt oameni finutzi..Avea dreptate Marquez dar nu in totalitate..
Fiecare merita o raza de lumina ( cum spune acum Holograf)..Merita sa fie fericit, sa simta ca traieste..Fiecare intelege Fericirea in modul Propriu...TRebuie sa stim cum sa cautam fericirea, unde , destinul intervine aici.......E trist sincer ca lumea s-a schimbat..in rautate, insolenta..mereu vor fi extremitati..Crede-ma ca suport insultele celor de-aici..Sunt obisnuit ..Si cu ocarari, laude..Nu ma mai mira prea nimic din pacate..>POate o raza de lumina in sufletul celor de aici si nu numai m-ar inalta sa privesc in cer......Ai o varsta frumoasa, o gandire elevata dozata cu gram de intelepciune..Sper s-o pastrezi si s-o utilizezi in viata, in fata obstacolelor "aruncate" de destin..Totul este sa sti zambi, sa fi bun..sa iubesti....Sunt pers. aparte puse pt fiecare dintre noi....Ma bucur ca fructifici in viata si te injectezi cu lumina.>cautand intelepciunea este o dovada de intelepciune..Sper ca asta cauti...NU lua in seama jignirile altora.....Spuneam un citat despre J. Swift....
la fel si N. Iorga spunea: " Cand lumea huiduie fi sigur ca trece un om simpatic"..Cine spunea ca " atunci cand iti spun 2 pers ca esti beat asa este"..Gresit..
Eu spun: Unde-s 2 (3,4,5,+n) prostia creste"...Acum te las..Sper sa fi iubit..Mai astept dragii mei insulte.Ma bucur ca n-ati obosit..Tzake bine ai revenit..Fiecare e prapadit:)..
Numai bine tuturor!..
Un mic precept..IN loc sa cautati greselile altora, contribuiti cu bunatatea si caldura voastra pt a "schimba lumea"......
DOAR_EL
Fiecare merita o raza de lumina ( cum spune acum Holograf)..Merita sa fie fericit, sa simta ca traieste..Fiecare intelege Fericirea in modul Propriu...TRebuie sa stim cum sa cautam fericirea, unde , destinul intervine aici.......E trist sincer ca lumea s-a schimbat..in rautate, insolenta..mereu vor fi extremitati..Crede-ma ca suport insultele celor de-aici..Sunt obisnuit ..Si cu ocarari, laude..Nu ma mai mira prea nimic din pacate..>POate o raza de lumina in sufletul celor de aici si nu numai m-ar inalta sa privesc in cer......Ai o varsta frumoasa, o gandire elevata dozata cu gram de intelepciune..Sper s-o pastrezi si s-o utilizezi in viata, in fata obstacolelor "aruncate" de destin..Totul este sa sti zambi, sa fi bun..sa iubesti....Sunt pers. aparte puse pt fiecare dintre noi....Ma bucur ca fructifici in viata si te injectezi cu lumina.>cautand intelepciunea este o dovada de intelepciune..Sper ca asta cauti...NU lua in seama jignirile altora.....Spuneam un citat despre J. Swift....
la fel si N. Iorga spunea: " Cand lumea huiduie fi sigur ca trece un om simpatic"..Cine spunea ca " atunci cand iti spun 2 pers ca esti beat asa este"..Gresit..
Eu spun: Unde-s 2 (3,4,5,+n) prostia creste"...Acum te las..Sper sa fi iubit..Mai astept dragii mei insulte.Ma bucur ca n-ati obosit..Tzake bine ai revenit..Fiecare e prapadit:)..
Numai bine tuturor!..
Un mic precept..IN loc sa cautati greselile altora, contribuiti cu bunatatea si caldura voastra pt a "schimba lumea"......
DOAR_EL

- Gigi0517
Fiecare merita o raza de lumina ( cum spune acum Holograf)
mare ganditor Holograf asta, domne!

Ai o varsta frumoasa, o gandire elevata dozata cu gram de intelepciune.
hehe la asa complimenete cre si io ca sunteti best friends..

Ma bucur ca fructifici in viata si te injectezi cu lumina
stiam io ca e ceva in neregula! lumina?! asa-i spune acuma?!
ce de-a pretini si-a gasit gigi domne... iote, gabuba, acuma faci si tu parte din cercuri selecte... gigi, tzake prapaditu... aproape ca te invidiez!
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
mai poti Amaterasus?
Draga mea...Eu pot sa iti fiu tata, mentor...abia ai implanit 18 ani, nici nu e sigur si faci pe desteapta..pai se poate....?Ei ei...de fapt esti tanara..Ai energie..doar toatia ziua servesti Redbull..normal..
Apropo...te pup pe cei 2 dintisori de rabbint din fata..Drept rasplata..Din partea firmei un morcov sa ai ce rontai..si sa scormonesti in toate vagaunile.Te-as impusca pt blana ta de felina..Dar din pacate nu detii asa ceva..Doar 2 dintisori neslefuiti sa-ti areti adevarata valoare de femeie cu stil haute-couture si morcov in gurita...sa fi iubita..continua...
Apropo...te pup pe cei 2 dintisori de rabbint din fata..Drept rasplata..Din partea firmei un morcov sa ai ce rontai..si sa scormonesti in toate vagaunile.Te-as impusca pt blana ta de felina..Dar din pacate nu detii asa ceva..Doar 2 dintisori neslefuiti sa-ti areti adevarata valoare de femeie cu stil haute-couture si morcov in gurita...sa fi iubita..continua...
- Gigi0517
gigi0517
am o rugaminte, posteaza duar pe forumu proconsul daca moderatorul de-acolo iti permite si te tolereaza. la inceput ai avut o doza de umor, din pacate acu ai devenit enervant si agasant. esti agramat si needucat, infatuat si retardat. deci, ca sa nu iti ei ban general pe forum, te rog limiteaza-te duar la forumu proconsul.
multumesc intelegere
continuati
am o rugaminte, posteaza duar pe forumu proconsul daca moderatorul de-acolo iti permite si te tolereaza. la inceput ai avut o doza de umor, din pacate acu ai devenit enervant si agasant. esti agramat si needucat, infatuat si retardat. deci, ca sa nu iti ei ban general pe forum, te rog limiteaza-te duar la forumu proconsul.
multumesc intelegere
continuati
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
unde sa continuam, aiule? asa, in absenta lu gigi?
amaterasule, ca esti sparta de invidie stiu. ai vrea tu tovarasi ca ai mei...
finutzi si de nadejde.
dar ma opresc aici, ca incepe sa ma-ntristeze deja situatia...
amaterasule, ca esti sparta de invidie stiu. ai vrea tu tovarasi ca ai mei...
finutzi si de nadejde.
dar ma opresc aici, ca incepe sa ma-ntristeze deja situatia...

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Gigi0517 scrie:Draga mea...Eu pot sa iti fiu tata, mentor...abia ai implanit 18 ani, nici nu e sigur si faci pe desteapta..pai se poate....?Ei ei...de fapt esti tanara..Ai energie..doar toatia ziua servesti Redbull..normal..
Pai domnu' Gigi, io de cand am auzit de dumneavoastra am tot vrut neaparat sa va cunosc si sa va spun ca sunteti praf, pulbere, pamant.. omule tu auzi ce spun eu? praf, sti ce-nseamna aia? e mai rau decat sa fi varza!
Mentor?

gabuba scrie:gigi, la cata viata sociala ai tu, doar n-o sa te ei dupa niste unii care nici nu te cunoaste sau macar stie pe tine asa cum esti tu de fapt: un baiat finutz, sensibil, lipsit de frustrari, inteligent, aratos si, evident, cu carare pe mijloc...

I got the idea by smocking a lot of pot.
-
Arkenhope - Junior Member
Eyewhitness
Nu ai de ce sa te superi sau enervezi..NU vezi cum cum sunt atacat asa din senin..N-am avut nimic cu nimeni si ...Amaterasus din senin a aparut..si pac......Oricum..in fine..NU mai conteaza...PACAT DE CE S-A AJUNS DE ACEST THREAD.........
- Gigi0517
gigi, vezi ca eyewitness se scrie cum scriu eu, nu cum scrii tu.
si da, mare pacat de acest thread. sa va povestesc cum m`am dus imbracat anul trecut la TM Base ? cred ca ar fi interesant. si virgiginel ar putea sa isi dea cu parerea de expert daca e o imbracaminte adecvata sau nu.
si da, mare pacat de acest thread. sa va povestesc cum m`am dus imbracat anul trecut la TM Base ? cred ca ar fi interesant. si virgiginel ar putea sa isi dea cu parerea de expert daca e o imbracaminte adecvata sau nu.
-
whatever - Mesaje: 2848
-
Daimon - Mesaje: 5074
Gigi0517 scrie:Nu ai de ce sa te superi sau enervezi..NU vezi cum cum sunt atacat asa din senin..N-am avut nimic cu nimeni si ...Amaterasus din senin a aparut..si pac......Oricum..in fine..NU mai conteaza...PACAT DE CE S-A AJUNS DE ACEST THREAD.........
Omule eu nu te atac si nici nu ma enervez iti ziceam doar sa deschizi ochii, nu pari baiat rau dar pe undeva in ratiunea ta sunt lacune mari si acest thread a ajuns destul de bine, toata lumea rade

-
Arkenhop, singuru tau scop pe forumu asta ie sa-l futi pe Gigi? Altceva n-ai de facut? Nu vrei sa pui vreo 10 poze? N-ai nimica de spus pe vreun subiect?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
pt Arkenhope
Buna frumosule..! nu dau nici o explicatie, nu iti dau reply..doar permite-mi sa te intreb si nu o lua ca o ofensa..te rog eu..Ce bere ai baut cand mi-ai scris..ma intereseaza marca....da? daca esti dragut sa imi raspunzi sincer..Nu e vb de concentratia de alcool..Iti voi spune la momentul potrivit..
- Gigi0517
bre kantemire si astilaltzi normali la cap, ma nervati ca scrieti aici ca dau click pe ultimul mesaj fara sa vad pe ce subiect scrie si ma trezesc cu avataru antevorbitorului infatza si mi se taie chefu' de viatza.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
va certati singuri. de juma de ora gigi a parasit forumu de caterinci
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
piskeshu scrie:Arkenhop, singuru tau scop pe forumu asta ie sa-l futi pe Gigi? Altceva n-ai de facut? Nu vrei sa pui vreo 10 poze? N-ai nimica de spus pe vreun subiect?
10 poze n-am da gasesc eu una in care arat ca dracu' da oricum mai bine decat in realitate

http://img113.echo.cx/img113/1529/me3iz.jpg
De ce conteaza asa de mult ce bere era? Sa presupunem ca era Tuborg.. hai ca sunt curios.
-

Ba, cum dracu faci sa ai o poza in mesaj? Adica sa apara efectiv nu doar un link catre ea, sau ce neam de forum e asta? Nu se cheama softul cumva? Ca daca stiu cum se cheama "I will use google before asking dumb questions"
Edit: Ok, m-am mai lamurit putin cu imaginile, dar inca nu stiu sa activez vB Code
-
buna

- Gigi0517
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma