noutati/curiozitati

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Mesajde ursuletroz » Lun Oct 03, 2005 7:58 pm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sa fie clar: NICIODATA NU AM INTRAT GRATIS LA UN CONCERT PROCONSUL, SI NICI NU AS FACE ASA CEVA!!!!!!!!!!!!! sa fie foarte clara chestia asta!!!!!!daca voi asta ati inteles din ce am zis eu...imi pare rau pt voi:))
ursuletroz
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Oct 04, 2005 9:20 am

aaaaaaaaaaaaaaa si bbbbbbbbbbbbbb: NICIODATA NU AM INTRAT NICI MACAR GRATIS LA UN CONCERT PROCONSUL!!!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde camitza1 » Mar Oct 04, 2005 10:04 am

piskeshu, atunci de ce naiba mai scrii pe acest forum? Nevermind.

ursuletroz scrie:nu e nici pe departe genul de forum pe care mi-l inchipuiam. dar e forumul formatiei mele de suflet, si, vreau nu vreau, deocamdata il accept asa. si asta pt ca nu eu il conduc, nu eu fac regulile, nu eu il pot transforma in ceva mai bun.dar recunosc ca mi-ar fi placut sa fin o familie, sa invatam sa ne acceptam "vecinii" de forum, sa nu-i mai criticam in halul in care o facem.

Draga ursuletz, cum ai vrea tu sa fie forumul asta? oricine il poate transforma in ceva mai bun. Eu sunt moderator aici doar ca sa nu las aberatii si injurii sa umple acest spatiu destinat unui alt scop, si in al doilea rand, sa tin, atat cat pot, legatura cu trupa pentru a va anunta tot soiul de noutati atunci cand apar. In rest, oricare din cei de pe forum pot deschide subiecte interesante, se pot implica si il pot face mai atragator. Chiar si tu, fara sa-l conduci, fara sa faci reguli. Am incercat si eu sa fim o familie dar nu chiar atat de usor. Sunt tot felul de caractere care intra pe acest forum. Divergentele sunt inerente, dar atata timp cat sunt constructive, sunt binevenite. Asa ca, ursuletzule, hai sa facem forumul mai frumos, mai atractiv! Uite, dupa ziua de duminica promit sa vin cu poze frumoase si povesti de la concert. Have a nice day!
camitza1
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mar Oct 04, 2005 12:43 pm

Inainte de concertul de duminica de la Oradea, vor canta sambata la Bacau. Nu stiu unde si de la ce ora, stiu doar ca e in aer liber. In rest, sunt in studio si pregatesc un nou single A-)
camitza1
Junior Member

fan club

Mesajde totviva » Mar Oct 04, 2005 1:10 pm

E simplu!!!
Faceti fratilor un fan club oficial Proconsul si se rezolva toate problemele.
Nu stiu cine amintea pe acest forum ca fanii de la Voltaj au nu stiu cate facilitati. Aceeasi persoana a uitat insa sa mentioneze ca fanii de la Voltaj sunt inscrisi intr-un fan club, sunt nelipsiti la concerte, au tot timpul pancarte cu numele trupei favorite in timpul cantarilor, canta , danseaza. Adica...ii remarci la un concert.

E..pai cum ar fi sa cante The Rasmus si prin sala sa fie steaguri si pancarte cu Irina Loghin. Pare funny, dar nu e. Meditati! :)

Care este rolul unui fan club? ( presupun ca ar fi :) )

1. sa tina legatura intre trupa si fani ( sa organizeze intalniri intre fani si membrii trupei, fanii sa fie invitati la lansari de CD sau la nu mai stiu ce fel de evenimente, sa fie informati direct despre datele concertelor si locatiile acestora, sa aiba acces in backstage dupa concert :)..si mai ganditi-va si voi :))
2. sa ajute trupa (sa lucreze la imaginea ei)

:). Ursuletz roz, de ce nu mobilizezi lumea si faci acolo la Iasi un fan club?
totviva
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Oct 04, 2005 1:17 pm

nu scapa din vedere faptul ca pentru un fanclub adevarat iti trebuie in primul rand nijte fonduri si eventual un sediu. schimburi de emailuri si intalniri in bisericute la o bere cu schimb de postere si insigne sunt la nivelu lu giginejtecifre :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde totviva » Mar Oct 04, 2005 1:26 pm

Multumesc :)
Si ... 3:
3. Sa faca rost de niste fonduri (sponsori :) ) si eventual un sediu
totviva
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Mar Oct 04, 2005 9:08 pm

:) uauuuu, cate idei bune intr-o singura zi!!!:) merci fain! in liceu, intr-a 12-a am avut fabuloasa idee de a infiinta un fan club la Iasi, gasisem pe cineva de la o televiziune sa ma ajute, vorbisem si cu baietii, numai k...aveam nevoie macar de 100 de persoane, ceea ce era cam greu de gasit. am pus anunturi peste tot cum ca vreau sa infiintez un fan-club Proconsul, dar mi-au raspuns aproape jumate din nr de oameni de care aveam nevoie.iar pt facilitatile de care ar trebui sa beneficieze orice fan, nu e musai un fan-club. baietii se pot organiza in asa fel incat, in fiecare oras sa fie un nr de persoane care sa aiba parte de un tratament mai special din partea lor.cu sediul se rezolva pt fan club. intr-adevar, sponsorii sunt ceva mai greu de gasit, adik trebuie specificat super clar motivul, scopul pt care ai nevoie de ei. ink ceva: spui ca fanii Voltaj se deosebesc de restul lumii la un concert. ok, de acord. dar, de exemplu, eu nu consider necesar sa ma evidentiez la un concert Proconsul; e destul ca imi plac, ca tin enorm de mult la ei, ca ii respect, imi e destul ca ei stiu chestiile astea, e destul ca cant impreuna cu ei, ca le stiu versurile, ca inainte de cantare si dupa vorbesc cu ei, ii mai intreb de una si de alta. plus ca ma evidentiiez prin tricoul Proconsul!!! nu am incercat faza cu pancarte, si alte chestii de genul asta:). aici, zic eu, ar trebui intrebati si baietii; se poate intampla sa ca unei formatii sa nu ii placa genul de fani "zgomotosi". zic si eu...plus ca ei au prieteni oameni seriosi aici in iasi, cu o anumita pozitie sociala; nu cred ca acele persoane vor dori sa se inscrie intr-un fan-club.cu toate ca mi se pare cam ...trsit- cu toate ca nu cred ca e cuvantul potrivit- ca inscrierea intr-un fan-club sa-ti inlesneasca o relatie mai apropiata cu formatia pe care o iubesti, ea sa fie biletul tau de intrare la concerte si permisul de a petrece ceva timp cu baietii.poate ca am eu o conceptie prost formata despre fan-club in general.dar as vrea sa stiu ce cred si ce vor si baietii: daca vor un fan-club la Iasi, ok, am sa incerc sa fac un fan-club la Iasi.si ca sa nu uit: numele meu e Raluca. ursuletroz e id-ul meu d mess, l-am tastat la intamplare si s-a nimerit sa-l ia:). mai astept idei:)
ursuletroz
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Mar Oct 04, 2005 9:12 pm

aaa, Camitza, spui ceva de un nou single????can't believe it!!!!baietii pregatesc o piesa noua???de cand asteptam sa aud asta!!!!uite o veste buna!!!poti sa ne spui mai multe? cam cand apare, daca se poate vorbi de un nou album etc? merci fain:)
ursuletroz
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mie Oct 05, 2005 10:12 am

Se pregateste ceva dar mai multe o sa spun cand pot, stiu si cand ma lasa ;) Mai incerc sa-i trag de limba duminica, ok? A-)
camitza1
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Oct 05, 2005 1:22 pm

intrebati-l pe giginestecifre , el jtie sigur iar daca nu jtie inventeaza ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde carina » Mie Oct 05, 2005 1:50 pm

bai,ma lasi ?:cool:
Raluca,sper din suflet ca ti-ai revenit,hm?pare tare rau la mine pentru tine da las ca trece:)io sa fi fost jandarm sigur te lasam,uite-te bine la mine,te lasam :da: aia erau dusi cu pluta da ceva ma face sa cred ca voiau sa-si faca meseria dupa care te-au luat la intrebari ca au vazut ca erai dragutza si na ,stii si tu...
treaba cu fanclubul e mult mai usor de realizat decat se crede,eu am facut sondaje de opinie in bucuresti si oamenii isi lasa semnatura pt orice tampenie,banii si sediu n-ar fi o problema,eu insa zic ca n-are rost.sper sa nu se supere nimeni insa in ziua de azi nu e nevoie de acte ca sa te legi de ceva,e demodat,parerea mea...asa ca...sunt de-acord cu tine
altfel,in familie oamenii se mai si cearta,nu?in a mea da si pun pariu si in altele asa ca nu-ti face probleme pt forum,o avem pe camitza si ea are experienta
distractie placuta la oradea,duminica, zi in care eu voi calatori spre bucuresti.back to work:) :x
carina
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 10, 2005 12:35 pm

offtopic pt camitza1

am primit urmatorul PM:

Buna !
Sunt Gigi0517.>AM o rugaminte la tine..Stiu ca esti moderator pe Proconsul..AM fost banat de pe forum ..motivatia camitza1 moderatoarea...ce doresc sa te rog..este vreau sa stergi toate mesajele postate de mine..Si thredurile..legitimatii proconsul, sugestii..Nu mai vreau sa ramana nimic...Asta e rugamintea mea..fiind initiatorul acestora cred ca se permite...Sper sa faci acest lucru..Multumesc!

cum bine stii nu ma bag in forumul proconsul deci ia matalutza o decizie cu posturile lui jiji si ce mai vrei tu. scuzati intreruperea. continuatzi.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

last offtopic

Mesajde camitza1 » Lun Oct 10, 2005 12:48 pm

Am primit si eu MP de la Gigi cu acelasi subiect. Decizia am luat-o deja si i-am comunicat-o tot printr-un MP. Ideea este ca nu pot sa le sterg, tinand cont de regulamentul acestor forumuri, deoarece ar ramane fara continuitate o multime de posturi ale celorlalti membri.
camitza1
Junior Member

concert Toamna oradeana

Mesajde camitza1 » Lun Oct 10, 2005 4:44 pm

incerc sa imi adun gandurile, desi sunt la servici si nu am dormit decat 3 ore azi noapte. So, concertul a inceput tare tarziu, pe la 23:30, si deja era tare racorel. Insa Piata Independentei a fost arhiplina si s-a cantat la greu. N-am avut probleme cu bodyguarzii, m-am simtit excelent. Chiar daca au facut un lung drum de la Bacau, baietii s-au odihnit in Baile Felix, unde au fost cazati. Concertul a durat cam 30-40 de minute, cu piese de pe toate albumele. Au incheiat ca de obicei cu „Mi-ai luat inima" si au mai dat un bis (Altceva). M-am bucurat ca a fost si Robert, pentru ca la ultimele doua concerte a fost tot Raymond in locul lui. Dupa concert am baut o bere in holul hotelului. Pe la ora 3 jumate am intrat si eu in casa. Cam asta ar fi momentan. Alte povesti, dupa ce mai trece oboseala. Dar tot va pun trei poze A-)
Fişiere ataşate
forum concert oradea3.jpg
forum concert oradea3.jpg (365 KiB) Vizualizat de 5847 ori
forum concert oradea2.jpg
forum concert oradea2.jpg (382.07 KiB) Vizualizat de 5844 ori
forum concert oradea1.jpg
forum concert oradea1.jpg (359.21 KiB) Vizualizat de 5831 ori
camitza1
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mar Oct 11, 2005 4:00 pm

Tot poze de concert de la Oradea. Enjoy!
Fişiere ataşate
forum oradea7.jpg
forum oradea7.jpg (409.5 KiB) Vizualizat de 5841 ori
forum oradea6.jpg
forum oradea6.jpg (382.75 KiB) Vizualizat de 5839 ori
forum oradea5.jpg
forum oradea5.jpg (166.25 KiB) Vizualizat de 5859 ori
forum oradea4.jpg
forum oradea4.jpg (368.41 KiB) Vizualizat de 5838 ori
camitza1
Junior Member

O parere

Mesajde Juanita 1 » Mie Oct 12, 2005 12:10 pm

ursuletroz scrie::) baietii se pot organiza in asa fel incat, in fiecare oras sa fie un nr de persoane care sa aiba parte de un tratament mai special din partea lor.cu sediul se rezolva pt fan club.......
- ca inscrierea intr-un fan-club sa-ti inlesneasca o relatie mai apropiata cu formatia pe care o iubesti, ea sa fie biletul tau de intrare la concerte si permisul de a petrece ceva timp cu baietii.poate ca am eu o conceptie prost formata despre fan-club in general.
dar as vrea sa stiu ce cred si ce vor si baietii: daca vor un fan-club la Iasi, ok, am sa incerc sa fac un fan-club la Iasi.

Draga mea,
incerc o sugestie sau mai multe:
1. nu este obligatia formatie de a se organiza in asa fell incat voua sa vi se permita accesul undeva. Ei trebuie sa fie atenti la alte lucruri: scena, sunet, probe, concert.
2. normal ar fi sa va organizati intr-un fan club care sa va faciliteze toate aceste lucruri. Adica sa fie altcineva care sa se ocupe de tot.
Nu este nevoie de 100 de persoane din Iasi, pot fi de oriunde. Iar daca mergeti pe varianta de mai jos nici nu va trebuie 100 de persoane.
Parerea mea este ca ar trebui sa vorbiti cu un tanar avocat sau un student la drept care sa va ajute sa infiintati o asociatie, pe care o inscrieti la Judecatorie. Costurile nu sunt ridicate.
Mi se pare ca va lamentati degeaba ca nu puteti intra nu stiu unde. Nici macar nu este normal ceea ce vreti voi - sa intrati in spatele scenei -, dar , ma rog, avem pareri diferite despre ce inseamna sa fii fan. (Si eu sunt fan Bon Jovi si o sa ma duc cu drag la orice concert, dar nu voi avea niciodata pretentia sa ma trag de sireturi cu el sa intru in back stage sau sa mergem la o bere. Ma rog.)
Si cu toate astea nu va organizati. Mi se pare ciudat. Asteptati sa vi se dea. Nu generalizez, dar cei care au pretentii ar trebui sa... Cred ca nu intelegi oricum ce vreau sa spun. Daca vrei sa ajutor in legatura cu asociatia, spune-mi. Iti pot trimite un statut si tu completeti restul.

O zi buna!
Juanita 1
Junior Member

Mesajde carina » Mie Oct 12, 2005 2:06 pm

Juanita 1 scrie:Mi se pare ca va lamentati degeaba ca nu puteti intra nu stiu unde. Nici macar nu este normal ceea ce vreti voi - sa intrati in spatele scenei -, dar , ma rog, avem pareri diferite despre ce inseamna sa fii fan. (Si eu sunt fan Bon Jovi si o sa ma duc cu drag la orice concert, dar nu voi avea niciodata pretentia sa ma trag de sireturi cu el sa intru in back stage sau sa mergem la o bere. Ma rog.)

cred ca exagerezi putin,suntem totusi in romania si e greu sa compari,de fapt nu e greu dar nu stiu daca se cade.spun asta pt ca tocmai am vazut un concert live cu bon jovi pe dvd si inafara de faptul ca au cantat impecabil,mie-mi place richie sambora foarte tare(cu chitarele lui cu tot :blush: )era ingrozitor de multa lume acolo,imagineaza-ti cum ar fi sa vrea toti la bere sau mai stiu eu ce.nu e vorba de vrut,e practic imposibil.deocamdata proconsul canta in romaneste pentru romani si chiar daca este absurd muzica lor este una suportata,publicul nu e foarte numeros si asa mai departe.legile sunt foarte diferite
in rest,e foarte buna ideea cu avocatul,dar dupa cum ai zis,cine are pretentii...totusi e mult prea mult sa condamni pe cineva ca-si doreste lucrurile astea,e frumos iar in romania asta e sistemul.....
camitza,multumim de poze ;k
carina
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Mie Oct 12, 2005 6:05 pm

mda..no commnet pt Juanita. spui ca eu nu te inteleg???tu ai fost prima care nu ai inteles ce am vrut eu sa zic si c simt eu.dar nici nu ma astept sa intelegi. doar pt ca avem pareri diferite despre ce inseamna sa fii fan, si pt ca ne manifestam total diferit sentimentele pentru formatia preferata, nu aveai dreptul sa critici modul meu de a fi.si spuneati de Gigi, ca el se crede mare si tare:)):))!!!!! eu respect parerea pe care ti-ai expus-o, doar ca formularea putea sa fie altfel.cand am zis eu ca vreau sa ma trag de sireturi cu ei????? te rog mult sa-mi arati pasajul in care am folosit exact aceste cuvinte.draga mea, nu am spus ca vreau sa stiu totul despre ei, sa ma fatai peste tot cu ei, sa ma dau mare langa ei si cine stie ce alte aberatii ti-ai mai inchipuit tu. am zis doar ca, mie mi se pare firesc ca inainte de o cantare, sau dupa, cei care asculta cu placere si chiar simt muzica formatiei care interpreteaza,sa beneficieze de un moment in care sa mai schimbe 2-3 cuvinte cu ei. nu mai interpreta lucrurile!!invatati sa respectati pe cei care scriu aici, ceea ce scriu, ceea ce simt pentru Proconsul, si modul lor de manifestare a ceea ce simt!!!! nu ii jigniti, nu e la latitudinea voastra.aaa, iar faza cu pretentiile....lasa muuuult de dorit!!!!:)):)) baietii au dreptul sa-mi zica daca e pretentie sau nu, IN NICI UN CAZ TU:)):)) mai, cum va mai credeti intelepti si fara de pacat:)):))
ursuletroz
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Mie Oct 12, 2005 6:06 pm

Carina are dreptate: nu e corect sa condami pe cineva pt ceea ce simte. ai o bila alba, Carina!!!! :)
ursuletroz
Junior Member

Nu mai lua totul ca pe un afront personal!

Mesajde Juanita 1 » Joi Oct 13, 2005 10:02 am

ursuletroz scrie: nu mai interpreta lucrurile!!invatati sa respectati pe cei care scriu aici, ceea ce scriu, ceea ce simt pentru Proconsul, si modul lor de manifestare a ceea ce simt!!!! nu ii jigniti, nu e la latitudinea voastra.aaa, iar faza cu pretentiile....lasa muuuult de dorit!!!!:)):)) baietii au dreptul sa-mi zica daca e pretentie sau nu, IN NICI UN CAZ TU:)):)) mai, cum va mai credeti intelepti si fara de pacat:)):))

Draga mea, nu te-a jignit nimeni. Tu te plangeai zilele trecute ca nu ai putut sa intri la un concert Proconsul in spatele scenei, nu eu. Crede-ma ca stiu mai mult decat tine despre ce-si doreste un artist, sunt casatorita cu unul.

[/QUOTE=carina]cred ca exagerezi putin,suntem totusi in romania si e greu sa compari[/QUOTE]
bunul simt este acelasi oriunde! Asta este parerea mea, si o respect pe a voastra, doar ca mi se pare exagerata. Este la o alta scara acelasi lucru cu a sta langa un actor care vrea sa se concentreze inainte de a intra pe scena sa joace intr-o piesa sau cu a vrea sa stai langa un contabil care lucreaza la o balanta sau cu a sta in sufletul unui pilot de avion cand decoleaza sau aterizeaza... V-ar face, cred, o parere deosebita, sa vina cineva la locul vostru de munca cand aveti treaba.
Intrebati-o pe Camitza ce inseamna sa fii fan adevarat sau pe Lixandru sau pe Totviva. Poate ca acesta este motivul pentru care Camitza modereaza acest forum, v-ati gandit vreodata? Intruchipeaza ideea de fan in viziunea cuiva!
Juanita 1
Junior Member

Mesajde carina » Joi Oct 13, 2005 10:22 am

da,ce-as putea sa zic?iti spun cu mana pe inima ca nu imi pasa absolut deloc de ce inseamna a fi sau a nu fi fan adevarat.absolut deloc.eu stiu doar atat:ascult muzica pt ca imi place.nu pot sa zic ca nu-mi place daca-mi place.am cd-urile din acelasi motiv,merg la concerte din acelasi motiv.sunt fan adevarat?nu sunt?ma doare exact la 10 metri sub pamant de aceasta problema importanta.insa e foarte 0k ca se discuta pe forum.poate conteaza,poate nu,am facut 8 ani de muzica si am si eu artisti in familie.insa artistii muncesc pentru oameni,este o meserie speciala si nu poti sa nu-i respecti pe cei pt care muncesti.
pt mine artist nu este=contabil,pilot de avion,ziarist sau altceva.
Artisul e unic pt ca le da speranta oamenilor.
p.s.camitza modereaza acest forum pt ca este o fata de milioane,d-aia(si pt ca are tot timpu netu in buzunar :cool2: )
e.....
carina
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Joi Oct 13, 2005 11:40 am

iarasi sunt de acord cu Carina.de unde si pana unde compararea unui solist de muzik cu un pilot ?????iar daca Juanita e atat de convinsa ca facem rau prin a petrece 2-3 min cu baietii inainte sau dupa ( atentie!!!!! am zis "SAU " dupa concert, ceea ce nu are cum sa dauneze performantei lor p scena), tare mult as vrea sa aud parerea unui artist consacrat despre chestia asta:)) baietii oare dc nu intra p site, sa vada ce subiect dezbatem acum si sa-si expuna parerea????Camitza, poti tu sa te ocupi de asta? sa vezi c zice fiecare din ei despre subiectul asta? Iar daca ei sunt de parere ca ii incurc la un concert, indiferent daca ma duc la ei inainte sau dupa, sau ca nu se cade ca o persoana care ii asculta cu cea mai mare placere si care ii vede atat de rar sa ii salute 2-3 minute, ok, n-am sa mai fac chestiile astea. si nu am dc sa intreb p nimeni c inseamna sa fii fan adevarat:)) asta chiar e culmea:)) poate, adik sigur definitia lor nu coincide nici cu a mea, nici cu a mai multor altora:)):)) buna sugestia, n-am c zice:)) adik sa ma incadrez in niste limite impuse de definitia pe care mi-ar da-o Totviva sau mai stiu eu cine:)):)) sorry, dear, dar nu ei imi dicteaza ce sa simt, cat, cum, pt cine, etc:)):))
ursuletroz
Junior Member

Mesajde camitza1 » Joi Oct 13, 2005 12:21 pm

ursuletroz scrie:adik sa ma incadrez in niste limite impuse de definitia pe care mi-ar da-o Totviva sau mai stiu eu cine:)):)) sorry, dear, dar nu ei imi dicteaza ce sa simt, cat, cum, pt cine, etc:)):))

Nu era vorba nici de limite si nici sa iti dicteze cineva ceva. Nici nu poate de altfel nimeni sa iti impuna nimic aici. E un forum de discutii. Era doar o idee, o invitatie (tocmai) de a scrie ce simti tu, ce crezi tu. Cat despre parerea celor din Proconsul, am sa vorbesc cu ei, dar asta nu inseamna ca vor si scrie. Pot doar sa incerc. Have a nice day!
camitza1
Junior Member

Mesajde totviva » Joi Oct 13, 2005 1:06 pm

ursuletroz scrie: buna sugestia, n-am c zice:)) adik sa ma incadrez in niste limite impuse de definitia pe care mi-ar da-o Totviva sau mai stiu eu cine:)):)) sorry, dear, dar nu ei imi dicteaza ce sa simt, cat, cum, pt cine, etc:)):))

Nu am dat nici o definitie, departe de mine gandul asta. Si asta din simplul motiv ca le urasc la randul meu.
Ceea ce am scris era o sugestie : un fan club, pt ca este mai elegant, mai simplu, mai profi. :)
Iar faza cu "in Romania asta e sistemul ".. Aiurea. Hai sa nu ne complacem si sa zicem "Asta este" pentru ca din fericire "NU! mai este asta". Sistemul s-a schimbat. Remember!! :calm: Ma rog...mai sunt inca nostalgici, dar...sa speram ca nu e chiar acelasi lucru, nu ? A-)
totviva
Junior Member

Mesajde camitza1 » Dum Oct 16, 2005 4:17 pm

Azi, concert in Regie, pt studenţi. Incepe la ora 20
Noutati: in curand va iesi un nou single, dupa care un nou album. Atat pot sa scriu deocamdata. Have a nice day!
camitza1
Junior Member

Mesajde carina » Dum Oct 16, 2005 9:26 pm

poi io tocmai vin d-acolo ;k noroc cu afisele ca la ora aia.......a fost foarte dragut.concertul s-a tinut pe malul dambovitei la umbra unui minunat camin studentesc care zambea cu sticle,borcane si alte chestii interesante agatate la ferestre :U ete ca am stat si eu in ploaie desi ce-a fost mai rau a venit de-abea dupa concert.in momentu asta de exemplu nu-i de stat pe-afara:)din pacate eu n-am putut sa cant cu ei,am cantat doar cu sufletul pentru ca vocea mea e plecata putin la plimbare....insa nu m-am simtit deloc complexata A-) am simtit si un pic de pozitiv pe ici pe colo insa nu m-a deranjat avand in vedere conditiile,bodo era ok.poze n-am si nici n-as fi facut acolo
carina
Junior Member

Mesajde camitza1 » Lun Oct 17, 2005 10:04 am

carina scrie:am simtit si un pic de pozitiv pe ici pe colo insa nu m-a deranjat avand in vedere conditiile,bodo era ok.poze n-am si nici n-as fi facut acolo

Carina draga, Proconsul canta live in toate situatiile, si aseara nu a fost o exceptie. Asta iti spun sigur, chiar daca nu am fost acolo, pentru ca baietii au citit ce ai scris. Intr-adevar suna atat de bine incat unii ii suspecteaza de playback dar asta este altceva. Ei au doua clape si un calculator cu tot felul de secvente, efecte si percutii controlate de Raymond Vancu. Poate daca ar da cateva rateuri si nu ar mai fi atat de perfectionisti, ar parea mai adevarati ;) Cat despre firg, ai dreptate, a cam trecut vremea concertelor in aer liber. Si acu o saptamana am inghetat de frig desi n-a plouat deloc.
camitza1
Junior Member

Mesajde carina » Lun Oct 17, 2005 5:10 pm

da,pai,imi cer scuze da pe bune ca asa mi s-a parut de cateva ori si doar la vreo 2 piese.se poate sa fi fost cine stie ce ecouri pe-acolo printre blocuri,plus ca eu sunt putin racita na.da,imi cer scuze.nu vorbeam in niciun caz de playback ,s-a auzit mai mult decat clar ca se canta live.insa la un moment dat mi s-a parut ca se canta peste pozitiv.in niciun caz n-am vrut sa-i jignesc :nope: ca stiu foarte bine de ce sunt in stare. imi pare rau... :x ce ti-e si cu efectele astea,of,doamne.....
carina
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mar Oct 18, 2005 9:58 am

Acu, hai Carina sa lamurim cate ceva, pentru ca am fost intrebata de ce m-am luat de ce ai scris tu. Multi nu stiu ce e aia pozitiv.
O trupa poate fi pe scena intr-una din situatile: - live - negativ - pozitiv.
Live inseamna ca nici unul din cei de pe scena nu mimeaza cantatul. In cazul Proconsul, desi din computer se aud cateva percutii, efecte, etc. (controlate de Raymond Vancu), fiecare de pe scena canta ce are de cantat, ce canta se aude si in fatza, si nimeni nu mimeaza ca ar canta ceva ce se aude din computer. Negativ inseamna ca vocalul canta pe bune iar ceilalti instrumentisti danseaza cu instrumentul in bratze cat mai convingator. Pozitiv = Playback, adica toata lumea se simte bine, rad si danseaza.
Cam asta ar fi. De aici, studiati si voi care trupa cum canta.
Have a nice day!
camitza1
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Proconsul