bre uid cu umor d'asta nici admiterea la gradinitza n-o iei bre.
zmornin. somn de somn. din ciclul barbatzi la volan azi a fo o zi de exceptzie.
dupa ce mi-am atras pe buna dreptate oprobiul public exprimat prin claxoane si "gatzii ma-tii" pen' ca am lasat un domn sa treaca, moment in care de emotzie lu' nenea i s-a oprit masina in panta, m-am hotarat ca joi, 6 octombire, spre deosebire de alte datzi, sa nu mai las pe nime.
toate bune dar contrar ashteptarilor inaintea mea ambele benzi au lasat alt domn sa treaca. dansul, dupa ce a ajuns sa blocheze toate doo caile, probabil de efuziune necuprinsa a ridicat asha brusc piciorul de pe dacia lui proprie si personala (copi cherida) ca a inecat motoru'.
si daca ar fi fost numa doi .... dar trecand peste barbatu la volan (evident incomodat de propriile cuaie), trecem la barbatu' din provincie la volan. posesor de renault dinainte de doo mii, cu un gigea numar de dambovitza si probabil invatzat ca in localitatea din care se trage (brobabil targovishte ca am avut io un shef de p'acolo si ashtia cu cat au oo mai mici cu atat se dau mai mai mari), s-a apucat sa tripleze pe tei, la nici doi metri (maxim zece) de locul in care are gatzi de pui numa buni pentru fiare, sa tripleze (sau cvadrupleze) totzi tontzii care stateau la semafor.
primii din sens opus cu care s-a intalnit i-au adresat urari de bine in direct de pe geamurile coborate. urmatorii i-au atras atentia despre activitatea sexuala defectuasa a parintzilor lui. danbovitzeanu, shoricios i-a ignorat pana cand in fatza i s-a ivit maretz tranvaiul. a incercat sa se replieze dar mashina nu-i incapea egzact supt hummerul din care ranjeau amabil doi oameni cu trasaturi de gorila si gabarit de mamut.
vatmanul, simpatic a scos capu pe geam si a inceput sa ii explice ce se intanpla cu arborele genealogic din targovishte in contact (fireshte) secsual cu dansul, demn tranvaiagiu bucureshtean. ghinionul posesorului de reno a fo ca a zis ceva (destul de timid ca nu am priceput de la circa doo mashini distantza nica decat o balbaiala incoierenta tipica nasurilor pe sus chiar daca au curun galeata).
moment in care vatmanu a avut ranjetu tipic "da? iti place sa ai mashina? na jumate!" si a trecut inpasibil peste bunatate de mashina de danbovitza.
daca vedetzi in tei un reno cu un dobitoc care se scarpina in freza nentzelegand de ce e najpa tranvaiagiii bucureshteni el e. si-a gasit eul. juma de om calare pe juma de mashina shchioapa.