Joaca cineva Lineage II pe DeviantRealms?Daca da pls ajutati-ma!
M-am reinregistrat acolo si am gresit adresa de e-mail a mea,iar acum nu pot sa validez acount-ul si nici sa schimb adersa.
Daca stie cineva ce pot sa fac va rog ajutati-ma
pls help!
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
'Arwen[LotR scrie:']Joaca cineva Lineage II pe DeviantRealms?Daca da pls ajutati-ma!
M-am reinregistrat acolo si am gresit adresa de e-mail a mea,iar acum nu pot sa validez acount-ul si nici sa schimb adersa.
Daca stie cineva ce pot sa fac va rog ajutati-ma
Incearca sa iti creezi adresa aia in caz ca nu e luata si apoi dai la forgot my password!
We are nothing but the sum of our parts!
-

God - Junior Member
pai m-am gandit la aia dar adresa corecta era name+@HotPoP.com,iar eu am scris name+@HoePoP.com
Daca are cineva acount pe server va rog puteti intreba un admin daca poate sa sterga forum user "Arwen[LotR]" dar numa pe acesta nu si game acoun-ul.
(incercati sa-i spuneti ca am pus o adresa de net gresita)
Va rog frumos!
Daca are cineva acount pe server va rog puteti intreba un admin daca poate sa sterga forum user "Arwen[LotR]" dar numa pe acesta nu si game acoun-ul.
(incercati sa-i spuneti ca am pus o adresa de net gresita)
Va rog frumos!
-

Arwen[LotR] - Junior Member
am si eu o problema la Lineage II - C4.intru in joc si imi arata mesajul "there was a problem when running gameguard (errorcode=610) " . am dat search pe google,dar am gasit site-uri in germana,rusa sau koreana,limbi pe care nu le stapanesc asa bine
ma poate ajuta cineva cu problema din joc? 
ma poate ajuta cineva cu problema din joc? 
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
9 mesaje
• Pagina 1 din 1