Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
neatza copii! azi e iar o zi nashpa, ca toate cele ce vor veni.....a inceput scoala
te invidiez pacha, dar nu vreau sa recunosc....

te invidiez pacha, dar nu vreau sa recunosc....

A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
prost, fuarte prost. macar rezultatul final sa fie positiv. vom vedea. abia astept ora 4 juma sa ies si eu din hartiile astea... daca supravietuiesc:D
nah, oricum buna dimineata tuturor.
nah, oricum buna dimineata tuturor.
-
Daimon - Mesaje: 5074
ciavetzi bre, voi n'atz avut o data (de muuuult) 17 ani? hehe katzo nimic nu ie mai bun ca br beuta in tinpul programului de shcuala. imi aminteste de anumite descinderi la fabrica de br care erea situata la 10 min distanta de locatia de cultura institutionala shanume liceu:D
-
pai d-aia n-am zis nimic pe saywhat. faceam si io o pauza acuma, ca deh, munca multa tanpeste.
acestea fiind zise confirm ca zioa grea se unoaste de dimineata si ma intorc la articolele mele:D
acestea fiind zise confirm ca zioa grea se unoaste de dimineata si ma intorc la articolele mele:D
-
cubu scrie:Cum sa fie naspa, bre? Ce n-as da sa fiu din nou tanar...
tanar student la poli cu 8 ore pe zi din care 4 de mate si cu fete in clasa pe langa care un tanc rusesc e fotomodel?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
-
cutuma© - Mesaje: 3047
D€CR€T scrie:tanar student la poli cu 8 ore pe zi din care 4 de mate si cu fete in clasa pe langa care un tanc rusesc e fotomodel?
OMG!

Daca ai realizat din prima saptamana cruda realitate inseamna ca esti pierdut. Eu abia dupa doi ani am realizat ca eram un "tanar student la poli cu 8 ore pe zi din care 4 de mate si cu fete in clasa pe langa care un tanc rusesc e fotomodel" si cu toate astea inca nu m-am acomodat cu situatia...
Da' las...mai am un an...dupa aia dau la ASE!

-
Love2Fly - Junior Member
Neatza....deci eu abia am ajuns la servici, de unde voi pleca diseara plin de spume incotro voi vedea cu ochii....

A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
Buna dimineata, copii mari!
ma bucur(os) [chiar! ce dor me de el!] ca incercati sa va faceti diminetile mai bune si va sustineti reciproc in externuanta incercare la care suntem supusi cu totii, aceea de rezista eroic fiecarei saptamini de munca asidua in slujba patriei si poporului.
va urez un uichend super. mai multe nu va spun.
ma bucur(os) [chiar! ce dor me de el!] ca incercati sa va faceti diminetile mai bune si va sustineti reciproc in externuanta incercare la care suntem supusi cu totii, aceea de rezista eroic fiecarei saptamini de munca asidua in slujba patriei si poporului.
va urez un uichend super. mai multe nu va spun.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma