C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
..si raspoimaine ie luni (tot ca sa se oftice baicsu) 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Neatza buna tutulor!
Ce tare e bancu ala de l-am postat ieri!~p Cel mai tare banc!
Tzuika fiarta nu e buna de nimic daca se termina!
Am cashtigat shi io in sfarshit la Rentz, dupe doo partide din alte seri cand mi-am furat-o de nu se poate.
Mi-e fuameeeeeeeeeeeeeeee!
Ce tare e bancu ala de l-am postat ieri!~p Cel mai tare banc!
Tzuika fiarta nu e buna de nimic daca se termina!
Am cashtigat shi io in sfarshit la Rentz, dupe doo partide din alte seri cand mi-am furat-o de nu se poate.
Mi-e fuameeeeeeeeeeeeeeee!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
lalei
ţapă: poimaine e luni, că maine e uichiendu.
eyewitness scrie:..si raspoimaine ie luni
ţapă: poimaine e luni, că maine e uichiendu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
paiacec scrie: nu e exclus sa ajung azi in bukale.
La fel cum nu e exclus sa ajung shi-n Sinaia!
tarantula omniprezenta peste tot. daca vii azi ada-mi o lanpa ca mi s-a ars lustra in dormitor si orbecai pin camera si io si peshtii. stam la lumina monitorului. si la ploieshti ie mai ieftine, nu?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
mnaziua, bobor muncitor.
daca n-ar fi nijte chestii najpa as putea spune ca ce bine e acasa. deci ca sa fie clar, am iesit sa cunpar piine si m-am inpedicat de un net, drept pentru care fac o paoza de 5 10 15 25 de min ca sa va salut. ceea ce si fak.
daca n-ar fi nijte chestii najpa as putea spune ca ce bine e acasa. deci ca sa fie clar, am iesit sa cunpar piine si m-am inpedicat de un net, drept pentru care fac o paoza de 5 10 15 25 de min ca sa va salut. ceea ce si fak.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
paiacec scrie:bah de da-ma dreaq!
ba mai bine da-te-n cua (ielemele). cresc oferta cu varza calita, cuburi de cashcaval cu mazline alaturi si niste fursece deala in forma de nuci. ia tzuika si hai incua (ieletele)

- gaga
miau furat netu de la munca si am intrat in scurt si trecere de acasa sa va zic uichendeanu cat mai placut, implinirea tutulor dorintzelor de uichend si la multzi ani!
miam cumparat tartacutze
miam cumparat tartacutze

- gaga
[quote="gigifaracifre"]ţ]
spiritual cantotdeauna , mancalar bubu de baiat frumos si dajtept
spiritual cantotdeauna , mancalar bubu de baiat frumos si dajtept

-

;ojzn oj;dfgjvmpfkmido[jdj[w[rjmertjir[aergjaethjgeofjgghoororrooaaero['gg[ggeaethhttsrhet
paiacecu care-i os.aniversarile de aniversatzi care au beutura de baut shi la care nu potzi sa te abtzii,aia e!dimineatza te elucubrezi pa el da ceas ca arata prea mult shi cu viteza o ora inaintata care defabt trebea sa fii la servici,da defapt erai tot in pat shi dormi cu sigurantza nefuzibila.
Neatza buna tutulor!
Azi nu sunt shofer!
Sper.
paiacecu care-i os.aniversarile de aniversatzi care au beutura de baut shi la care nu potzi sa te abtzii,aia e!dimineatza te elucubrezi pa el da ceas ca arata prea mult shi cu viteza o ora inaintata care defabt trebea sa fii la servici,da defapt erai tot in pat shi dormi cu sigurantza nefuzibila.
Neatza buna tutulor!
Azi nu sunt shofer!
Sper.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
serustoc, si care imi trag pula in el de frig, care in localitatea de bastina, unde ma aflam io az nuapte, oe la orele doo, cam asa, era fics 0 grade. si acuma mii frig cand ma gandesc la asta.
-

weed13 - Mesaje: 1868
au ochii meeei!
fu bine la botez ceea ce va doresc si voo. am pierdut cadou' pt bebe respectiv o suta de coco. da nush cum miraculos i-am regasit (banii). si am mai gasit in geanta neshte trebi care nu-mi amintesc cu m au ajuns acolosha respectiv o friptura si un shalau pane. hmmm ... ca urmare dimineatza mam invoit la shef pe motiv ca merg la medic.
ie bine da ie si najpa. a. si daca te pileshti cu hainechen nu te duare dibla deloc da te ustura ochii
salutare populatzie
fu bine la botez ceea ce va doresc si voo. am pierdut cadou' pt bebe respectiv o suta de coco. da nush cum miraculos i-am regasit (banii). si am mai gasit in geanta neshte trebi care nu-mi amintesc cu m au ajuns acolosha respectiv o friptura si un shalau pane. hmmm ... ca urmare dimineatza mam invoit la shef pe motiv ca merg la medic.
ie bine da ie si najpa. a. si daca te pileshti cu hainechen nu te duare dibla deloc da te ustura ochii
salutare populatzie
- gaga
bre, trajedie. gainile au racit la tulcea, nu mai poti atinge oo fara manusi chirurgicale, in polonia e alegeri si peste tuate astea e luni.
de kko
de kko
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
alaleo,
paici vant si nori
azi iau drumu pribegiei spre casa
puate dau sio raita in bugatti
saveti o zi cat mai lejera
paici vant si nori
azi iau drumu pribegiei spre casa
puate dau sio raita in bugatti
saveti o zi cat mai lejera
-

lalei
cică d-abia peste şase zile e luni. nu ştiu, aşa vorbeşte lumea.
cică d-abia peste şase zile e luni. nu ştiu, aşa vorbeşte lumea.
ANTI
-

asta sa i-o spui lu mutu
io spui intai lu consuela

-

numa să nafle tacsu.
ANTI
-