shi imi datz voi doo inapoi~p)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
gaga scrie:atunci bea gotca
Gotca? neah..... da' un Guinness ar fi indicat (chiar daca e vorba de unul la 22.000 cat da MiG-ul pe "guinness"-ul lui).
Io stau acasa azi. Ieri am suferit un super interviu de vreo doo ore in vederea unei "super promovari" iar firma a decis ca azi sa ma "lase la vatra" (sa ma odihnesc)
E de bine?

-

Love2Fly - Junior Member
In fiecare zi ma minunez de imbecilii care populeaza forumu de hip hop. Daca Tupac o cantat ca o sa invie, sigur ie viu amu. Boilor, numa Isus o zis c-o sa invie si o si inviat pana amu, cel putin asa sustin unii!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
gaga scrie:io zic ca te-au confundat cu funu capabil de prin firma de pe la tine
Razi tu razi da' din cate stiu eu, doar postul de "manager IT" e liber prin firma
Ma rog, si cel de "femeie de serviciu" care ar fi totusi un post mai sus decat cel pe care il ocup momentan
da' pt. acest al doilea post nu m-ar fi pus sa dau cu mop-ul prin secretariat?
piskeshu', lasa-i p'aia. Uite aici:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=429322#post429322
Ai tu idee cine-s "Pussycat Dolls"? nuh! 'abarnai!
Cum poti sa traiesti fara sa ascultzi Pussycat Dolls?
-

Love2Fly - Junior Member
dej am o zi de kkt da' rad pe-aici de unul singur de cand cu pisdo-papusile alea~p~p~p
si ce site demenzial au~p~p
si ce site demenzial au~p~p
-

Daimon - Mesaje: 5074
m-a anuntat Love2Fly ca mai am 7 posturi si fac 20 mii. ma apuc sa compun un post aniversar 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
iti faci si tu cont acolo ?
baixo e un membru important al acelui forum...respectat si unanim iubit
baixo e un membru important al acelui forum...respectat si unanim iubit

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

ma pish cu bolta pe acel forum iar daca baics e membru pe acel forum ma duare eczat in flofender de optiunea lui. altceva?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
altceva ? sa nu mai fi ciufut 

-

ento, io unu is ecsilat in ctza... altii freaca shomoiogu prin casa vineri seara 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220