Te risti sa spui “TE IUBESCâ€ÂÂ
Moderator: anjin-san
102 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Te risti sa spui “TE IUBESCâ€Â
Te-ai indragostit., ai fluturi in burtica, inima iti urca in stomac cu ore bune inainte de a te intalni cu el/ea, ai fi in stare sa sari la gatul oricui ar incerca sa te indeparteze din fata oglinzii in care te uiti obsesiv, minute in sir, ca nu cumva sa-ti stea aiurea o suvita de par sau ca sa starpesti si ultima urma de punct negru (pe care oricum nimeni in afara de tine nu-l observa ) ...stiti voi cum e sa te indragostesti, vine peste tine cu tot tacamul...
Dar cand vine momentul mult mai profund ca tzoalele imaculate si freza perfecta, cand vine momentul sa-i spui “TE IUBESCâ€Â
Dar cand vine momentul mult mai profund ca tzoalele imaculate si freza perfecta, cand vine momentul sa-i spui “TE IUBESCâ€Â
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
mult mai multi k tine, asta-i klar
- o_tzestoasa
- Junior Member
eu nu i-am spus niciodata nimanui in fatza "te iubesc",fiindk nu am iubit pe nimeni cu adevarat pana aku...shi dekt sa folosesc cuvantul asha,doar ptr a-l folosi,mai bine sa ashtepte acest "te iubesc"
cu toate k va cam ashtepta mult shi bine cred,k shi mie mi se pare ca iti pui sufletul pe tava intr-un fel,e un risc sa spui...so,think before u say it.

- Titina
- Junior Member
Titina, e f. fain k n-ai spus pana acu "te iubesc" daca n-ai simtit-o cu adevarat. O sa fie mult mai mare satisfactia sa o spui persoanei fata de care chiar simti asta. Atunci n-o sa simti k-ti pui sufletl pe tave, ci ca-l eliberezi
- o_tzestoasa
- Junior Member
wednesday, ma bucur ca te tavalesti de ras, God you're funny...daca ai ceva de zis on-topic, astept cu drag, daca nu, canta la alta masa, ca nu mai am marunti..
- o_tzestoasa
- Junior Member
interesanta chestia asta.. parintii mei au fost castoriti 15 ani si tata nu i-a spus niciodata "te iubesc" mamei. Nici chiar inainte de a muri. Iar daca il intreba de ce nu-i spune, zicea k "te iubesc nu se spune, se arata"
- o_tzestoasa
- Junior Member
o_tzestoasa scrie:wednesday, ma bucur ca te tavalesti de ras, God you're funny...daca ai ceva de zis on-topic, astept cu drag, daca nu, canta la alta masa, ca nu mai am marunti..
nu eu sunt funny..nu eu am zis ca stomacul se afla mai sus ca inima...so you get the credits

i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
wednesday scrie:nu eu am zis ca stomacul se afla mai sus ca inima
Nici io da' stiu pe cineva al carui nick incepe cu Oribilul si se termina cu Mosh care ar spune ca "Stomacul" e peste "inima", figurativ vorbind

love2fly n-are nimic de marturisit?
Eu?

-
Love2Fly - Junior Member
Te Iubesc, Biscuite!
- o_tzestoasa
- Junior Member
acu catziva ani am zis prima data "Te Iubesc".......nu shtiu daca simtzeam cu adevarat acest lucru...
de curand am simtzit intradevar acest lucru...dar nu am zis-o.....
nu a meritat...[game over]
de curand am simtzit intradevar acest lucru...dar nu am zis-o.....
nu a meritat...[game over]
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
nu a meritat...
fata nu a meritat sau n-avea rost sa spui pentru k se stia deja (semnu intrebarii urma acu, da e prea dusa tastatura, nu merge

- o_tzestoasa
- Junior Member
nu am spus niciodata "te iubesc" oricum sunt niste cuvinte care nu cred ca i le spui oricui eu cel putin nu l-as spune la toate prietenele mele fiindca nu prea ar mai avea semnificatia aceea speciala, cu cat este spus mai rar cu atat il faci mai valoros.
Astept o persoana speciala in viata mea caruia sa il spun
Astept o persoana speciala in viata mea caruia sa il spun
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
o_tzestoasa scrie:fata nu a meritat sau n-avea rost sa spui pentru k se stia deja (semnu intrebarii urma acu, da e prea dusa tastatura, nu merge)
.....fata nu a meritat, i-am aratat de atatea ori ca tzin mult la ea...dar...nah...
-
i-am aratat de atatea ori ca tzin mult la ea
de multe ori, cuvintele nu-si au rostul, dar vin sa completeze sentimentele noastre..nu strica sa verbalizezi ce simti, chiar daca o arati prin gesturi. parerea mea
- o_tzestoasa
- Junior Member
o_tzestoasa scrie:de multe ori, cuvintele nu-si au rostul, dar vin sa completeze sentimentele noastre..nu strica sa verbalizezi ce simti, chiar daca o arati prin gesturi. parerea mea
binentzeles, cuvintele sunt o completare, dar acea completare tre sa vina atunci cand trebuie

-
Nu stiu dc o sa mai citeasca cineva ce scriu si eu..din moment ce ultimul mesaj este din 2005..dar "incercarea moarte n-are"......
Nu am spus te iubesc decat o singura data..inca o mai fac...de aproape 3 ani incoace..si nu imi pare rau...aceleiasi persoane...
Pot sa spun ca am avut noroc..deoarece eu am fost prima care a spus-o..si el mi-a marturisit ca nu avea de gand sa o faca el primu'...deci am riscat..am riscat mult..pentru ca ceea ce simteam era adevarat.. si un refuz cred ca imi taia elanu...:d
E frumos sa spui te iubesc atunci cand este impartasit sentimentul..altfel nu cred ca este prea "nice"...din contra....
Nu am spus te iubesc decat o singura data..inca o mai fac...de aproape 3 ani incoace..si nu imi pare rau...aceleiasi persoane...

Pot sa spun ca am avut noroc..deoarece eu am fost prima care a spus-o..si el mi-a marturisit ca nu avea de gand sa o faca el primu'...deci am riscat..am riscat mult..pentru ca ceea ce simteam era adevarat.. si un refuz cred ca imi taia elanu...:d
E frumos sa spui te iubesc atunci cand este impartasit sentimentul..altfel nu cred ca este prea "nice"...din contra....
- roxy_rox
- Junior Member
imi iinghiata obrajii pe lacrimi aici in indepartata si inghetata suedia..
roxy, ce pacat ca nu mai sunt fete ca tine in romania.
roxy, ce pacat ca nu mai sunt fete ca tine in romania.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
bre memetus cassius shi daca iereau mai multe d'astea tot geaba, ca oricum le futea Ursu Mihai pe tuate..eo zic sa faci un inport masiv de blonde din inghetzata suedie casa repo pulam aceasta minunata hazn..tzara care este Romania.
ontopic: vorba lu shak, riscant ie pen ala caruia i se spune treaba asta
ontopic: vorba lu shak, riscant ie pen ala caruia i se spune treaba asta

?!
-
h0va - Mesaje: 2049
tinere, esti un porc insensibil...deci da.
bre nus asa de blonde sis uratzele ma....sau am io prea mult sange in alcool, nustu.
bre nus asa de blonde sis uratzele ma....sau am io prea mult sange in alcool, nustu.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
102 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma