C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nu juaca la pandurii deci ie neinteresant pt tine
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
consuela e preşedinta clubului Minerul Filipeştii de Pădure.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
vio vara mazilu sancbata de doo ori deo sa spumeje mopsu 

-

eyewitness scrie:vio vara mazilu sancbata de doo ori deo sa spumeje mopsu
bre atz luato rasna voi adminii, tu vorbeshti cocobongoleza, zoso pune mod cu 80 de posturi. s-a dilit lupu
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
gagalino, mazilu ie golgeteru diviziei A atacantu echipei sportu studentesc care va inscrie in poarta pandurilor doua goluri sancbata spre disperarea antrenorului pandurilor, viorel hizo, caruia i se mai spune si mopsu datorita fetei de mops pe care o afiseaza cand e suparat.
acu ai inteles sau fac o legenda?
acu ai inteles sau fac o legenda?
-

vio = viorel
vara = vara (?)
mazilu = gogheteru advers
sancbata = sancbata
de doo ori = doo goluri
deo sa spumeje mopsu = de o sa se oftice vio antrenoru ...
mai bine fa o legenda
edit: mam prins: vio = voo v-o adica noo (adica la panduri) ne da aia nush cum ii cheama, alb negrii (ce lipsa de inspiratzie coloristica) doo buabe si se oftica mocsu. mai videm
vara = vara (?)
mazilu = gogheteru advers
sancbata = sancbata
de doo ori = doo goluri
deo sa spumeje mopsu = de o sa se oftice vio antrenoru ...
mai bine fa o legenda
edit: mam prins: vio = voo v-o adica noo (adica la panduri) ne da aia nush cum ii cheama, alb negrii (ce lipsa de inspiratzie coloristica) doo buabe si se oftica mocsu. mai videm

- gaga
gagolina scrie:mai bine fa o legenda
ok
pandurii tg. jiu - sportu studentesc = 0 - 2

-

lalei
somn
somn
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bon dimine la bobor
bugatti, shpritzane, creiere macelarejti, shatobrianuri si azi munci
ma simt cam stingher in birou, creca numi priejte bucurejtiu asa ca maine plec in escursie la munte
bugatti, shpritzane, creiere macelarejti, shatobrianuri si azi munci
ma simt cam stingher in birou, creca numi priejte bucurejtiu asa ca maine plec in escursie la munte
-

deci ieri am aflat ca alcoolu dauneaza grava matematicii. nu de alta dar o bere a fo egal cu 6.
az tenis si porma somn da asta mai incolo
az tenis si porma somn da asta mai incolo
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
paiacec scrie:Laif sax!
dice bre? zi la dana ce te doare ca rezolvam.
zmornin. mam trezit cam tardiv, numa bine cat sa prind o frumoasa dimineatza mic pariziana (nu mici d'aia de la cocoshatu si nici jnitzele. e un fel de-a zice bucureshteana, da?). cu tot tacamu', dupa o frumoasa si linistita plecare din cartier miam dat seama undei tuata lumea: in baneasa bre, totz au traba in baneasa. si bucurestenii si juma din prahova. asa ca a fo antrenat, mam anbuteiat, am vazut accidente laiv. ie bine. da duamne sa nu am de munca.
- gaga
serustoc. io im bag pula in ala de o inventat aftele, care io am una din aia, si de 4 zile ma hranesc doar cu gris.
in rest, daca intrati aici http://www.google.ro/imghp?hl=ro&tab=wi&q= si dati la cautare "prostanac", o sa va placa rezultatu.
in rest, daca intrati aici http://www.google.ro/imghp?hl=ro&tab=wi&q= si dati la cautare "prostanac", o sa va placa rezultatu.

-

weed13 - Mesaje: 1868
weed13 scrie:in rest, daca intrati aici http://www.google.ro/imghp?hl=ro&tab=wi&q= si dati la cautare "prostanac", o sa va placa rezultatu.
lol de lol si pui de lol
bre aftele trec imediat daca le ineci in bere sau shpritz
incearca
iaodi: nush daca vam zis da ploo ud.
- gaga
bre, lu gagalina ia crapat netu in bucatele deci muile la masoni le va da mai tarziu daca va putea recupera ceva din net
-