)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
nbm scrie:ce-i dana, inca nu se facu ora de plecat la cina?
ntz. astept trenul asa ca o jumatate de ora mai stau pe capul tau :p
migurila scrie:io nici bacu nu l-am luat
nici io din prima ca mi-au dat trei la mate bulangiii. desi nu stiu pt ce trei ca nu scrisesem absolut nimic pe foaie, da probabil ca zero nu e voie. da' am rezolvat cu shpaga ca pe vremea mea se putea

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nbm scrie:iecscelent. si ce mai zici?
multam de intrebare zic ca e fuarte bine. desi e saptamana incarcata si io am lene cat cuprinde e inca bine. finantzele se duc cam repede da cu situatzia aviara poate se ieftineste puiu si o dau pe pui (nu pe fane
)
da' per total situatzia e sub control si alles gutte.
adi bre migule nu ma aburi. si aia ce am dat eo de trei ori ca sa imi dea carnetu inapoi si sa dispara fiolili ce era?
- gaga
poi da nebemeule da io am memorie si o sa duc vorba precum s-o dus legendele haiduceshti asa ca nu dispare asa curand. amr si la mine cam un sfert de ora doojde minute pana la
:
daca nu intarzie trenu
:
daca nu intarzie trenu
- gaga
gaga scrie: sfert de ora doojde minute pana la:
Asha! bea si pt. mine caci m-au avansat (deshi m-au confundat cu altcineva)
Ma autocinstesc si eu imediat cu un babic flambat + o bere Guinness la cutie luata acum cateva minute din Cora

-

Love2Fly - Junior Member
Cautam barbati intre 17-28 ani inaltime 175-185 cm, dansatori neprofesionisti sau profesionisti pentru un videoclip Lil'Lee Sandu
Lil'Lee, sa n-am ambitzie, duamne mare ti-i gradina si neinspirate fufele

iar baietu ar trebui sa arate cam asa:
Fresh look, nu mainstream, dar mai degraba genul de tipi ce asteapta sa fie descoperiti si au o groaza de potential. Sexy look, tatuaje, piercings, par lung, scurt, dreadlocks, nu conteaza. Sa emane viatza, energie. Vitalitate. Trebuie sa fie frumosi, interesanti, hot, look modern, sa aiba o poveste de spus. Nu fragili ci puternici. Nu FlamingoBoys, dar nici SurprizeSurprize. Baieti de pe strada care sa atraga atentia. Privire inteligenta, dinti frumosi. etc
privire inteligenta

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
Sica_wine scrie:deci pana la urma nu avem aviara nu a vrut nici asta sa vina pe la noi asta sa vina pe la noi
e tragic ca au omorat pasarile oamenilor ca prostii si acum stau saracii muritori de foame
pe bune? nuu avem aviara? avetz un link de la vreun articol ceva? sa vada si ochiu meu?
- gaga
au belit belengheru satanijtii din fc, a intrat sica pe rock 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:au belit belengheru satanijtii din fc, a intrat sica pe rock
si care e problema ta ca am intrat acolo, cine spune ca nu am cunositnte din rock si ca nu imi place rock-ul ?
gaga scrie:vazui. mi-e ca cum a intrat asha o sa iasa. mozii se pot bana?
si de ce sa iau ban atat timp cat dau mesaje numai on topic ??

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
[quote="Sica_wine"]si care e problema ta ca am intrat acolo, cine spune ca nu am cunositnte din rock si ca nu imi place rock-ul ?
si de ce sa iau ban atat timp cat dau mesaje numai on topic ?? ]
da bre aiule, tu ai auzit de micale ala care era un deather renumit ca avea si paru lung laumomendat? abar nai. abarnistule.
s-au mai dat banuri pentru p'afarizm, acu' pe rock strain il las pe whatever sa decida daca are chef sa se juace cu tine sau nu
da' cred ca o ia pijkeshu inainte cu banu
si de ce sa iau ban atat timp cat dau mesaje numai on topic ?? ]
da bre aiule, tu ai auzit de micale ala care era un deather renumit ca avea si paru lung laumomendat? abar nai. abarnistule.
s-au mai dat banuri pentru p'afarizm, acu' pe rock strain il las pe whatever sa decida daca are chef sa se juace cu tine sau nu
da' cred ca o ia pijkeshu inainte cu banu

- gaga
nu sica, duamne ferejte, cin' sa zica ca matale n-ai cunojtinte de rock sau nu-ti place? ma gandeam duar ca forumu de sport il facusi varza, ala de secs la fel si acu ii veni si randu rockului, ce plt 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220