Ce filme ati mai vazut ?
"Crash "e o porcarie, m-am plictisit, de aia i-am dat 1/10, dar recunosc ca e singurul film in care Sandra Bullock primeste un rol decent.
"A History Of Violence "1/10, starring: Viggo Mortensen, Maria Bello etc
Film despre un om cu dubla identitate, plin de dialoguri care ocupa 80% din film, putina bataie pt. efect , multe scene de sex care nu isi au rost, o tampenie. Il prefer pe Viggo in Lord Of The Rings.
..de-abia astept sa vad "Corpse Bride" vineri.
"A History Of Violence "1/10, starring: Viggo Mortensen, Maria Bello etc
Film despre un om cu dubla identitate, plin de dialoguri care ocupa 80% din film, putina bataie pt. efect , multe scene de sex care nu isi au rost, o tampenie. Il prefer pe Viggo in Lord Of The Rings.
..de-abia astept sa vad "Corpse Bride" vineri.
- Crist1na
- Junior Member
am reusit sa vad zilele trecute layer cake...nu stiam prea multe despre film, doar ca a fost regizat de unul dintre elevii lui guy ritchie, ca e guy ritchie-like adica mafie englezeasca mai mult sau mai putin marunta, afaceri titanice cu droguri, sadism/cinism, wrong place/wrong time etc.
in ansamblu, chiar mi-a placut, dar ma asteptam sa fie ceva mai...lejer. are un english humour un pic cam extrem (a se citi sec) si foarte incordat. totusi trebuie sa recunosc ca finalul este absout genialllll!!!.
si pe de-o parte mi-a adus aminte de filmele politiste frantuzesti cu jean reno.
8.5/10
ah, mi s-a parut mie sau sarbii aia vorbeau cam romaneste?

in ansamblu, chiar mi-a placut, dar ma asteptam sa fie ceva mai...lejer. are un english humour un pic cam extrem (a se citi sec) si foarte incordat. totusi trebuie sa recunosc ca finalul este absout genialllll!!!.

8.5/10

ah, mi s-a parut mie sau sarbii aia vorbeau cam romaneste?
i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
the jacket - ideea filmului nu este originala insa reuseste pana la o anumita limita sa convinga. the jacket este de fapt o camasa de forta aplicata protagonistului filmului, veteran de razboi (irak 91) , amnezic, acuzat de crima si declarat ulterior nebun, supus unui tratament experimental care ofera pacientilor incursiuni spre viitor. daca facem abstractie de unele detalii tehnice si acceptam ideea ca putem fi fizic, ca materie, in doo ipostaze diferite in timp dar simultan, sau daca acceptam ideea schimbarii cursului unor evenimente atunci cand ele s-au desfasurat deja, reluandu-le de la inceput, atunci putem accepta filmul ca un film bun. adrien brody, distribuit fericit in rolul principal face un joc deosebit, simplu dar eficient.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Final Destination 6/10
Film gen Scream si I know what you did last summer, dar putin mai inteligent si mai.. infiorator. Un grup de tineri incearca sa pacaleasca moartea, premonitiile le-ar putea fi de folos, dar oare chiar poti schimba ceea ce iti este predestinat?
De-abia astept sa vad Saw II de Halloween.
Film gen Scream si I know what you did last summer, dar putin mai inteligent si mai.. infiorator. Un grup de tineri incearca sa pacaleasca moartea, premonitiile le-ar putea fi de folos, dar oare chiar poti schimba ceea ce iti este predestinat?
De-abia astept sa vad Saw II de Halloween.
- Crist1na
- Junior Member
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
recomand cu caldura Final Destination ....
Optimizare si promovare web pentru Google si motoare de cautare - http://www.secretele-google.elcadia.com/
- anton_m
- Junior Member
I love final Destination
da e mai mishto al doilea.
White noise – 5/10 mi-ar fi frica sa ma uit a doua oara la el.Foarte interesanta ideea,dar mi se pare infricoshatoare…genul de horror ce te pune pe ganduri…regret intr-un fel k m-am uitat la el
incepi sa te intrebi dupa filmul asta dak kiar exista shi in realitate ideea din film…din pakte cred k da,da` mai bine sa cred k nu exista,mi-ar conveni muuuult mai mult
Darkness – 4/10 e genul de horror din kre nu intelegi mai nimik,iar dak totushi crezi pan-la urma k-ai inteles,iti baga la sfarshit vreo faza ce-ti demonstreaza k de fapt n-ai inteles nimik J la fel k la “White noise”,idée f infricoshatoare…dar in general filmul e prost …shi la acest film : regret k m-am uitat la el
I’m “a little bit” scared now
(adevaratul sens al cuvantului...)
Hm…makr la filme gen Feardotcom sau Strangeland te uiti shi dup-aia nu iti ramane ideea morbida a filmului in cap J k makr shtii sigur k nu ti se poate intampla in realitate ceva asemanator cu ce se intampla in film
da horrorurile kre dau spre realitate nu-mi plac… Makr la alea super aiurea,fara urma de realitate mai razi shi nu ti se intipareshte in minte asha

White noise – 5/10 mi-ar fi frica sa ma uit a doua oara la el.Foarte interesanta ideea,dar mi se pare infricoshatoare…genul de horror ce te pune pe ganduri…regret intr-un fel k m-am uitat la el

Darkness – 4/10 e genul de horror din kre nu intelegi mai nimik,iar dak totushi crezi pan-la urma k-ai inteles,iti baga la sfarshit vreo faza ce-ti demonstreaza k de fapt n-ai inteles nimik J la fel k la “White noise”,idée f infricoshatoare…dar in general filmul e prost …shi la acest film : regret k m-am uitat la el

Hm…makr la filme gen Feardotcom sau Strangeland te uiti shi dup-aia nu iti ramane ideea morbida a filmului in cap J k makr shtii sigur k nu ti se poate intampla in realitate ceva asemanator cu ce se intampla in film

- Titina
- Junior Member
amityville....super freaky...
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
The Majestic drama cu Jim Carrey. Mie mi-au placut dramele in care a jucat (Man on the Moon si The Truman Show) si speram in ceva asemanator. Carrey joaca decent, nu dezamageste, dar restul actorilor zici ca-s alesi ca sa fie cat mai ieftini (poate chiar asta a fost ideea), eroina principala sucks royally (expresivitate tip gard) si in plus e plin filmul de tearjerkers care nu ajuta la nimic.
Pardon, mai e un personaj interpretat decent: presupusul tata (Martin Landau).
Per total: se poate evita.
Pardon, mai e un personaj interpretat decent: presupusul tata (Martin Landau).
Per total: se poate evita.
..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member
wednesday scrie:am reusit sa vad zilele trecute layer cake...nu stiam prea multe despre film, doar ca a fost regizat de unul dintre elevii lui guy ritchie,
Dupa mine e peste filmele lui Ritchie, alea-s numa fun, fun, fun (ma refer la Snatch si Lock, Stock...), pe cand in Layer Cake apare si profunzimea de care pomeneai, fara sa se piarda umorul negru si feelingul de film british.
..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member
A nightmare on Elm Street : Sleep Kills , Freddy's Revenge , Dream Warriors , The Dream Master , The Dream Child , Freddy's Dead , New Nightmare si Freddy vs Jason - deci aici sunt 12 ore din viata voastra pe care n-o sa le mai puteti recupera . Daca l-ar fi lasat pe primul acolo unde a ramas poate ca ar fi mers , primul e cat de cat acceptabil , dar pe masura ce ieseau sequalurile calitatea cobora cu o viteza alarmanta , scenariile devenind din ce in ce mai imbecile , mai cliseate si pur si simplu mai proaste . Primul sa zicem ca scapa cu 5 , poate chiar un 6 dar restul mai mult de 3 nu pot primi .
Before sunrise - o poveste de dragoste a doi necunoscuti care se intalnesc intr-un tren spre Viena ; bun , dar over-rated 7/10
Before sunset - sequel-ul ce completeaza povestea , foarte diferit de original , dar care aduce o noua perspectiva povestii . 7/10
Desperate Housewives - sezonul 1 - un serial despre care s-a facut mare tam-tam , dar nu mi s-a parut extraordinar ... desigur a avut momentele lui de drama/comedie/suspans dar nu ie nimic nemaipomenit , poate doar jocul actorilor sau mai bine zis al actritelor : Teri Hatcher , Felicity Huffman , Marcia Cross si Eva Longoria ; oricum e mai bun decat majoritatea porcariilor de la TV ; 7-8/10
Gilmore Girls - sezonul 4 & 5 & sez 6 [ 4 ep ] - sezoane despre care s-ar putea zice multe , dar ma abtin de la spoilere si las pe fiecare sa vada cum scenariile au inceput sa degradeze putin cate putin , ajungand ca in
sezonul 6 sa vedem o Rory total opusa celei pe care o stiam din primele 3 sezoane . Lorelai trece prin mai multe relatii , cu Christopher [ din nou ] , Jason [ un tip insuportabil , fiu al unui fost asociat al lui Richard ] dar ajungand in cele din urma sa fie impreuna cu Luke .
Emily si Richard se despart si se si impaca in aceste sezoane , Sookie mai face un copil , Jackson devine primar in Star's Hollow , Lane pleaca de acasa si se muta cu Zach si Brian , mai iau un membru de trupa , au parte de concerte si tururi , Christopher ramane singur parinte dupa ce Sherry il paraseste si nu in cele din urma Lorelai si Sookie isi deschid propriul han , care se bucura de mare succes . Dar totusi sezoanele 4 , 5 si respectiv 6 [ ce a aparut pana acum ] nu se compara cu primele 3 sezoane , desi inca are mult umor si drama , serialul si-a pierdut farmecul , scenaristii schimband-o prea mult pe Rory .
Lost - sezonul 1 - zborul oceanic 815 se prabuseste pe o insula misterioasa , in mijlocul pustietatii , undeva in Pacific , dupa ce deviaza de la curs cu 1500 km din ruta Sydney - L.A. ; 48 pasageri supravietuiesc in mod uimitor , 14 din care sunt personaje principale si ale caror vieti ne sunt prezentate prin flashback-uri , fiecare episod ne prezinta povesti captivante ale personajelor care au in spate un trecut murdar , presarat cu multa intriga si drama .
Un serial ce prezinta multe rasturnari de situatie , dar lasa si multe intrebari neraspunse . O drama cu o serioasa tenta SF ce nu ar trebui ratat . Scenaristii au facut o treaba excelenta , au creat probabil cel mai bun serial din anul 2004 . 10/10
Papillon - un film puternic care se bazeaza in primul rand pe jocul actorilor [ Steve McQueen si Dustin Hoffman au prestatii de zile mari ] , un scenariu solid si dorinta arzatoare a omului pt libertate 8/10
Se7en - un thriller de exceptie ce nu are nevoie de nici un comentariu 10/10
Before sunrise - o poveste de dragoste a doi necunoscuti care se intalnesc intr-un tren spre Viena ; bun , dar over-rated 7/10
Before sunset - sequel-ul ce completeaza povestea , foarte diferit de original , dar care aduce o noua perspectiva povestii . 7/10
Desperate Housewives - sezonul 1 - un serial despre care s-a facut mare tam-tam , dar nu mi s-a parut extraordinar ... desigur a avut momentele lui de drama/comedie/suspans dar nu ie nimic nemaipomenit , poate doar jocul actorilor sau mai bine zis al actritelor : Teri Hatcher , Felicity Huffman , Marcia Cross si Eva Longoria ; oricum e mai bun decat majoritatea porcariilor de la TV ; 7-8/10
Gilmore Girls - sezonul 4 & 5 & sez 6 [ 4 ep ] - sezoane despre care s-ar putea zice multe , dar ma abtin de la spoilere si las pe fiecare sa vada cum scenariile au inceput sa degradeze putin cate putin , ajungand ca in
sezonul 6 sa vedem o Rory total opusa celei pe care o stiam din primele 3 sezoane . Lorelai trece prin mai multe relatii , cu Christopher [ din nou ] , Jason [ un tip insuportabil , fiu al unui fost asociat al lui Richard ] dar ajungand in cele din urma sa fie impreuna cu Luke .
Emily si Richard se despart si se si impaca in aceste sezoane , Sookie mai face un copil , Jackson devine primar in Star's Hollow , Lane pleaca de acasa si se muta cu Zach si Brian , mai iau un membru de trupa , au parte de concerte si tururi , Christopher ramane singur parinte dupa ce Sherry il paraseste si nu in cele din urma Lorelai si Sookie isi deschid propriul han , care se bucura de mare succes . Dar totusi sezoanele 4 , 5 si respectiv 6 [ ce a aparut pana acum ] nu se compara cu primele 3 sezoane , desi inca are mult umor si drama , serialul si-a pierdut farmecul , scenaristii schimband-o prea mult pe Rory .
Lost - sezonul 1 - zborul oceanic 815 se prabuseste pe o insula misterioasa , in mijlocul pustietatii , undeva in Pacific , dupa ce deviaza de la curs cu 1500 km din ruta Sydney - L.A. ; 48 pasageri supravietuiesc in mod uimitor , 14 din care sunt personaje principale si ale caror vieti ne sunt prezentate prin flashback-uri , fiecare episod ne prezinta povesti captivante ale personajelor care au in spate un trecut murdar , presarat cu multa intriga si drama .
Un serial ce prezinta multe rasturnari de situatie , dar lasa si multe intrebari neraspunse . O drama cu o serioasa tenta SF ce nu ar trebui ratat . Scenaristii au facut o treaba excelenta , au creat probabil cel mai bun serial din anul 2004 . 10/10
Papillon - un film puternic care se bazeaza in primul rand pe jocul actorilor [ Steve McQueen si Dustin Hoffman au prestatii de zile mari ] , un scenariu solid si dorinta arzatoare a omului pt libertate 8/10
Se7en - un thriller de exceptie ce nu are nevoie de nici un comentariu 10/10
Moved away.
- Cristy
Am vazut sambata Night Watch 10/10 la ora 2pm.
Poveste interesanta si intortocheata, n-am inteles mare lucru, la sfarsit toate chestiile suspicioase si-au gasit legatura, e un film ciudat, nu e deloc de groaza, are putin sange,dar il recomand 100%.
Poveste interesanta si intortocheata, n-am inteles mare lucru, la sfarsit toate chestiile suspicioase si-au gasit legatura, e un film ciudat, nu e deloc de groaza, are putin sange,dar il recomand 100%.
- Crist1na
- Junior Member
Lost - sezonul 1
cristy, vezi ca au aparut pe dc++ si primele doo seriale din sezonu 2. cel putin iti mai inlatura ceata in care te-a lasat ultimu episod din sezonu 1

din cate am inteles se pare ca sezonu 1 va fi difuzat in curand de tvr1. il recomand si io cu caldura
-
io le-am loat acu fro 2 saptamani deci ie posibil sa fi aparut si al 3lea. si in plus, ce te lauzi? 

-
Camionul Rosu-Gri (2004) / Sivi kamion crvene boje (The Red Colored Grey Truck)
Iunie 1991, ultima zi de pace din Iugoslavia...
Ratko, un bosniac daltonist, fura un camion pentru o plimbare mai lunga.
Suzana, o sarboaica din Belgrad, descopera ca este insarcinata si se hotaraste sa fuga in orasul croat Dubrovnik pana cand va avorta. El e cat pe-aici sa o calce... si-uite asa vor ajunge sa calatoreasca impreuna.
Razboiul etnic bate la usa – dar "taranoiul" daltonist si oraseanca irascibila nu pot face diferenta dintre grupurile opozante. Necazurile se inmultesc, si ea vrea sa plece acasa – dar e prea tarziu: "taranoiul" s-a indragostit de ea.
Nu mai exista cale de intoarcere – ea va trebui sa descopere ca "dragostea este un miracol" iar "culorile nu inseamna nimic"...
Declaratia regizorului: "Un road-movie balcanic, ce se desfasoara in Ultima Zi a ex-Iugoslaviei, care imbina drama si comedia cu romantismul, sub forma unei povesti de dragoste neconventionale. Un film simplu... la prima privire. La un nivel superior, daltonismul, ca una din caracteristicile “autistice” ale personajului principal si “filozofia sa de viata” daltonista constituie o metafora si o batjocorire a cauzelor etnice absurde ale razboiului. Cred ca acest film, cu un caracter personal profund, ofera o imagine ironica si neobisnuita a unor probleme serioase." Srdjan Koljevic.
Regia: Srdjan Koljevic
In rolurile principale: Aleksandra Balmazovic, Srdjan Todorovic
Gen: Comedie, Romantic
Premiera in Romania:14.10.2005
Durata: 95 minute
Distribuit in Romania de Transilvania Film
Iunie 1991, ultima zi de pace din Iugoslavia...
Ratko, un bosniac daltonist, fura un camion pentru o plimbare mai lunga.
Suzana, o sarboaica din Belgrad, descopera ca este insarcinata si se hotaraste sa fuga in orasul croat Dubrovnik pana cand va avorta. El e cat pe-aici sa o calce... si-uite asa vor ajunge sa calatoreasca impreuna.
Razboiul etnic bate la usa – dar "taranoiul" daltonist si oraseanca irascibila nu pot face diferenta dintre grupurile opozante. Necazurile se inmultesc, si ea vrea sa plece acasa – dar e prea tarziu: "taranoiul" s-a indragostit de ea.
Nu mai exista cale de intoarcere – ea va trebui sa descopere ca "dragostea este un miracol" iar "culorile nu inseamna nimic"...
Declaratia regizorului: "Un road-movie balcanic, ce se desfasoara in Ultima Zi a ex-Iugoslaviei, care imbina drama si comedia cu romantismul, sub forma unei povesti de dragoste neconventionale. Un film simplu... la prima privire. La un nivel superior, daltonismul, ca una din caracteristicile “autistice” ale personajului principal si “filozofia sa de viata” daltonista constituie o metafora si o batjocorire a cauzelor etnice absurde ale razboiului. Cred ca acest film, cu un caracter personal profund, ofera o imagine ironica si neobisnuita a unor probleme serioase." Srdjan Koljevic.
Regia: Srdjan Koljevic
In rolurile principale: Aleksandra Balmazovic, Srdjan Todorovic
Gen: Comedie, Romantic
Premiera in Romania:14.10.2005
Durata: 95 minute
Distribuit in Romania de Transilvania Film
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
-
Briatore - Junior Member
Don't fuck about, ping him.
The Footbal Factory (2004) - 7/10
Il recomand celor interesati de "fenomen".
http://www.imdb.com/title/tt0385705/
Il recomand celor interesati de "fenomen".
http://www.imdb.com/title/tt0385705/
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Two for the money e pe locu 4 in box office acuma imi pare rau ca am mers sa-l vad da nah 5/10 numa ca a jucat Al Pacino ca nu prea le are Mathew McConahey cu actoria.
Elizabethtown cu Orlando Bloom si Kirsten Dunst film usurel de vazut duminica seara cu bunicu 4/10.
Wait loooooooooool am lucrat si eu in restaurant la viata mea si am vazut faze similare da ca aia cu matreatza in loc de gravy nu!! am ras la filmu asta mult 8/10 .. daca aveti o parere prea buna despre restaurante s-ar putea sa nu va mai vina sa intrati in vreunu prea curand daca va uitati la asta... it all seems sooo real...
see ya when i see ya!
Elizabethtown cu Orlando Bloom si Kirsten Dunst film usurel de vazut duminica seara cu bunicu 4/10.
Wait loooooooooool am lucrat si eu in restaurant la viata mea si am vazut faze similare da ca aia cu matreatza in loc de gravy nu!! am ras la filmu asta mult 8/10 .. daca aveti o parere prea buna despre restaurante s-ar putea sa nu va mai vina sa intrati in vreunu prea curand daca va uitati la asta... it all seems sooo real...
see ya when i see ya!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Green Street Hooligans (2005) a.k.a The Yank a.k.a Hooligans
Inca o recomandare celor lesinati dupa fotbal, atmosfera din timpul meciului dar mai ales pt ce sa intampla inainte si dupa meci. Filmul in sine nu e cine stie ce insa primeste nota mare pentru multe faze superbe, printre care:
hooliganii lui West Ham plecand spre stadion cantand celebrul "I'm forever blowing bubbles..." & how to get a "Chelsea smile"
)
http://www.imdb.com/title/tt0385002/
Inca o recomandare celor lesinati dupa fotbal, atmosfera din timpul meciului dar mai ales pt ce sa intampla inainte si dupa meci. Filmul in sine nu e cine stie ce insa primeste nota mare pentru multe faze superbe, printre care:
hooliganii lui West Ham plecand spre stadion cantand celebrul "I'm forever blowing bubbles..." & how to get a "Chelsea smile"

http://www.imdb.com/title/tt0385002/
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Working Girl (1988)
in afara de scenele cu melanie grriffith nuda, filmul este foarte misto.
PCU (1994)
comedia tipica cu adolescenti la colegiu. am vazut multi actori, de la jimmy niven la david spade.
The Hurricane (1999)
denzel in inca un rol mare. kara unger are o frumusete salbatica. din nefericire, nu o vedem des in filme
in afara de scenele cu melanie grriffith nuda, filmul este foarte misto.
PCU (1994)
comedia tipica cu adolescenti la colegiu. am vazut multi actori, de la jimmy niven la david spade.
The Hurricane (1999)
denzel in inca un rol mare. kara unger are o frumusete salbatica. din nefericire, nu o vedem des in filme

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Dark water – pan’la urma am reushit sa-I inteleg ideea,dar mi se pare un film f prost.Abia ashteptam sa se termine…vrea sa fie ceva in genu` The Ring,dar The Ring e unul din filmele mele preferate,e ff reushit,nici nu se compara cu Dark Water… 3.5/10
- Titina
- Junior Member