)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Nushtu cum e la Predeal!Probabel tot ca pe la Sinaia, duar otzara mai frig.
Io ultima data cand am fost astaiarna, steteam cu dejtele in vin fiert de cald ce erea.Da s-o mai fi schimbat vremea de atunci.
Io ultima data cand am fost astaiarna, steteam cu dejtele in vin fiert de cald ce erea.Da s-o mai fi schimbat vremea de atunci.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
ba sa ma pupi ca in juma de ora ridic ancora si mai viu abia luni si o sa imi duci doru'
sa va zice ceva. noi acilisha avem moca de la firma urmatoarele: cafea, ness, lapte de cafea, zahar, zaharina, capucino, ciocolata calda, apa plata si neplata, suc de portocale, de mere si grefuri, ceai la cutie, ceaiuri normale fo doojde feluri si acu cica vrea sa ne ia si bancomat deala ca in reclama la lion cu de toate. ce o insemna de toate nush, probabil uischhi si gotca.
deci berea s-a racit, autocaru e pe vine asa ca nebemeule mai avem vreme de una scurta la botu calului, daca ne grabim poate tzine si doojde minute cum zice consilieru ala pe secsuale
sa va zice ceva. noi acilisha avem moca de la firma urmatoarele: cafea, ness, lapte de cafea, zahar, zaharina, capucino, ciocolata calda, apa plata si neplata, suc de portocale, de mere si grefuri, ceai la cutie, ceaiuri normale fo doojde feluri si acu cica vrea sa ne ia si bancomat deala ca in reclama la lion cu de toate. ce o insemna de toate nush, probabil uischhi si gotca.
deci berea s-a racit, autocaru e pe vine asa ca nebemeule mai avem vreme de una scurta la botu calului, daca ne grabim poate tzine si doojde minute cum zice consilieru ala pe secsuale

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nebemeule mai avem vreme de una scurta la botu calului, daca ne grabim poate tzine si doojde minute cum zice consilieru ala pe secsuale
~p
bine draga, iti promit niste bancuri bune pina iti pleaca otocaru, ca vazui ca te plingi
deci un zimbet minunat de magnific iti doresc, precum si niste hohote cristaline

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
gaga scrie:noi acilisha avem moca de la firma urmatoarele: cafea, ness, lapte de cafea, zahar, zaharina, capucino, ciocolata calda, apa plata si neplata, suc de portocale, de mere si grefuri, ceai la cutie, ceaiuri normale fo doojde feluri si acu cica vrea sa ne ia si bancomat deala ca in reclama la lion cu de toate.
breeeeeee, n-aveti bre frun giob liber pacolo?

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
flufi mai apar din cand in cand
nbm sar'na de bancuri te asteptam ca pe o gura de ozon.
iaodi: pa la toata lumea, ne citim luni. avetz grija de voi si nu va sfiitzi sa datzi la giuale la lutze
uichen marfa la toti.
nbm sar'na de bancuri te asteptam ca pe o gura de ozon.
iaodi: pa la toata lumea, ne citim luni. avetz grija de voi si nu va sfiitzi sa datzi la giuale la lutze
uichen marfa la toti.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
gagalina scrie:VROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOm
asta ie alta varianta la parasirea corpului material, acu inteleg de ce gagalina da rateu dupa rateu la prelucrarea de informatii transmise prin imeu

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
flufanelo, lasa tanpeniile si vomita ce fac cu alea 4 dvd-uri cu fro 15 filme ale lu nea fellini 

-

taci bre memetule, ca nu mai bea, nu mai fumeaza, si isi cunpara masina:D sa fuga din calea lu aviara asta.
-

Daimon - Mesaje: 5074
bre migule, daten plm, nu bea bre tuata berea din ctza ca luni revin in urbe 

-

eyewitness scrie:flufanelo (...) vomita ce fac cu alea 4 dvd-uri
după cum se constată, o doare la pitpalac.

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
nu ca ni e frica de aviara
si penca de pe broconsul mi so sters postu hai sa va zic voo ce e aia fan
si penca de pe broconsul mi so sters postu hai sa va zic voo ce e aia fan
fan se chiama atunci cand ca iarba verde ce ai fost, ai fost taiata si pusa la uscat.
fanul este bun in diverse situatii cum ar fii: hranirea animalelor, izolatul incaperilor in care stau animalele si dece nu in scopuri secsuale atunci cand mergi cu persuana in cauza sa va futeti pe muzica lu proconsul (casa fiu ontopic pe fanclupu lor) sau nu (in 99.99% dintre cazuri).
totusi nu uitati: mai avem nevoie si de iarba\mai avem nevoie si de iarba
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
lixandru scrie:dumnezeiasca atingere a clapelor facuta de Robert cu inceputul superb... m-au dat lacrimile fara sa fi auzit vreodata melodia.
dementiali ajtia de pe proconsul
ala taie ceapa in sala de concerte pe intuneric
intuneric in sala doar lumini colorate
pijkej, acu inteleg de ce iejti fan proconsul, iti trebe fro 6 centrii lipsa sa fii fan

-

bag poola ios si mai prevazator, asa ca preva vor doo trei degetare (dap ochila, stiu ca miai zis sa nu exagerez da asta e)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050