CONCURS de genialitati
se valideaza
Sursele mele zic ca puzzle-ul ar fi aparut oarecum concomitent in Franta si Anglia, vinovat pe partea franceza fiind un oarecare Dumas, care a pus in vanzare puzzle-uri cu hartzi pe la 1760, iar in Anglia John Spilsbury, in aceeasi perioada, acelasi tip de puzzle (harta Angliei).
deci urmezi
Sursele mele zic ca puzzle-ul ar fi aparut oarecum concomitent in Franta si Anglia, vinovat pe partea franceza fiind un oarecare Dumas, care a pus in vanzare puzzle-uri cu hartzi pe la 1760, iar in Anglia John Spilsbury, in aceeasi perioada, acelasi tip de puzzle (harta Angliei).
deci urmezi
- Alienor
- Junior Member
Banca Naţională a Romaniei a fost intemeiată la 11/23 aprilie 1880. Ministrul de Finanţe de atunci, Ion Campineanu, a devenit primul guvernator, Eugeniu Carada - adevăratul ctitor - a condus organizarea şi funcţionarea Imprimeriei alături de Emil Costinescu, iar Theodor Ştefănescu s-a ocupat de organizarea contabilă a Băncii.
copirait BNR
zeitzo, pune urmatoarea intrebare
copirait BNR
zeitzo, pune urmatoarea intrebare

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Jan Lippershey? Numele e pomenit intr-o carte a lui Arthur Koestler ("Lunaticii") pe care n-o am la indemana, asa ca a trebuit sa apelez la google. Tin minte doar ca era din Olanda, si ca alt tip a avut ideea de a indrepta telescopul spre cer inaintea lui Galilei. In fine.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Well than...
La pescuitul shalaului, cica se folosesc trei tipuri de monturi:
- una pentru pescuit pe fundul apei
- una pentru pescuit pe verticala
- shi montura Drachkovitch.
Cum i se mai spune monturii de pescuit pe fundul apei?
La pescuitul shalaului, cica se folosesc trei tipuri de monturi:
- una pentru pescuit pe fundul apei
- una pentru pescuit pe verticala
- shi montura Drachkovitch.
Cum i se mai spune monturii de pescuit pe fundul apei?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
scuze pentru intarziere
Machiavelli e f cunoscut pentru "Principele", pe care l-a scris din diverse ratiuni, dintre cele mai mercantile, dar filozofia lui politica apare completa - si total diferita de cea din Principele - in alta lucrare. Cum se numeste lucrarea respectiva?
Machiavelli e f cunoscut pentru "Principele", pe care l-a scris din diverse ratiuni, dintre cele mai mercantile, dar filozofia lui politica apare completa - si total diferita de cea din Principele - in alta lucrare. Cum se numeste lucrarea respectiva?
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
sin ella scrie:...desi nu inteleg de ce nu ai validat raspunsul lui Arthemis.
Pentru ca eram cu capul in nori, imi cer scuze.
raspuns validat la amandoua, cine ajunge prima pe aici are cuvantu.
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699