Habar n-aveam

parca urmand sirul de slove, ce-a tale ganduri samanara...

Habar n-aveam

Mesajde gaga » Joi Apr 25, 2002 10:39 am

Mai exista un subiect de genul acesta pe alte forumuri (Surfing the web) si ma gandeam sa postati ceea ce vi s-a parut curios, deosebit, etc. legat de literatura, autori, filozofi.
Sigur o sa apara posturi de genul: hahaha nu stiai ca X a scris Y datorita celor care le stiu pe toate.
Imi asum rolul de vesnic invatacel si incep:

Habar n-aveam ca prima traducere a lui Kant (la "Critica ratiunii pure") a fost facuta de Eminescu (aparent poetul l-a cunoscut in perioada studiilor la Berlin, dupa cum ii scrie lui Maiorescu).
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde curly » Vin Apr 26, 2002 5:19 pm

nici io n-aveam habar ca Eminescu a tradus pe Kant....eeeeee,oricum putea sa o traduca oricine ca eu n-o sa inteleg cartea aia niciodata!
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde costasilviu » Sâm Apr 27, 2002 1:44 pm

Bai mare-a fost Eminescu asta, bai!
costasilviu

offtopic, recunosc

Mesajde gaga » Lun Apr 29, 2002 8:40 am

Bah, io-s cam varaza la geometrii si matematici si vreau sa-nvatz, buey costas, oul e sfera?
gaga

Si-ai impresia ca Dana e fata de treaba...

Mesajde bhuttu » Lun Apr 29, 2002 1:46 pm

Fara cuvinte, atat...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde MiG29 » Lun Apr 29, 2002 11:22 pm

Initial trimis de costasilviu
Bai mare-a fost Eminescu asta, bai!

Eu nu am auzit de el...ba parca tzin minte ceva vag ceva cu poietu national care a murit de sifilis sau asha ceva......
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Super discutie...

Mesajde Bagheera » Lun Apr 29, 2002 11:32 pm

Ma lasati fara replica... Cultura si arta se zbat sa iasa la lumina din discutia asta...
Bagheera
Junior Member

Mesajde onk » Lun Apr 29, 2002 11:48 pm

reveniti-va la topic, romanashilor, daca vreti subiect in care sa-l manjiti pe Eminescu, deschideti-vi-l, sa vedem ce se intampla... desi sunt sigura ca mai mult decat aia cu sifilisul nu ati fi in stare sa aruncati cu chinoros... a, a mai incercat costas o diversiune de genul asta.... da eu una m-am lamurit ca e o cauza pierduta ... in doo saptamani a ajuns la concluzia Eminescu sucks, nichita rulz... pai cine il mai crede....?
onk

Mesajde MiG29 » Lun Apr 29, 2002 11:54 pm

Initial trimis de onk
reveniti-va la topic, romanashilor, daca vreti subiect in care sa-l manjiti pe Eminescu, deschideti-vi-l, sa vedem ce se intampla... desi sunt sigura ca mai mult decat aia cu sifilisul nu ati fi in stare sa aruncati cu chinoros... a, a mai incercat costas o diversiune de genul asta.... da eu una m-am lamurit ca e o cauza pierduta ... in doo saptamani a ajuns la concluzia Eminescu sucks, nichita rulz... pai cine il mai crede....?

Shi ma rog frumos de unde shtii tu ca eu sutn romanash?poate sunt ungur sau neamtz sau tzigan sau turc sau tatar,lipovean,bulgar,sarb rus ucrainian???
MiG29

Mesajde onk » Lun Apr 29, 2002 11:59 pm

auz, mancatzash, ce scrie pa buletenu tau, a? (acu testez nationalitatea cu diferite elemente argotice.... :lol: )

avertisment 2: keep close to thread' title
onk

Cautare

Mesajde Bagheera » Mar Apr 30, 2002 12:00 am

Cred ca esti intr-un moment foarte dificil.. de cautare... dupa ce ne spui apartenenta la una din minoritati sa ne anunti si pe noi sa nu mai faca cineva greseala de a te numi roman!

Initial trimis de AcidJazz

Shi ma rog frumos de unde shtii tu ca eu sutn romanash?poate sunt ungur sau neamtz sau tzigan sau turc sau tatar,lipovean,bulgar,sarb rus ucrainian???
Bagheera
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Apr 30, 2002 12:04 am

Initial trimis de onk
auz, mancatzash, ce scrie pa buletenu tau, a? (acu testez nationalitatea cu diferite elemente argotice.... :lol: )

avertisment 2: keep close to thread' title

Nu scrie ca am carte de identitate....anyway mi-e somn shi maine am treaba shi am mai zis eu odata Virtual people...Yeah right!ciao ciao shi vine 1Mai distratzi-va shi voi lasatzi-l draq de net....
PS Tot offtopic sorry,naravu ` asta
MiG29

Re: Cautare

Mesajde MiG29 » Mar Apr 30, 2002 12:08 am

Initial trimis de colonel
Cred ca esti intr-un moment foarte dificil.. de cautare... dupa ce ne spui apartenenta la una din minoritati sa ne anunti si pe noi sa nu mai faca cineva greseala de a te numi roman!

Te-ai prins !Ej mare

Eu in satra m-am nascut la marginea poianii
Bagabond eram de mic ca shi totzii tziganii!!!!

Shi daca tot te preocupa nationalitatea mea well e multilateral dezvoltata( ca shi personalitatea,that is) adica in venele mele curge shi sange albanez shi grecesc shi romanesc un adevarat balcanic....Ya mama..altceva?

-------------------------------------------------------------

d-aci incolo, edit onk:
buey, nu te sterg ca vreau satz arat ca te prinsai, adica esti si roman, da nu-mi dau seama de ce te-am jignit asa tare cant te-am numit roman...bine, dak vrai tu, de-acu incolo o satzi zic.....albanagrecule....no offence

gata, inapoi la subiect, ca va omoara Dana...
MiG29

Mesajde gaga » Mar Apr 30, 2002 7:26 am

Multe offtopic, nimic curios in literatura pt. voi, cei care le stiti pe toate? Si ca sa ne intoarcem la ale noastre: pseudoavertisment oficial pt. armeanogerman pt. ca nu respecta regulamentul, nici eu nu le sterg ca m-am saturat de dragalashi care: bha, cyber people, have a life, yada yada si cu toate astea intra mereu si-si arata nuditatea neuronica pe aici nerezistand tentatiei, io macar butonez pe bani si ma delectez cu cyberpeople (si in viata reala, nu? ;D )

Concluzii:

1. Cine vrea sa vorbeasca despre altceva, nu despre ceea ce spune titlul si descrierea topicului poate apasa pe butonul de "Mesaj nou" si deschide un subiect (cum a facut dinu cu "De ce, bravo lui, in care il durea de Povestea Povestilor si jena moderatorilor pt. analfabetisme)

2. Mesajele offtopic vor fi sterse, exista deja pe "Literatura" destule subiecte de aberat, limitati-va la ele.

Multzam de intelegere.

p.s. you are fucking hostile droogie!
gaga

Înapoi la Carte