)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
rapciugoase, moarte de foame, chircite, fara par, pline de bube si raie?
asa ca flufanela? abarnam

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pai io nu crez in freudizme asa ca potz sami zici ce inseamna, mai ales ca erau ashea ca mi le daduse cineva intrun borcan si am uitat de iele si cand a deschis un pujti borcanu au sarit pisicile afara ca liliacu din castelu lu dracula si unele erau mai normale da majoritatea aratau ca alea deformate de pe net. mam trezit taman cand trebia sa ma duc la veterinar cu alea scapate.
ah si era si un pui de bocser printre iele.
ah si era si un pui de bocser printre iele.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre, deci se zice ca-n jeneral pisicile reprezinta feminitatea. io zic ca-i mai sanatos sa nu m-apuc sa-ti fac o analiza punct cu punct ca precis ma iei la bataie
hapropou de pisici la borcan, pujti, saracele pisici
da' pot sa-ti zic ca ie un vis pozitiv, totusi, finca te duceai la veterinar cu iele => vindecare, whatever. Puiu de bocser nush, probabil fiara din tine
ps - am I dead sau mai am sperantze?
in alta ordine de idei, cumva te-ai uitat recent la poza aia de pe net de care zici?

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
bre cu matzele ma am cum ma am cu orice animal, adica bien, nam problem cu ele, am o armata la bloc, da' nu ma omor sa le am in casa, mai ales cu shuarecu, papagalu si peshtii. io in genere ma inteleg cu animalele cu care pot sa ma joc, cainii, caii, leii, tigrii, flufii.
peseu apropos de matze la borcan, stiu numa din auzite ca io am o tehnica cand da cineva un link. nu dau pe el pana nu apar reactziile, alfel neam. asa ca pe ala si altele de gen yokk nu dau
peseu apropos de matze la borcan, stiu numa din auzite ca io am o tehnica cand da cineva un link. nu dau pe el pana nu apar reactziile, alfel neam. asa ca pe ala si altele de gen yokk nu dau

- gaga
nici io n-am dat pe aia, da' am auzit comentarii diverse si mi-a fost de ajuns
deci daca te ai bine cu mitzele poa' sa fie cum ziceam io mai anterior
La treaba cu interpretarea nu tre sa te iei fir-a-par ce zic carticelele de vise... si mai conteaza si ce iesperente ai avut in zioa aia sau relativ recent, ce framantari te framanta
, etc... ce plm, io daca visezi lupi care-mi tzin iarna de cald se numeste ca aia ie dushmani?
ahahaha
ps - ce paradis ar fi la tine acasa pentru Tequila mea
deci daca te ai bine cu mitzele poa' sa fie cum ziceam io mai anterior
La treaba cu interpretarea nu tre sa te iei fir-a-par ce zic carticelele de vise... si mai conteaza si ce iesperente ai avut in zioa aia sau relativ recent, ce framantari te framanta
, etc... ce plm, io daca visezi lupi care-mi tzin iarna de cald se numeste ca aia ie dushmani?
io in genere ma inteleg cu animalele cu care pot sa ma joc [...]flufii
ahahaha
ps - ce paradis ar fi la tine acasa pentru Tequila mea

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
opaa, acuma avem si o mica psichanalista printre noi.. io zic sa-ti faci tread bre fluff, sa-tz povesteasca uaminii visele si sa le analizezi:D
-

Daimon - Mesaje: 5074
sau daca io am visat pe shefu meu care imi da extrawork si in vis imi dadeam demisia inseaman ca tre sa mio dau? hmmm ... e o idee.
ps: nu crez ca daca sar atinge techila ta de papagalu care este de 13 ani in sanul familiei ai alege de ia mai mult de un smoc de par satz aminteasCA "CA a fooost odata iris"
ps: nu crez ca daca sar atinge techila ta de papagalu care este de 13 ani in sanul familiei ai alege de ia mai mult de un smoc de par satz aminteasCA "CA a fooost odata iris"

- gaga
asta dupa ce vad cum te descurci.. daca ejti profesionista sau nu.. pana atunci poate m-apuc eu de-tz psichanalizez giornalu:Dfluf scrie: hai daimoane, baga, ce-ai visat aznuapte?
-

Daimon - Mesaje: 5074
bon suar..
bre..vaz ca flafi sa facut pisoloaga..bre ia zim shi mie: daca nu visez trebi d'astea fantasticuase censemneaza asta? adica ca sa fiu mai esplicit: eo visez or femei, or rezolvari la probleme de matematica or visez cacashtiga rapid campeonatu..iote de egzenplu az noapte am visat numere perfecte shi palindroame shi dimineatza mam trezit shi ieream fuarte nedumerit adica dece zice ashtea ca numeru perfect are suma divizorilor iegala cu iel insush ca shi iel insush ish este divizor daca mantzelegi ce vriau sa spun..deci daia..finalmente ie bine sau ie rau?
aaa bre atz vazut ca iau dat in cap lu jiji, shau amenintzat aia de le face asta casa ca vin sa ii dea la ficatz lu nea Bodu..
bre..vaz ca flafi sa facut pisoloaga..bre ia zim shi mie: daca nu visez trebi d'astea fantasticuase censemneaza asta? adica ca sa fiu mai esplicit: eo visez or femei, or rezolvari la probleme de matematica or visez cacashtiga rapid campeonatu..iote de egzenplu az noapte am visat numere perfecte shi palindroame shi dimineatza mam trezit shi ieream fuarte nedumerit adica dece zice ashtea ca numeru perfect are suma divizorilor iegala cu iel insush ca shi iel insush ish este divizor daca mantzelegi ce vriau sa spun..deci daia..finalmente ie bine sau ie rau?
aaa bre atz vazut ca iau dat in cap lu jiji, shau amenintzat aia de le face asta casa ca vin sa ii dea la ficatz lu nea Bodu..
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
tinere, aranjeaza-ti bre ideile, ca nu pricepe psioloaga (sau ai vrut sa zici pisaloaga?:D) ce zici matale acolo.
io unu nu pricepui o iota
iedit: cubule, da de asta ce zici?
Bun venit celui mai nou membru, MYAGARCYMADA
merita covorash?
io unu nu pricepui o iota
iedit: cubule, da de asta ce zici?
Bun venit celui mai nou membru, MYAGARCYMADA
merita covorash?

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
io cred ca tu de fapt ai scris normal, ca nici tu nu prea intelegi ce ai vrut sa zici, si esti curios sa vezi ce se intampla inauntrul tau de fabt.
asa-i tinere ? si nu minti!
asa-i tinere ? si nu minti!
-

weed13 - Mesaje: 1868