)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
corect.
citit azi la ziear ca cica arta vindeca de constipatzie shi alte boli, da' asta mi s-a parut esentzial. adica nu tre' sa te chinui sa te apuci sa pictezi, sa scrii epopei sau sa compui sonate, ie suficient sa bagi la vizualizare un picasso or un rembrandt shi ai scapat de probleme.
sh-acuma intzeleg ieu, de ce de la un tinp, migurila ascula numa' ravel, vivaldi, mozart.
citit azi la ziear ca cica arta vindeca de constipatzie shi alte boli, da' asta mi s-a parut esentzial. adica nu tre' sa te chinui sa te apuci sa pictezi, sa scrii epopei sau sa compui sonate, ie suficient sa bagi la vizualizare un picasso or un rembrandt shi ai scapat de probleme.
sh-acuma intzeleg ieu, de ce de la un tinp, migurila ascula numa' ravel, vivaldi, mozart.

-

nocturna - Mesaje: 8725
Shaki scrie:pt cei care se intreba de mine, le fuarte multzumesc. ie deja bine
lasa gargara si baga o recenzie la "Sufferion"-ul vietzii ca mor aici
NOW!!
In alta dezordine de idei, ajung si eu acasa ca omu', deschid pc-ul....net p**a!
Motiv pt. care ma grabesc sa va transmit urarile mele de bine si sanatate (azi am mancat pui
) caci dial-up-ul imi trezeste amintiri dureroase
p.s: Shaki, sa nu uitzi de recenzia aia! (maine la scarbici, in pauza de masa vreau sa o lecturez. I've put my trust in you!
Later edit: ma scuzatzi! m-am intors caci greshisem niste chestii p'aci...

-

Love2Fly - Junior Member
nbm scrie:cubule, da de asta ce zici?
Bun venit celui mai nou membru, MYAGARCYMADA
merita covorash?
Merita. Si petale de trandafiri.
Shaki scrie:miguel
Migueeeeeeeeeeeeeelllllllllll!!!!!!! Ahahahahhahhaaaaaaaaaa!!!!
Shaki, buna asta, nu m-am gandit nicioadata.

indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
enbiemule, p-asta il sarishi :
Bun venit celui mai nou membru, bond_james_bond
Bun venit celui mai nou membru, bond_james_bond

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Love2Fly scrie: p.s: Shaki, sa nu uitzi de recenzia aia! (maine la scarbici, in pauza de masa vreau sa o lecturez. I've put my trust in you!![]()
love, deci nu shtiu cum sa-tzi explic ideea k muncesc shi fuarte muncesc shi para muncesc.

maine seara maybe... daca nu ma mai tzin peste program shi daca nu pic de oboseli
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
Ca sa-mi fac si io intrarea pe treadu asta unde se zice de toate si ninik, va spun o constatare: Ori onebunit lumea, ori s-o revenit la un comunism mult mai "artistic".
Zilele trecute am vazut in buricu targului o coada de lume(vo doua sute de oamini) ca pe vremurile odioase.
Da nu statea lumea la alimentara pentru zahar sau salamuri, ci la librarie pentru autografe ca cica venise unu cu coae mari(Coaielho sau cam asa ceva
) sa viziteze istoricul nostru burg sub forma de santier si dadea autografe gratuite
~p~p.
Zilele trecute am vazut in buricu targului o coada de lume(vo doua sute de oamini) ca pe vremurile odioase.
Da nu statea lumea la alimentara pentru zahar sau salamuri, ci la librarie pentru autografe ca cica venise unu cu coae mari(Coaielho sau cam asa ceva
) sa viziteze istoricul nostru burg sub forma de santier si dadea autografe gratuite
~p~p.mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
da' ce facea maria ta la ora ceea din nuapte
sex cu nanukulitzuka

-

vezi co faci geluasă pe Ramuina.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Daïmon scrie:pana atunci poate m-apuc eu de-tz psichanalizez giornalu:D
vezi sa nu te rataceshti
tinere, io zic ca ie de bine. Ai o cariera stralucita in fatza, fie ca filosof, fie ca politician, ca astia vorbesc mult si aiurea si nimeni nu reuseste sa inteleaga ce zic ei, cand de fapt ei nu zic nimic

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
ie peste tot bagamiash plan iel
urat gaga, f urat sa mujti mana care te hranejte...

-