C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Neatza buna tutulor !
Bre aiule, ia isplica bre shi mie ce ie cu forumu lu entitatea miraculoasa, sau macar da shi mie un link ceva ca sa-mi esplic singur.Nu tzi se pare ca nu-i corect sa te razi ashea de unul singur la fatza locului?
Bre aiule, ia isplica bre shi mie ce ie cu forumu lu entitatea miraculoasa, sau macar da shi mie un link ceva ca sa-mi esplic singur.Nu tzi se pare ca nu-i corect sa te razi ashea de unul singur la fatza locului?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
aiule, da matale nu ai somn?
somn inca nam, am insa un crap de dunare
cecule mai bine sa nu jtii

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:somn inca nam, am insa un crap de dunare
mai schinbă], da sfatu meu e să-ţ vezi de altă treabă.
edit de gaga: baicsiniu nu e voie cu alte forumuri zice comenduirea, da-i pe PM sau PC vrea iel. sar'na si scuzati ca mi-am permis.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
zmorning
cecule, trast mi, nu perzi nica, mio dat mie cineva un linc d'ala de ceri tu si a trebuit sa ma duc la popa ca pana nu m-a descantat n-a mai vrut ochii mei sa mai vaza ceva pe lumea asta, ca au vazut ce poate fi mai rau.
cecule, trast mi, nu perzi nica, mio dat mie cineva un linc d'ala de ceri tu si a trebuit sa ma duc la popa ca pana nu m-a descantat n-a mai vrut ochii mei sa mai vaza ceva pe lumea asta, ca au vazut ce poate fi mai rau.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
am vazut ca mi-ai modificat mesaju, da nu inţeleg de ce trebe să-mi comunici asta de doo ori. io zic mai bine sa-ţi bagi in semnătură ca mi-ai modificat postu.
~p~p
i-am dat pemeu lu cecu, deci mi se rupe ca ai editat. pute-ai sa-l laşi vreo 10-15 minute şi după aia s-ăl fi şters.
~p~p
i-am dat pemeu lu cecu, deci mi se rupe ca ai editat. pute-ai sa-l laşi vreo 10-15 minute şi după aia s-ăl fi şters.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baicsule, azi ai starea aia de constipatie totala sau iar esti nefutut? 

-

memetule, cand mai intri pacilea sai zici lu baics ca ia modificat gagalina postu, da?
-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (3 membri si 3 vizitatori)
gaga*, gigiell, paiacec, Delphyna
bah bulachilor, avem mosafiri
care imi doneaza si mia, adica la firma mea multinatzionala, un computer functzional?
gaga*, gigiell, paiacec, Delphyna
bah bulachilor, avem mosafiri
care imi doneaza si mia, adica la firma mea multinatzionala, un computer functzional?
- gaga
Io i-aj da un telefon lu Necko sa-i comunic despre modificarea mesagiului!
Ma elucubrez pa el de server, ca scrisesem io ashea un post lung shi frumos shi s-a dus la fel de frumos pe apa sambetei, caracrter cu caracter.
edit:
avem mosafiri
Tu cu ciupercaru, io cu acvatica!mere?
Ma elucubrez pa el de server, ca scrisesem io ashea un post lung shi frumos shi s-a dus la fel de frumos pe apa sambetei, caracrter cu caracter.
edit:
avem mosafiri
Tu cu ciupercaru, io cu acvatica!mere?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

eyewitness scrie:memetule, cand mai intri pacilea sai zici lu baics ca ia modificat gagalina postu, da?
deci nu pot sa nu cumva sa nu fac ce ma rugat ochila: GIGI TZA MODIFICAT GAGA UN MESAJ
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
gaga, ca tot veni vorba de muraturi, sa nu uiti sai zici lu baics ca iai iedit postu, da?
-

azi cam ie, daia inputita care a facut si fluare 

-

floarea din gradina sau floarea calota?
~p
cecule, merluc, tu ca mester muraturar ai idee egzact cum se pune varza tocata la borcan ca sa o poti utiliza poi la salata sau varaza calita?
~p
cecule, merluc, tu ca mester muraturar ai idee egzact cum se pune varza tocata la borcan ca sa o poti utiliza poi la salata sau varaza calita?
- gaga
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori)
eyewitness*, fluf*, gaga*
flufanelo, alba sau neagra e putin mai jos, ce cauti pacilea?
eyewitness*, fluf*, gaga*
flufanelo, alba sau neagra e putin mai jos, ce cauti pacilea?

-

Delphyna scrie:ador dartagnanii! za-i si gagai:P ca ma fashe jeluasa!!
voila ce zice Delphyna.
Deci, te faci borcan cu muraturi,nu ma-ntereseaza!:D
Ardei iutzi am.
Pai cu varza ie cam ashea shi ashea, ca epzista doo moade:
Modu unu care o pui egzact ca pe aia la murat in butoi sau putina, adica apa shi sare + o greutate deasupra ca sa nu faca floare.
Shi modu doi e ca o pui la otzet ca pe castravetzi, gogoshari, conopida, tzelina ,morcov shi mai shtiu io ce alta sfecla roshie.Cu mentziunea ca daca nu o sterilizezi, trebe neaparat sa-i pui conservant.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

bun venit si aplauze pentru flufi, nbm si gigiell care ne-au onorat cu onoarea lor
suntem douajsase ca 13 e la va urma
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=24707&postcount=1
suntem douajsase ca 13 e la va urma
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=24707&postcount=1
- gaga