SW1000xg yamaha
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
SW1000xg yamaha
am cumparat-o acum 2 zile si nu stiu nimic despre aceasta placa!!am auzit doar atat :ca e f buna
- zeniamin
- Junior Member
SW1000xg yamaha
Ma intereseaza daca merge si audio !!poate sa-mi spuna cineva?
- zeniamin
- Junior Member
SW1000xg yamaha
Care a fost pretul? Poate esti interesat sa o vinzi? Daca poti trimite-mi o fotografie (cu placa) pe adresa de mail: viz_fx@yahoo.com. Mihai
- maverick
- Junior Member
http://www.chip.ro/revista/martie_2001/60/millenium_yamaha/8485
"SW1000XG ofera sase porturi wave stereo pe care se poate face playback de fisiere wave."
"CHIP Martie 2001"- e un model destul de vechi dar a fost tare la vremea lui (si cred ca e suficient de buna shi acum)
tendintza acum ar cam fi virtual studio, si synteza software ceea ce este destul de diferit de ideea pe care a fost construita aceasta placa dar trebuie sa recunosc ca nu am lucrat niciodata cu una doar am auzit de ea (si numai de bine)
pa
"SW1000XG ofera sase porturi wave stereo pe care se poate face playback de fisiere wave."
"CHIP Martie 2001"- e un model destul de vechi dar a fost tare la vremea lui (si cred ca e suficient de buna shi acum)
tendintza acum ar cam fi virtual studio, si synteza software ceea ce este destul de diferit de ideea pe care a fost construita aceasta placa dar trebuie sa recunosc ca nu am lucrat niciodata cu una doar am auzit de ea (si numai de bine)
pa
- picacioiu
- Junior Member
Ocazie!
vand placa pana la urma ca am nevoie de micr profesional dela rode ,audiotechnica ,sau akg>tel 0744990768 . Totusi am reusit sa-mi iau un emu-1820M ,si de asta vand yamaha SW1000xg! pret atractiv ...........!
- zeniamin
- Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1