C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
lalei
aze luni si-m bag plm in ziua de eri.
aze luni si-m bag plm in ziua de eri.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
neatza pipal si bun venit lui kantemir
necko, abarnai cata dreptate ai, uneori am senzatia ca toata munca mea se desfasoara in vise, alerg, ma lupt, rezolv tot soiul de probleme, omor monstri si salvez lumi; iar dimineatza ma trezesc rupta de oboseala si tre sa ma duc la munci si-n asta lume... Cata cruzime si egoism din partea sefilor mei. Acu n-oi fi io singura eroina salvatoare din intregul univers, poate ma mai lasa si ei sa ma odihnesc - daca nu nuaptea, macar zioa
aaa, deci d-aia a tras chiulu aznuapte din visele mele
satz fie jena, aiule
iedit: unde-i gaga, bre?
necko, abarnai cata dreptate ai, uneori am senzatia ca toata munca mea se desfasoara in vise, alerg, ma lupt, rezolv tot soiul de probleme, omor monstri si salvez lumi; iar dimineatza ma trezesc rupta de oboseala si tre sa ma duc la munci si-n asta lume... Cata cruzime si egoism din partea sefilor mei. Acu n-oi fi io singura eroina salvatoare din intregul univers, poate ma mai lasa si ei sa ma odihnesc - daca nu nuaptea, macar zioa
Necko scrie:aiule, tomnai te-am visat. cum &^%#%*na mea?!
aaa, deci d-aia a tras chiulu aznuapte din visele mele
satz fie jena, aiule
iedit: unde-i gaga, bre?
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
gaga ie aicisha cu intarziere cauzata de somn nervos, cu o unghie si o bucata de deget in minus, dar cu moralul mai sus ca niciodata.
apropos de folbal nu de alta ca nush cum m-am nimerit IAR in fatza unui teveu unde se fugarea niste uameni din care cel mai nefericit era unu urmarit de un spatar de plastec si porma de o mana de bolovani + un telefon mobil.
kilu meu, asa ajung sa devin microbista ca nici la stan si bran nu am ras asa tare ca la steaua rapid
apropos de folbal nu de alta ca nush cum m-am nimerit IAR in fatza unui teveu unde se fugarea niste uameni din care cel mai nefericit era unu urmarit de un spatar de plastec si porma de o mana de bolovani + un telefon mobil.
kilu meu, asa ajung sa devin microbista ca nici la stan si bran nu am ras asa tare ca la steaua rapid

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
iote gaga
ce accident patzisi la desht?
voiam satz zic ca am facut sambata mancarea aia de vaca de zisesi matale si-a iesit beton - ca gust, CA CArnea ie moale (normal, dac-am fiert-o 3-4 ore, cum zisashi
). Sar'na.
ce accident patzisi la desht?
voiam satz zic ca am facut sambata mancarea aia de vaca de zisesi matale si-a iesit beton - ca gust, CA CArnea ie moale (normal, dac-am fiert-o 3-4 ore, cum zisashi
). Sar'na.sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

oho, deci ai esperimentat vaca?
iote io ieri in timpul in care pregateam leguminoasele pentru un borsh m-am gandit sa sondez maximum pe care il pot suporta ca durere si miam infipt cutitu in unghia de la dejtu inelar de la mana stanga asfel incat mi-am dat jos juma de unghie si o bucata de carne, ambele ratacite printre morcovi. si doare najpa.
cand e ziua ta flufi? ca tziam luat ceva
iote io ieri in timpul in care pregateam leguminoasele pentru un borsh m-am gandit sa sondez maximum pe care il pot suporta ca durere si miam infipt cutitu in unghia de la dejtu inelar de la mana stanga asfel incat mi-am dat jos juma de unghie si o bucata de carne, ambele ratacite printre morcovi. si doare najpa.
cand e ziua ta flufi? ca tziam luat ceva

- gaga
buongiorno la muncitori,
salutam kant emiru. uelcam tu za clab
pupici pt dana, ca bancu vine mai incolo
merluc (c.e.): aiule, vali sau alti pasionati de filme care avetzi p-acas '24 hour party people'? dau o bere, macsim doo
salutam kant emiru. uelcam tu za clab
pupici pt dana, ca bancu vine mai incolo
merluc (c.e.): aiule, vali sau alti pasionati de filme care avetzi p-acas '24 hour party people'? dau o bere, macsim doo

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
gaga scrie:cand e ziua ta flufi? ca tziam luat ceva
cecece?
problema ie ca zioa mea pica abea la anu, la ceas de primavara tarzie; mai aproape ie mosh niculaie
hauleu cu unghia aia, nashpa rau. Io cand eram mica am patit ceva cu juma de unghie rupta si stiu c-a fost cumplit pan-a crescut la loc
ps - a mai mancat cineva morcovii?

-

kantemir, uelcome bre ca uitai satz zic bienvenue.
flufi am trecut eri pe langa o vitrina cu ceva flufos si desi o costat cat vaca la mica elvetzie nu mam putut aptzine. surprizaaa
te gandesti cand vrei sa bagam o br sa imi zici din timp sa il iau.
nbm-ule, hai tati cu bancu, macar tu sa imi aduci un zambet chinuit
flufi am trecut eri pe langa o vitrina cu ceva flufos si desi o costat cat vaca la mica elvetzie nu mam putut aptzine. surprizaaa
te gandesti cand vrei sa bagam o br sa imi zici din timp sa il iau.
nbm-ule, hai tati cu bancu, macar tu sa imi aduci un zambet chinuit
- gaga
ma rasfetzi bre, nu-i bine
br bagam da' miercuri nu, ca am program cu dentistu, joi nushtu, vineri idem dar sa speram ca nu ma chinuie trei zile in continuu
ps - auz, tu te pricepi la cultura ierburilor? ca am neste seminte de iarba de lamaie d-aia si ma gandeam sa le impartim frateste - daca mie nu-mi iese, poate-ti ese tie
shakiiiii, parca nu azi ierea bre, ci pe 4. ierea pe 4 sau sunt io zapacita?!
br bagam da' miercuri nu, ca am program cu dentistu, joi nushtu, vineri idem dar sa speram ca nu ma chinuie trei zile in continuu
ps - auz, tu te pricepi la cultura ierburilor? ca am neste seminte de iarba de lamaie d-aia si ma gandeam sa le impartim frateste - daca mie nu-mi iese, poate-ti ese tie
shakiiiii, parca nu azi ierea bre, ci pe 4. ierea pe 4 sau sunt io zapacita?!
-

ce naiba ziceti acolo?
flufi, dami bre ca am o tante care mi se ocupa de flori si are mana buna. da scrie unteva daca are nevoie de conditii anume? mama ce curry cu lemon gras si cu sepii sau crevetz ash manca acum.
bre io munceste mai rau ca tine asa sa stii. ca tot esti tu umorist, am nejte carti dementiale cu umoristi romani, vrei?
flufi, dami bre ca am o tante care mi se ocupa de flori si are mana buna. da scrie unteva daca are nevoie de conditii anume? mama ce curry cu lemon gras si cu sepii sau crevetz ash manca acum.
bre io munceste mai rau ca tine asa sa stii. ca tot esti tu umorist, am nejte carti dementiale cu umoristi romani, vrei?
- gaga
wow mama, too late indeed. Sorry, shaki
gaga, itzi dau bre. Scrie pe pachetzel instructiuni in inglish. Daca iese iarba la tine si la mine nu, poate-mi dai si mie doo fire de prasila
da, vreau
(stiu bre cui te adresai, da' ma bagai si io in seama, na.)
gaga, itzi dau bre. Scrie pe pachetzel instructiuni in inglish. Daca iese iarba la tine si la mine nu, poate-mi dai si mie doo fire de prasila
am nejte carti dementiale cu umoristi romani, vrei?
da, vreau
(stiu bre cui te adresai, da' ma bagai si io in seama, na.)sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

oi munci mai rau, da io muncesc mai mult
vezi orele de plecare de la biuro de zilele trecute
iote si bancu zilei: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=432939&postcount=156
mai aveam si io neshte carti cu umoristi romani, unele le-am si citit chiar
cind ai tinp, detaliaza pe privat ce si cum, ca as fi interesat...
nu de alceva, da zilele astea m-am apucat de lecturat pardaillan. cavalerii, nu stirile cu rromi
~pGOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
care este !
care a ratat seara de acu doo seri, poate sa recupereze seara de acu doo seri pe care a ratato daca vine in seara asta la seara de industrial.
adica io vroiam sa zic ca ma duc la bere. in viking.
care a ratat seara de acu doo seri, poate sa recupereze seara de acu doo seri pe care a ratato daca vine in seara asta la seara de industrial.
adica io vroiam sa zic ca ma duc la bere. in viking.
-

neatza - Mesaje: 5820
pai in afara de baieshu am una cu colectie de umoristi, culegere, mai am dan gr mihaescu si una tare de tot de angel grigoriu si romeo iorgulescu, comedii de situatie mai ales unele sunt cacatoare.
acum nu-mi vine in minte altceva. mi-am amintit ca am pierdut "la iarba albastra" daca prind p'ala de mia luato ii sparg muianu mai ceva ca san antonio virgine.
apropos. si san antonio rulz, daca e bine tradus razi de unu singur
fluf, pai sa vedem cum facem sa ne vedem. ce e asta seara la 10?
acum nu-mi vine in minte altceva. mi-am amintit ca am pierdut "la iarba albastra" daca prind p'ala de mia luato ii sparg muianu mai ceva ca san antonio virgine.
apropos. si san antonio rulz, daca e bine tradus razi de unu singur
fluf, pai sa vedem cum facem sa ne vedem. ce e asta seara la 10?
- gaga
bre, am vrut shi io sa arat la un om tredu cu pozele lu poponaru ala din cluji. nul mai gasesc. deci unte ie ?
-

gaga, io az seara la 10 nu, sorry. luni, fluf obosit, bedtime, etc.
Si oricum n-am semintzele de iarba la mine si nici dividiele de trebea sa le returnez prin bunavointza matale.
ps - seara de industriale bre. Careva sa-i dea linku, ca io l-am perdut.
Si oricum n-am semintzele de iarba la mine si nici dividiele de trebea sa le returnez prin bunavointza matale.
ps - seara de industriale bre. Careva sa-i dea linku, ca io l-am perdut.
-

-