C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde neatza » Lun Oct 24, 2005 7:08 pm

eyewitness scrie: 6 tzatze, 6 coaie de jidvei? io sau tu?

pai tu ai dat bre, da recunoashte ca ai fost nevoit ! ca daca no dadeai, cred ca ne dadea iei afara din locanta. pai nu sa mai vazut om sa se pishe pe sarmalele flambate shi sa strige in gura mare "care itzi mai vine frate, ca io nam baut decat dooj de beri. sa sa screama careva ba, ca ardem chibritele acilea!"
asta mai tziiii minte ? sau ca dupa ce teai pishat pe platouu de sarmale intrebai mesenii ca de ce nu mai serveshte ? shi ii incurajai cu " haidi bre, ca duar no fi asha sarat"
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Necko » Lun Oct 24, 2005 7:38 pm

neatzule, mie mi-a spus unu din mesenii aia, cunojtintza deamea, nu spui cine, ca porma i-a amenintat pe toti ca daca nu maninca sarmalele flambate cu pofta si fara resentimente, are el grija sa se ocupe si de desert! si ca au fost obligati bietii uameni sa inceteze brusc onomastica si tatal fetii de shaishpe ani a achitat nota de plata in birou din dos a lu sefu de la bugati si,ca sa nu se prinda aiu ca nefericitii dau bir cu fugitii, au plecat pe rind, unu cite unu, intii femeile si copii (femeile tineau mina la ochii copiilor in tinp ce se strecurau pe linga turbulent) si porma batrinii si barbatii la urma. asa-i?

ce s-a mai ntimplat porma? ca omu n-a mai stiut.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde eyewitness » Lun Oct 24, 2005 7:40 pm

bre in primu rand 6 tzatze 6 cuaie, rizlingu de jidvei traditional, lai dat tu la violonist ca tzea placut eticheta de pe sticla cu 3 gagici si 3 flacai care dansa colosha in hora si care tzea amintit de o pictura in plm cu cina cea de taina ziceai tu matol printre halbe cand ierea 24 de coaie plus 3 ale lu isus ca ziceai tu ca daca navea 3 coaie nu mai ierea isus, ma rog, o speculatie kantiana dealu matale normala si inevitabila dupa doojdoo de beri toti mesenii incercand sati esplicam ca isus na avut 3 coaie ci numa doo da iera nejte coaie mai mari asa cum le are basescu. teai inpotrivit, lai chemat pe contrabasist la masa si iai zis clar ca tu vrei o industriala de inima albastra, sa te furnice pe pancreas. omu tea intrebat frumos ce vrei, o zaraza, un cucule pasare sura, 4 randunici doo mai mari si doo cu hiv5n1 la care artzagos si lipsit de respect ai zis ca tu vrei aia cu "cand ieream pe ialomitza, ce mai gafaia fetitza" si ai mai scos dezinvolt un cd cu der mortimer si i lai pleznit omului pe bot drept bacsis.

in plus abarnai , alea nu ierea sarmale flanbate ci dovlecei unpluti flanbati siaveam tot dreptu sa ma pish pe iei , da?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Oct 25, 2005 7:23 am

bondimineu certaretzilor.

avantaju de a veni dimineatza la munca e ca nu mai dai de ph, il, sv, etc pen' ca iei de cand vin la bukale nemaiavand de dat la pasari si animale se scoala ca boerii ezapt cand e circulatia mai in toi.

la ora asta e plin de acea specie de care am mai vorbit cu naie, sotzia, inevitabil intr-un citroen ce trei sau pejo doosute si ceva care merge cu atata prudentza incat nu risca nici un accident de melc.

ceea ce ma duce cu gandul la unele colege care dupa ce au reusit cu sudoarea fruntzii sotzului sa isi ia o masinutza d'asta sa duca bebetzii la scuala, fac poc poc saptamanal, esplicand la o cafea cum "o proasta a intrat in mine, io stateam pe loc" sau dupa caz "mergeam intr-antaia". sunt curioasa ce zice ailalta implicata in zgariatul masinutelor (ati observat? musai culori metalizate).

deci zmornin.

aiule, nu ma invatasei tu sa scriu cu paragrafe, acu ce faci?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde baixinho© » Mar Oct 25, 2005 7:29 am

lalei

gaga, ai luat-o razna? la ora asta la muncă?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde basstard » Mar Oct 25, 2005 7:48 am

Neatza oameni buni,
Vazcaemiscare de la prima ora.
Gaga, si aici se intampla acelasi lucru cu satele limitrofe: la 8 nu-i nici dracu si la 8.30 se da drumu la robinetu cu limitrofi
o zi buna va dorex
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Oct 25, 2005 7:51 am

buna sa ne fie imina basule. da suceava si botosani numa limitrofi lu bukale nu ieste.

bre baics din cauza de accident la care ma lovesc cand dorm m-am trezit cu cucii in plm.

cica a venit si hova pintre noi. sa-i urez, sa nu-i urez? ....
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Oct 25, 2005 7:52 am

bon dimine

azi o noo intrare spectaculuasa in cemeu, voinicu si neinfricatu h0va

bine ai venit voinice
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Necko » Mar Oct 25, 2005 8:08 am

morning, truditori.

gaga, azunuapte de la pastrama te-ai dus direct la munca?

ola, bassule. limitrofii astia e peste tot si e mai multi decit locuitorii propriuzis. caracteristica lor de baza e ca se misca, indiferent de mijlocu de locomotie, numa pijos nu. si inca ceva. pleca toti odata si se-ntorc tot asa.

nujtiu altii cum or fi, da ai mei de la macaronaria sunt calmi, linijtiti, merg frumos in coloana, nu se depasesc (ca nu au pe unde) si cind mai da cite unu sa -si faca loc si sa intre si el in coloana, cite una opreste toata coada pina intra intrusu, isi zinbesc si-si fac cu manutele (cred ca daca ar putea ar schinba si numerele de telefon) dupe care cuada incepe iar sa se tirie. ceea ce e fuarte bine, penca pina acasa, daca esti cu famelia in masina, ai tinpm sa stai de vorba, sa schinbi inpresii, amintiri, rezultate scolare, retete culinare, planuri financiare, etc, penca se stie ca, dupe ce ajungi acasa, nu mai ai parte de un asemenea moment de intimitate pina te vei afla dinou iar incaodata si ancora iar in coada.
aizzz&co
Necko

Mesajde gaga » Mar Oct 25, 2005 8:17 am

~p neco asa e bre, te lasa si cea mai mica faramitza de nervi cum vezi ca merg toti incolonati desi is destule beniz, mai ceva la la ctza.

asta unu, ca doi: doamne fereste sa dai de doi care se cunosc si care se intalnesc din directii diferite, pana nu se intreaba de tot ce e pe lume nu pleci de acolo clat.

bre hova iotz zic bine ai venit ~p
gaga

Mesajde Necko » Mar Oct 25, 2005 8:56 am

dada, uitasem de aia care se cunosc si se ntilnesc pe invers. se opresc cuozile pina stau uaminii de taina, ba chiar, daca subectu e de interes general, intervin in discurs si alti participanti la trafic. nimeni nu se supara, nimeni nu se bucura, toti iau situatia in serios si o trateaza corespunzator. la urma urmelor, oricui i se poate intinpla, nu?

si citeodata se mai intinpla sa se mai pupe, din greseala si fara intentie desigur, cite doo limuzine, insa fara consecinte grave, atunci sa vezi numa ! vin la fata locului cite trei masini de vigili del fuoco, patru de carabinieri, anbulante din anbele directii, toate cu sirenele date la macsim de zici ca s-a ntinplat cel putin un atentat terorist daca nu chear doo. dupe care urmeaza pauza de trafic, o ora doo trei, cit ie nevoie, fara nervi, fara mujcaturi, fara furci, coase si topoare. e enervanti deadreptu uamenii ajtia zau!

tinere hova, uelcam uelcam uelcam !!!
aizzz&co
Necko

Mesajde Djinn » Mar Oct 25, 2005 9:05 am

neatza la ominii muncitori, bun venit tineretului truditor care tot se plangea ca-l muncesc shefii mai rau ca pe hotzii de cai ~p

continuatzi, va rog. aia cu industrialele lautareshti :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde gaga » Mar Oct 25, 2005 9:26 am

bah sami bag pishioru, doamne fereste pan' te nimereste sa repari dudele unor incompetentzi.

viatza nu e dreapta. noroc ca e frumoasa :D
gaga

Mesajde memetshot » Mar Oct 25, 2005 9:51 am

greu se ajunge acasa dupa multa pastrama si ce deaq a mai fo pacolo.
deci poze cu platoaie care contin maduvioare si alte trebi maine ca az aparatu ramasa acasa.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Djinn » Mar Oct 25, 2005 10:05 am

memetShol scrie:deci poze cu platoaie care contin maduvioare si alte trebi maine ca az aparatu ramasa acasa.

da duamne sa-l uite si maine acasa, ba chiar si poimaine si asa mai departe...
[-o
Djinn

Mesajde h0va » Mar Oct 25, 2005 10:20 am

deci da..va urez shi eo un fugitiv buenos dias shi ma indrept spre sala cu servere cu un cablu in mana numa bun sa ma spanzur..az am in program configurari shi instalari de diverse trebi..ashadar am ce face pana la orl optishpe..o zi buna va urez

aaa..ma simt onorat sa fiu printre cemishti..

?!
h0va

Mesajde memetshot » Mar Oct 25, 2005 10:21 am

aide ma ca nu ie decat poza cu platoiu boeresc inainte de a deveni platou cu niste mici uitati pacolo si platou cu maduvioare
niica deosebit.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nbm » Mar Oct 25, 2005 10:26 am

buna mneatza mai pe la prinz ashea...
pupici lu dana, saraca de iea (duar iea), ce trudituare ie :D

bun venit, tinere si spor la treburi :)

gluma: pt azi avem o mama eroina
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Djinn » Mar Oct 25, 2005 10:29 am

auleu enbieme, sper ca n-o vazut shefu poza ceea cand am dat click pe ea ~p

memete, ejt sadic.
Djinn

Mesajde jeorj » Mar Oct 25, 2005 10:43 am

memet scrie:poze cu platoaie care contin maduvioare si alte trebi
N-as putea vedea asa ceva azi, ca eri in loc de ciuperci cu tuica am avut parte doar de bere cu tuica, pana in miez de noapte, iar azi pana nu se da dezlegare la dresaturi sunt suparat si ca-i soare afara.

Ma bucur si eu sa-i urez toate bune lui h0va la intrarea in randu claselor muncitoare
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde nbm » Mar Oct 25, 2005 10:50 am

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 15 (2 membri si 13 vizitatori)
ce de uaspeti bre, cu ce sa-i intinpinam? :D

fluf, cin te puse sa fii ashea curioasa?
nbm

Mesajde Djinn » Mar Oct 25, 2005 11:11 am

ah, deci vina e a celui care se nimereste in bataia pushtii, nu a celui care trage :D

io zic sa-i intampini cu poza aia.
Djinn

Mesajde Shaki » Mar Oct 25, 2005 11:42 am

mneatza
mai prost de atat nici nu se puate :(
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde nbm » Mar Oct 25, 2005 11:43 am

shaki, asculta aici vorba optimistului: "ba se poate" :D
nbm

Mesajde Shaki » Mar Oct 25, 2005 11:47 am

se puate pe pisici baltzate...
olala hova, intamplator noi ne-am zarit shi-aseara :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde gaga » Mar Oct 25, 2005 12:20 pm

draci baltatzi ce suntetz, eo munceshte da?
gaga

Mesajde Necko » Mar Oct 25, 2005 12:25 pm

io lenevejte nu munceste. fac sudoku.
aizzz&co
Necko

Mesajde gaga » Mar Oct 25, 2005 2:53 pm

aide kilumeu ....
gaga

Mesajde Djinn » Mar Oct 25, 2005 3:07 pm

sa va fie rushine, az am avut o intalnire de doo ore care credeam ca nu se mai termina. sunt inca marcata. deci sunt alaturi de voi in suferintza. cu esceptzia lu necko, care vaz ca se joaca :D
Djinn

Mesajde nbm » Mar Oct 25, 2005 3:24 pm

dana, intr-o scurta pauza, arunca-ti un ochi aciulea:
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=433268&postcount=158

baizauei, aiule primishi meilurile??
nbm

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare