Rock-ul este stare de spirit sau refugiu?
Moderator: anjin-san
111 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
recunosc ca rockul nu e genul meu de muzica preferat, asc mai mult rapp, hip hop la greu, dar exista mom cand asc si rock... si ziceam ca cel mai des asc balade rock, iar cat despre " definitie" nu sh, parerea mea.... c ya!
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
-
Ramuna - Junior Member
ramuna, papusa mea neprihanita, rocu ie ceva...cum sa-ti spui io...ceva asemanator cu secsu oral...odata ce l-ai infaptuit nu ie chip sa scapi de iel...deci evita locurile astea periculoase si treci tiptil, tiptil , sa nu te vaza lumea... spre kterinci si aberatii si lasa-i pe uamenii ajtia sa se juace cum jtie iei pe rocu asta satanist aducator numa de ponoase sufletelor pure si neprihanite ca al tau
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ramuna, esti proasta.
si daca ai fi proasta inca nu ar fi nici o tragedie, nu esti singura...
dar cum o vorba veche romaneasca spune ca "prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul", insisti sa-ti etalezi ineptiile peste tot...
io te-as sfatui ca pe viitor sa te abtii sa comentezi lucruri pe care nu le cunosti. dar sunt convins ca nu ai sa-mi urmezi sfatul, ba mai mult, o sa zici ca eu sunt ala rau-voitor si rau-intentionat
pies: acu inteleg de ce acest subiect e pe kterinka si aberatii
si daca ai fi proasta inca nu ar fi nici o tragedie, nu esti singura...
dar cum o vorba veche romaneasca spune ca "prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul", insisti sa-ti etalezi ineptiile peste tot...
io te-as sfatui ca pe viitor sa te abtii sa comentezi lucruri pe care nu le cunosti. dar sunt convins ca nu ai sa-mi urmezi sfatul, ba mai mult, o sa zici ca eu sunt ala rau-voitor si rau-intentionat
pies: acu inteleg de ce acest subiect e pe kterinka si aberatii

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
eyewitness de unde pana unde neprihanita?
)
nbm, continua sa aberezi, incepe sa-mi placa.... alte complimente mai shtii? sau te limitezi doar la cuvantul prostie, ti-e caracteristic nu? se cam vede.... radiezi, peste tot imprastii numai prostie.... si ti se pare ca vezi prostie in fata ochilor, dar tot de la tine se trage. facem un iq test sa vdm cine e mai prost? sau ce intelegi tu prin cuv prost...?

nbm, continua sa aberezi, incepe sa-mi placa.... alte complimente mai shtii? sau te limitezi doar la cuvantul prostie, ti-e caracteristic nu? se cam vede.... radiezi, peste tot imprastii numai prostie.... si ti se pare ca vezi prostie in fata ochilor, dar tot de la tine se trage. facem un iq test sa vdm cine e mai prost? sau ce intelegi tu prin cuv prost...?
-
Ramuna - Junior Member
ramuna, merlucian vorbind, ai avut umor pana intr-un anumit punt. tu defapt esti o varianta feminina a celebrului jijinijtecifre. ti s-a acordat atentie, ne-ai distrat dar se pare ca vei intra, ca si jiji, intr-o periuada de umbra. mi-ar parea sincer rau sa fiu io cel care ti-o va oferi-o
-
asta chiar m-a afectat... m-ai bagat in aceeasi oala cu giginr?
e ultimul lucru pe care mi l-as fi dorit, si la care m-as fi asteptat, si mai ales de la tine... acum sunt trista....

e ultimul lucru pe care mi l-as fi dorit, si la care m-as fi asteptat, si mai ales de la tine... acum sunt trista....
-
Ramuna - Junior Member
Ramuna scrie:recunosc ca rockul nu e genul meu de muzica preferat, asc mai mult rapp, hip hop la greu, dar exista mom cand asc si rock... si ziceam ca cel mai des asc balade rock, iar cat despre " definitie" nu sh, parerea mea.... c ya!
nu, scumpo, nu te-ai prins. si desi parca as vrea sa-ti explic in acelasi timp imi e mila de timpul pe care l-as pierde incercand.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
ramuna, iarta-ma !
dar giginijtecifre mi s-a parut cea mai buna varianta de evadare din anonimatu craiovei unde esti inlantzuita atat fizic cat si spiritual. am gresit cunva?

dar giginijtecifre mi s-a parut cea mai buna varianta de evadare din anonimatu craiovei unde esti inlantzuita atat fizic cat si spiritual. am gresit cunva?
-
eu doar am vrut, fiind mai intelegatoare din fire, sa te lamuresc intr-o anume privinta pentru ca in viitor sa nu mai vorbesti neavand habar si, inevitabil, sa te faci de ras.
nu mai plange, o sa te obisnuiesti cu ideea.
nu mai plange, o sa te obisnuiesti cu ideea.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
eh, intr-un fel se explica
la fel shi cu secsu, mai fa shi tu un oral macar k sa mai diversifici
ramuna, mai diversifica shi tu...Ramuna scrie:asc mai mult rapp, hip hop la greu
la fel shi cu secsu, mai fa shi tu un oral macar k sa mai diversifici

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
(rica nu stia sa zica rau ratzushca) ramunica scrie:rockerii ( care asculta disperati numai rock, care arata jalnic doar fiindca se cred cool, care scuipa lumea pe strada doar pt ca sunt mai violenti datorita muzicii pe care o asc, care se bazeaza pe " god does not exist" si care cred ca daca se aduna toti in aceeasi oala lumea e a lor )
Nu stii si n-ai inteles nimic. Cu alte cuvinte, wrong definition, girl. De fapt, wrong definee. Hai recunoaste ca ai gresit si ai scris "rocker" in loc de "cocalar", respectiv "manelist". Aia sunt violentzi si se cred superiori si scuipa lumea pe strada; banul e Dumnezeul lor, Gutza profetul si Adi Minune Mesia.
Si nu te mai oftica atat.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
bai si mie imi mai plac cateva piese rock,dar nu sunt rocker...cand ii vezi pe strada asa daramatzi si de pe alta planeta..de park dumnezeu a uitat de ei..si se victimizeaza atata..normal k rocku pt ei este un refugiu..si isi repeta in gand ''de ce mi se intampla mie asta sa traiesc in intuneric sa nu ma iubeask nimeni'' si ce isi mai zic ei si incep sa bea tarie in prostie sa se imbrace in negru..si alte porkrii sunt asa pesimisti..mie imi place sa mi traiesc viata sa rad sa dansez..am in clasa o ''rockeritza'' kre umbla cu rockeri si face tot felu de porkrii,si la bal cand a fost a dansat fata pe manele de nu stia ce ii cu ea.a doua zi toti o strigau ''gutza'' ..penibil..nu zic k toti sunt asa,dar in mare parte rock ul pt ei e un refugiu sau se fac k asculta rock si se imbrak ciudat k sa iasa in evidentza...
-
RallyShady - Junior Member
rally, la cate tanpenii debitezi pe cm patrat ai mare noroc ca esti pe aberatii si nu pe rock
-
ba nu mai sariti pe oameni ca lacustele
normal ca asta e parerea lor; doar dintre rockeri care credeti ca ies in evidenta sa-i recunoasca toata lumea
ataete
cat despre sincroizarea "rockarizarii" cu transformarea intr-o aratare ciudata gata oricnd a se sinucida, se intampla des. E aproape doar o coincidenta. Dar parca rockul e mai des ales ca un refugiu decat alte genuri muzicale. Probabil findca poti sa iti manifesti frustrarile, sau pentru ca pentru unii cu cat pari mai disrus cu atat esti mai cool.
ataete
parerea mea
normal ca asta e parerea lor; doar dintre rockeri care credeti ca ies in evidenta sa-i recunoasca toata lumea
ataete
cat despre sincroizarea "rockarizarii" cu transformarea intr-o aratare ciudata gata oricnd a se sinucida, se intampla des. E aproape doar o coincidenta. Dar parca rockul e mai des ales ca un refugiu decat alte genuri muzicale. Probabil findca poti sa iti manifesti frustrarile, sau pentru ca pentru unii cu cat pari mai disrus cu atat esti mai cool.
ataete
parerea mea

Si nu mai vreau
Sa nu mai vrei
Sa vezi ce n-ai sa poti sa iei
Cu mana ta de piatra
Sa nu mai vrei
Sa vezi ce n-ai sa poti sa iei
Cu mana ta de piatra
-
cora - Junior Member
cora scrie:vreau sa zic ca rockul atrage doar oameni frustrati, dar nu ii transforma pe cei ok in distrusi.
in afara de incoerenta frazei (normal, doar e pe kterinci si aberatii), de unde ai scos-o ca atrage DOAR oamenii frustrati? din statisticile oms sau ai citit la rubrica "cercetatorii americani au descoperit"?
eye scrie:rally, la cate tanpenii debitezi pe cm patrat ai mare noroc ca esti pe aberatii si nu pe rock
poti sa o mai spui odata

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tz-o fi fost dor de gangurelile mele
pai am zis sa revin in forta pe forum dupa ce citesc si eu mai mult:)
am compus o poezie sa stii, si poate fi cantata la drumetii. Poezia se chiama Fifi, ia uite:
Fifi a fost model
De cinste si virtute
Astazi la Sofitel
Cu-n italian se...
Lalalalalalala (asta e refrenu)
Pe Fifi-a vrut s-o ia
Ionel, dar era slaba
Si-n loc s-o ia pe ea
Mai bine-o ia la...
Lalalalalala (iar refrenu)
Adesea ne bateam
Ca doi copii precoci
De par eu o trageam
Ea ma tragea de
Lalalalalala
La Capsa am vazut
Ca-i pretul afisat
O bere am baut
Dar parc-a fost
Lalalalalala
De cand s-a maritat
Titina e fudula
Se vede c-a uitat
Ca ma tragea de
Lalalalalala
De Fifi-amorezat
Cu mult temperament
Ionel s-a avantat
Si are
Lalalalalalala
Face cineva rock? Io vin cu versurile. Facem un nou gen Katerinkorock
Cum e? Merge? Unde mai intalnesti atata expresivitate? N-ar fi pacat ca un talent ca mine sa se piarda in anonimat? Asa ca, daca tot veni vorba, vezi ce faci, cum faci sa scoti banu de pe literatura, ca iata ca mi-am facut temele

pai am zis sa revin in forta pe forum dupa ce citesc si eu mai mult:)
am compus o poezie sa stii, si poate fi cantata la drumetii. Poezia se chiama Fifi, ia uite:
Fifi a fost model
De cinste si virtute
Astazi la Sofitel
Cu-n italian se...
Lalalalalalala (asta e refrenu)
Pe Fifi-a vrut s-o ia
Ionel, dar era slaba
Si-n loc s-o ia pe ea
Mai bine-o ia la...
Lalalalalala (iar refrenu)
Adesea ne bateam
Ca doi copii precoci
De par eu o trageam
Ea ma tragea de
Lalalalalala
La Capsa am vazut
Ca-i pretul afisat
O bere am baut
Dar parc-a fost
Lalalalalala
De cand s-a maritat
Titina e fudula
Se vede c-a uitat
Ca ma tragea de
Lalalalalala
De Fifi-amorezat
Cu mult temperament
Ionel s-a avantat
Si are
Lalalalalalala
Face cineva rock? Io vin cu versurile. Facem un nou gen Katerinkorock

Cum e? Merge? Unde mai intalnesti atata expresivitate? N-ar fi pacat ca un talent ca mine sa se piarda in anonimat? Asa ca, daca tot veni vorba, vezi ce faci, cum faci sa scoti banu de pe literatura, ca iata ca mi-am facut temele

- tzache
111 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma