Nuendo sau Cubase????

Totul despre tehnologia sunetului

Nuendo sau Cubase????

Mesajde MadysTown » Dum Aug 07, 2005 12:21 am

:dir:
Salutare tuturor !!!!cu toti avem probleme la inregistrat pentru ca nu toti avem niste studiouri profi nu??de aceea ar trebui sa stabilim si noi care ar fi cel mai bun program si de tras voci si de mastering si de cam toate:)Am inteles si am si observat ca in Nuendo se trag mult mai bine(clare)vocile decat in cubase!!!!!O intrebare ar fi ...de ce? si o alta :care e diferenta intre ele(altele decat cea care am mentionat-o)!!cei drept pretul intre ele spune cam tot dar....voi ce parere avetzi??????
MadysTown
Junior Member

Mesajde jutas » Joi Aug 11, 2005 4:10 pm

Vocile nu cre ca se "trag" mai "clar" in Nuendo decat in Cubase. Despre Cubase stiu ca nu este punctual. Adica are mari scapari in tinerea ritmului/tactului/sincronizari. Insa la inregistrare nu pot fi diferentze.
jutas
Junior Member

Yap

Mesajde MadysTown » Mar Oct 04, 2005 6:02 pm

Dap..ai dreptate...aveam un eq pus pe acel canal si ...recunosc am gresit eu :)....deci vocea se aude la fel!!!:)
MadysTown
Junior Member

Mesajde Hasis99 » Vin Oct 14, 2005 3:51 pm

Frate noi tragem in Cool Edit...se aude bine dar nu-mi place deloc programu' asta imi pare total neprofesional...iar Cubase nu am reusit sa-l descifrez...sa incerc Nuendo...pana acum nu am auzit de el...daca e poti sa mi-l trimiti si mie? cum facem?..,sau de unde i-l pot lua...
Hasis99
Junior Member

Crack Cubase SX3

Mesajde doberman » Mar Oct 25, 2005 1:33 pm

Salutare oameni buni!

Am reusit sa pun mana de curand pe un dvd cu Cubase SX3 dar din pacate nu am crack la el....
Ma poate ajuta cineva??
Pls!!
doberman
Junior Member

Înapoi la Home Recording