Voi cum va spalati buricul O.o ?
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Voi cum va spalati buricul O.o ?
Da, o fata mi-a zis ca nu stiu sa-mi spal buricul, natural, in minte mi-a venit intrebarea "Ce pm?", iar dupa indelungi cugetari am decis sa va intreb si pe voi.
I got the idea by smocking a lot of pot.
-
Arkenhope - Junior Member
Ba, io nu faceam misto de tine, fiind rubrica de katerinca si aberatii am vrut sa fac un thread pe care lumea sa rada, recunosc ca faza cu "genial" se poate interpreta si altfel si pentru asta imi cer scuze
Nu m-a dus capu pana acum sa-mi bag pula-n buric, poate intr-o buna zi....

Nu m-a dus capu pana acum sa-mi bag pula-n buric, poate intr-o buna zi....
I got the idea by smocking a lot of pot.
-
Arkenhope - Junior Member
io nu mă spăl la buric. prefer să se facă acolo panză de păianjen.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
weed13 - Mesaje: 1868
domle, buricu meu preferat ie buricu pamintului, pe care insa nu-l spal. una - pentru ca nu cred ca ar sta sa-l spal io si doi - in mod sigur se spala singur.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
in atentia tuturor celor care doresc sa se spele in buric
aveti grija ce ustensile folositi si evitati pe cat posibil folosirea shurubelnitei existand riscu sa desfaceti shurubu si sa va cada curu-n baie
aveti grija ce ustensile folositi si evitati pe cat posibil folosirea shurubelnitei existand riscu sa desfaceti shurubu si sa va cada curu-n baie

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Tinand cont de importanta buricului, am grija permanenta de iel, ferindu-l de microbi prin dezinfectare zilnica
Cand am posibilitati folosesc doo retete combinate.
O reteta pentru uz intern.
Se omuara microbii cu alcoale de 65 de watzi si se spala cu multa bere, in felul asta buricu ramane permanent vesel si sanatos.
O reteta pentru uz extern:
E nevoie de lucru in echipa de doua burice. Un buric si o burica sa sa frece reciproc in reprize de cate o juma de ora macar de trei ori pe zi si de doo ori seara. Asta mentine tonusul buricelor si bunadispozitia proprietarilor acestora.
Cand am posibilitati folosesc doo retete combinate.
O reteta pentru uz intern.
Se omuara microbii cu alcoale de 65 de watzi si se spala cu multa bere, in felul asta buricu ramane permanent vesel si sanatos.
O reteta pentru uz extern:
E nevoie de lucru in echipa de doua burice. Un buric si o burica sa sa frece reciproc in reprize de cate o juma de ora macar de trei ori pe zi si de doo ori seara. Asta mentine tonusul buricelor si bunadispozitia proprietarilor acestora.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii