COMENZI EASTBAY
Noroc!!! Dupa cum spune si titlul …fac comenzi pe urmatoarele site-uri http://www.eastbay.com si http://www.final-score.com . Site-urile respective contin produse originale (adidasi , imbracaminte , accesorii…) toate produsele sunt originale facute in SUA sau China (unde mana de lucru este mai ieftina).
Comanda ajunge in ~ 14 zile (2-3 zile se face procesarea $$$ in cont pe urma inca 2 zile pana se proceseaza comanda iar pe urma inca 7-9 zile pana ajunge coletul) aproximativ 14 zile. Au venit pachete si mai devreme si mai tarziu! Deci nu depinde de mine sosirea coletului, ci de cei de la vama.
ATENTIE !!! la marimi daca nu stiti ceva intrebati-ma!
!!! GARANTIE !!!
Pentru cei care se “retin” de la dat comanda pentru diferite motive cum ar fii( ca daca fug cu banii, sau daca imi dau banii si pe urma nu ma mai gasesc …sau diferite motive).Deci Garantia mea este : buletinul meu personal (adresa , sector , nume, tot ce e necesar) chitante de la EastBay ( pe numele personal…) .
SERIOZITATE 100%.
TAXE VAMALE :::
Deci la fiecare produs cumparat trebuie platit o taxa vamala. Taxele vamale difera de la produs la produs.
A.Inbracaminte si Accesorii:::
1. 10$ + pretul de pe site – daca cumperi 1-3 produse
2. 7$ + pretul de pe site - daca cumperi mai mult de 3 produse.
B.Incaltaminte :::
1. 15$ + pretul de pe site daca cumperi 1-3 produse
2. 10$ + pretul de pe site daca cumperi 3-10 produse
3. 7$ + pretul de pe site daca cumperi mai mult de 10 produse.
PENTRU CEI CARE AU MAI MULTE PRODUSE DE CUMPARAT SAU AU MAI CUMPARAT DE LA MINE AU REDUCERI ( %%% ) LA TAXELE VAMALE !!!
Pe Yahoo Messenger la idiu : viking26th
Pe Mobil:0727696937
Bani se achita mie personal (adica pretul produsului plus taxa vamala) si vi se va oferii “Garantia” in caz ca aveti retineri.Rog seriozitate.
SUCCES LA SHOPING !!!
Comenzi Eastbay
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Urmatoarea Comanda 14 Noiembrie....@ EastBay.... locuri limitate 35 up! comisioanele !
Fac Comenzi EastBay...pentru comenzi peYahoo Messenger la idiu`: viking26th
- viking26th
- Junior Member
pentru comanda de pe 14 Noiembrie ....au mai ramas 22 de locuri restu ocupate (13)
Fac Comenzi EastBay...pentru comenzi peYahoo Messenger la idiu`: viking26th
- viking26th
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1