C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
eh, totu-i relativ. asa a inceput si concursu de literatura si pin la urma s-a ales uitarea. s-au lasat intii juratii si apoi incet incet si concurentii. de unde trajem o singura concluzie: tuate lucrurile foarte bune sunt prea bune ca sa dureze.
deci incerc. cer patzienta macar o nuapte sa ma documentez putin. sencs.
deci incerc. cer patzienta macar o nuapte sa ma documentez putin. sencs.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
bon dimine
un atac neajteptat al tzantzarilor sa abatut aznuapte asupra urbei constantzene. raiduri organizate au survolat ctza, trimitzand kamikaze spre populatia infricosata. jale mare. nici macar bateriile de jidvei, nici tancurile de bere la pet nau reusit sa contracareze acest atac marsav
baics, tzai mai revenit?
un atac neajteptat al tzantzarilor sa abatut aznuapte asupra urbei constantzene. raiduri organizate au survolat ctza, trimitzand kamikaze spre populatia infricosata. jale mare. nici macar bateriile de jidvei, nici tancurile de bere la pet nau reusit sa contracareze acest atac marsav
baics, tzai mai revenit?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
lalei
mi-am mai revenit, dar la ce te referi?
mi-am mai revenit, dar la ce te referi?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
neatza
la toti care sunteti.
un special lamulltzani lu somioru si lu mie ca duar anu trecut am beut impreuna de ziua asta.
la toti care sunteti.
un special lamulltzani lu somioru si lu mie ca duar anu trecut am beut impreuna de ziua asta.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
de o ora ma chinui sa va zic zmornin.
deci az:
1. ce buala am pe pisde cu 525 i care nu stie ce le puate masina si iau viraje cu picioru pe frana
2. e cald
3. am crizanteme
merluc
stie cineva daca in word se pot ordona alfabetic numele dintr-o lista? si daca da, atunci cum?
deci az:
1. ce buala am pe pisde cu 525 i care nu stie ce le puate masina si iau viraje cu picioru pe frana
2. e cald
3. am crizanteme
merluc
stie cineva daca in word se pot ordona alfabetic numele dintr-o lista? si daca da, atunci cum?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Buna neatza la tuata lumea muncituare
ca sa ai si tu ce sa injuri?
ie neshte trei website-uri cu gioburi multe (mai ales pentru programatori si sales people). Studiaza-le.
gaga, daca ie intr-un tabel, te duci matale la Table si vezi ca ai optiunea "Sort".
iedit - merge si fara sa fie in tabel, am verificat. Just select the whole bloody thing si da-i sort by text.
io am tufanele
zoso scrie:Vreau Sevici!!
ca sa ai si tu ce sa injuri?
ie neshte trei website-uri cu gioburi multe (mai ales pentru programatori si sales people). Studiaza-le.
gaga, daca ie intr-un tabel, te duci matale la Table si vezi ca ai optiunea "Sort".
iedit - merge si fara sa fie in tabel, am verificat. Just select the whole bloody thing si da-i sort by text.
io am tufanele

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
deci să inţeleg că lucrezi undeva pe langă Magazinu Muzica?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la
mercic fluf, pana se duse mesagiu gasii. toate bune?
mercic fluf, pana se duse mesagiu gasii. toate bune?
- gaga
buna zioa kantemire, las' ca-i bun si-ala, decat deloc.
gaga, totu bine (sper ca si la vecina-rechina totu bine pana la urma), am recuperat si terminat analiza marketistica a alchimistului
mi-or iesi trei pagini de ieseu, care forma cica ieste mult apreciata. amin.
dupe lalala-uri sa-nteleg ca ai loat-o razna de atata munca?
gaga, totu bine (sper ca si la vecina-rechina totu bine pana la urma), am recuperat si terminat analiza marketistica a alchimistului
mi-or iesi trei pagini de ieseu, care forma cica ieste mult apreciata. amin.
dupe lalala-uri sa-nteleg ca ai loat-o razna de atata munca?

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
shi nbm tot prin zona crek lucreaza din cate shtiu io
fluf, a cazut tocma cand introducea cineva nishte fuarte importante date intr-o baza de date shi n-a salvat. itzi dai seama k ie shucar
bine k macar aia nu ieram io
fluf, a cazut tocma cand introducea cineva nishte fuarte importante date intr-o baza de date shi n-a salvat. itzi dai seama k ie shucar

bine k macar aia nu ieram io

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
dadadadadadadada am loato razna cum zicea basu acu ceva vreme pe scena cu buricii.
rascolesc arhive. da ie si de bine ca avem trei sarbatoritz si ploo cu patee si praji.
las ca o scot io la liman
rascolesc arhive. da ie si de bine ca avem trei sarbatoritz si ploo cu patee si praji.
las ca o scot io la liman
- gaga
buongiorno,
shaki, lucrez mai apruape de unirii, defabt...
si ca sa fiu sincer, la orele alea nu ieream la biuro ci intr-un taxi pe bdu regina maria, intr-un anbuteiaj de zile mari. tu-i in gura de credinciosi care aglomerara capitala de sf dumitru
alfel, asear n-am mai termelat treburili ca plecai la petrecerea lu firma sa beau. acu je e mahmur, aciulea ie cald si asa as pune capu pe biuro la un somn... da ma vede sefii, ashea ca ma fac sa muncesc... ca trebe sa termin si aia de eri si aia de azi
shaki, lucrez mai apruape de unirii, defabt...
si ca sa fiu sincer, la orele alea nu ieream la biuro ci intr-un taxi pe bdu regina maria, intr-un anbuteiaj de zile mari. tu-i in gura de credinciosi care aglomerara capitala de sf dumitru
alfel, asear n-am mai termelat treburili ca plecai la petrecerea lu firma sa beau. acu je e mahmur, aciulea ie cald si asa as pune capu pe biuro la un somn... da ma vede sefii, ashea ca ma fac sa muncesc... ca trebe sa termin si aia de eri si aia de azi

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
olala carcotashi,
va anunt cu tristete in taste ca baicsu sa suparat irevocabil si indubitabil pe mine. iam trimis azi dimine 3 pemeuri la care nu mia raspuns tratanduma cu un sictir demn de invidiat chiar si de mitica de la liga
unde a disparut cecu?
petrolu conduce pe dinamo in cupa romaniei. uraaaaaaaaaaa
deranjant ie cand cineva te intreaba pe imeu "ce mai faci?" si ii spui ce faci si acea persuana so taie fara sa zica nimic
creca odata cu plecarea ramunei lumea anceput sa ma icnore
va anunt cu tristete in taste ca baicsu sa suparat irevocabil si indubitabil pe mine. iam trimis azi dimine 3 pemeuri la care nu mia raspuns tratanduma cu un sictir demn de invidiat chiar si de mitica de la liga
unde a disparut cecu?
petrolu conduce pe dinamo in cupa romaniei. uraaaaaaaaaaa
deranjant ie cand cineva te intreaba pe imeu "ce mai faci?" si ii spui ce faci si acea persuana so taie fara sa zica nimic
creca odata cu plecarea ramunei lumea anceput sa ma icnore
-

deci da, rapid juaca la anu in cupa uiefa, dinamo fiind indubitabil eliminata de petrolu, fara sportu, steaua si dinamo, rapid are cale deschisa spre cupa romaniei 

-

bre uitai sa va zic un banc pe zioa de azi.
gaga, nu citi ca stiu c-o sa-mi zici ca ie vechi. dar e o varianta adaptata
Bula pleaca in Africa unde mostenise o plantatie de bananieri. Dupa un timp, Bula se insoara cu o negresa. In noaptea nuntii, Bula consuma actul casatoriei, dar negresa nu scoate nici un zgomot. Bula ingrijorat merge la un medic si ii explica ce s-a intamplat. Medicul ii spune:
- O fi din cauza caldurii mari.
- Si ce pot sa fac?
- Pune un negru de pe plantatie sa faca vant cu o frunza de bananier in timp ce faceti dragoste.
Bula fuge repede acasa, cheama un negru cu o frunza de bananier, intra in dormitor si incepe sa faca dragoste cu sotia. Negresa ramane la fel ca si noaptea trecuta.
Bula nervos sare din pat si il pune pe negru sa faca dragoste, iar Bula face vant. Negresa in extaz. Bula ii spune negrului:
- Ai vazut cum se face vant, ba?
gaga, nu citi ca stiu c-o sa-mi zici ca ie vechi. dar e o varianta adaptata
Bula pleaca in Africa unde mostenise o plantatie de bananieri. Dupa un timp, Bula se insoara cu o negresa. In noaptea nuntii, Bula consuma actul casatoriei, dar negresa nu scoate nici un zgomot. Bula ingrijorat merge la un medic si ii explica ce s-a intamplat. Medicul ii spune:
- O fi din cauza caldurii mari.
- Si ce pot sa fac?
- Pune un negru de pe plantatie sa faca vant cu o frunza de bananier in timp ce faceti dragoste.
Bula fuge repede acasa, cheama un negru cu o frunza de bananier, intra in dormitor si incepe sa faca dragoste cu sotia. Negresa ramane la fel ca si noaptea trecuta.
Bula nervos sare din pat si il pune pe negru sa faca dragoste, iar Bula face vant. Negresa in extaz. Bula ii spune negrului:
- Ai vazut cum se face vant, ba?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
serustoc. in afar de caldura si nervi, totu ie bine.
flufi draga, daca tu ejt niciunde, io unde plm ma aflu atuncia ?!
flufi draga, daca tu ejt niciunde, io unde plm ma aflu atuncia ?!
-

weed13 - Mesaje: 1868