)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
to'arashu sburator..am auzit ca suntetz mare fan lacoste..bre, unbla forba in targ ca ashtea belesc crocodilizaurii penca sa'sh fac portofele..shi vazui ca mneata iesht d'asta cu iecologizmu deci eo zic ca ar trebui sa le dai un vot de blam donandu'mi mie toate articolele vestimentare pe care le'ai cunparat de la iei 

?!
-

h0va - Mesaje: 2049
Domnu' hova (ex tanar). Problema pe care o pui matale e una cat se poate de simpla. Romanii nu folosesc portofele!
Ai auzit matale expresia "sa-ti pui banii in portofel"? pariez ca nu, in schimb pt. a depune banii exista ca locuri, salteaua si ciorapii. Drep urmare nici un crocodil nu a fost atins pt. a se face portofele pt. romani. Problema incheiata.
Cat despre Lacoste si faptul ca eu sunt fan, Doamne apara si pazeste. Nu stiu cine ti-a vandut matale pontu' asta da' te-a prost informat. Hainele mele sunt cumparate din Mall-ul numit Europa
Alta e problema. In niste poze te-am vazut pe matale si pe consoarta matale cu niste chestii din piele la gat.
Ce ai de declarat in aceasta privintza?
Ai auzit matale expresia "sa-ti pui banii in portofel"? pariez ca nu, in schimb pt. a depune banii exista ca locuri, salteaua si ciorapii. Drep urmare nici un crocodil nu a fost atins pt. a se face portofele pt. romani. Problema incheiata.
Cat despre Lacoste si faptul ca eu sunt fan, Doamne apara si pazeste. Nu stiu cine ti-a vandut matale pontu' asta da' te-a prost informat. Hainele mele sunt cumparate din Mall-ul numit Europa
Alta e problema. In niste poze te-am vazut pe matale si pe consoarta matale cu niste chestii din piele la gat.
Ce ai de declarat in aceasta privintza?

-

Love2Fly - Junior Member
zoso scrie:bre, io nu visez decat la titina si nanuka
bah, daca te iei de fii-mea si de nevasta-mea iti sparg cautatura aia si pe langa buze jeneruase o sa-ti fac toata mecla generuasa precum omu elefant. mucles. ce nu-ti ajunje ramuna?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
mi-a dat mie pemeu in care mi-a comunicat că vrea să-ţ facă un secs oral cu gura.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Bun venit celui mai nou membru, Ion
no ce fashi bre ioane?? venishi de la sapa direct pe net??
no ce fashi bre ioane?? venishi de la sapa direct pe net??
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-

diablo_pECi - Junior Member
pacha a fost singuru caruia ramuna i-a multumit inainte de plecare. uare de ce? 

-

lasa bre migule, va ramane canpionatu si cupa uiefa. mai lasa-ti(cb) si la altii, numa voi, numa voi...bate la ochi.
migule, merluc, tu esti cu teveu pe astral sau rcs? adica tu prinzi telesportu?
migule, merluc, tu esti cu teveu pe astral sau rcs? adica tu prinzi telesportu?
-

johny bravo aka invincible, te-ai plictisit de locomania?
-

Ntz!... am fo pe la niste nunti...Acum am venit.. am postat si pe la ei...mai postez si pe aice...
Studiam foaia cu masline, ca tre sa bag si eu ceva zilele astea... Mama, fratilor, voi postati din cauza frigului sau cum?... 2 pagini, aproape trei, in cateva zile...
vez sa nu-ti dea Zoso Ban ca faci publicitate
Studiam foaia cu masline, ca tre sa bag si eu ceva zilele astea... Mama, fratilor, voi postati din cauza frigului sau cum?... 2 pagini, aproape trei, in cateva zile...
vez sa nu-ti dea Zoso Ban ca faci publicitate

- Johny Bravo
aha, ia tu un ban permanent si p-orma mai reflectezi, pa invincibile , desfashuara-te in continuare pe locomania alaturi de retardati, banati fc si debili.
-

ce dezamagire !!!
cind sa zic si io fericita: iete si Aurolacu! aflu ca m-am inselat amarnic.
si apropo de Aurolac. acu fro trei nopti, muncind io cu spor si sirg in schinbu 3, pe la 2 - 3 AM, mare mi-a fost mirarea, uimirea, surpriza, dar mai ales bucuria cind am vazut online pe... pe... ghiceste cineva?.... pe dorneaaaaaaaaaaa! pe mr. teo chiar pe el ! l-am intrebat de vorba dar nu mi-a raspuns
oricum, ma bucur ca e alive.
cind sa zic si io fericita: iete si Aurolacu! aflu ca m-am inselat amarnic.
si apropo de Aurolac. acu fro trei nopti, muncind io cu spor si sirg in schinbu 3, pe la 2 - 3 AM, mare mi-a fost mirarea, uimirea, surpriza, dar mai ales bucuria cind am vazut online pe... pe... ghiceste cineva?.... pe dorneaaaaaaaaaaa! pe mr. teo chiar pe el ! l-am intrebat de vorba dar nu mi-a raspuns
oricum, ma bucur ca e alive.aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
iubito, tot invincibilu ie, ie plin de originalitate, nu vezi?
-