Atentie cum ne imbracam!Pt FEMEI&BARBATI

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde pacha » Vin Oct 21, 2005 11:05 am

A inviat mortul !.
Desi este offtopic am sa incerc sa-ti explic.A trait,nu demult,un alpinist si mare fotograf care se numea Emilian Cristea.Am avut privilegiul sa-l cunosc si sa si vorbesc cu el de multe ori.Un om de caracter si de mare calitate.D-zeu sa-l odihneasca.
Acest om a scris si o carte care se numeste "Muntele si fotografia".Vorbind in general despre fotografie,spunea printre altele si ceva de genul acesta.
Fotografii de genul -Ion la Babele,Maria pe claia de fan,Gigi in padure la Sovata-sunt fotografii care s-au facut si care se vor mai face.Dar sa nu ne plictisim prietenii cu ele.
Exista un thread ,in care cu bun simt cine vrea publica cateva fotografii din timp in timp deoarece acest lucru este cerut.
Ceea ce ai facut tu cu cardul acela de poze intrece cu mult bunul simt.Sunt de acord cu blocarea subiectului.Daca mai ai poze punele la sectiunea -jurnale-.Acolo sunt convins ca nu vei deranja pe nimeni.
pacha

Mesajde Arkenhope » Sâm Oct 22, 2005 11:59 am

Gigi0517 scrie::)..NU se poate ca nu sa interveniti cu parerile d-voastra. CAnd am deschis subiectul "Fotografii cu Gigi..." nu am facut-o pt a veni d-voastra cu jignirile..IN plus sincer sa fiu nu v-am cerut parerea..Le-am postat pt mine si carora le plac pozele...DA? NU v-am cerut parerea..SI in plus hai sa vad fotografii cu voi ....nu inteleg care e problema ca postez 1000 de poze..postati si voi..toata lumea e frumoasa...Sa fiti iubiti!~

Domnu jiji, sa va explic ce este aceea o (sau cat de ciudat o suna) un "cam whore"
Cam Whore:

A person who is obsessed with taking pictures of themself. This does not mean they are self obsessed. They usually love being in front of Cameras, Webcams, Video Cameras... ect. See Synonyms at Dan14Lev
"That dude takes pics of himself and posts it on Deviant Art and he's such a cam whore."
Source: Dan14Lev, Nov 16, 2004

Pentru mai multe informatii viziteaza si tu Urban Dictionary:
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=cam+whore

Sau daca doresti sa imbratisezi cu adevarat aceasta profesie Maddox iti poate spune cum: "How to become an obnoxious internet cam whore in five easy steps."
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=cam_whore
I got the idea by smocking a lot of pot.
Arkenhope
Junior Member

Mesajde pacha » Dum Oct 23, 2005 9:39 am

Mah daca nu stie engleza ce ne facem ?
pacha

Mesajde Necko » Dum Oct 23, 2005 10:19 am

pacha, roaga-te la Dumnezeu sa stie, ca altfel e vai de noi !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

:)

Mesajde Gigi0517 » Dum Oct 23, 2005 7:16 pm

Necko scrie:pacha, roaga-te la Dumnezeu sa stie, ca altfel e vai de noi !

Buna tuturor!
Well come back (seniorita) Necko:).. Nu te-am vazut scriind de ceva timp..Probabil te-ai saturat de "aberatiile" mele pe care le considera multi:)>E, asta e.Recunosc ca imi place sa pozez..poate intr-adevar am intrecut limita cu pozele...dar unde sa le postez ca sa nu supere pe nimeni? numai in jurnal? Sau spuneti-mi un loc unde sa postez doar poze..fara sa sariti in sus..Stiu si engleza Necko..cat sa conversez ma descurs..Ar trebui sa ma perfectionez este adevarat...

Apropo Necko si nu numai..s-a descoperit in America Latina "Helix Hortensis". Este un melc a carui substana secretata poate fi folosita impotriva celulitei;)..50 ml cativa zeci de euro..dar trebuie sa mergi in America Latina............ Sa dea Domnul sa gasesti substanta......Sa fiti iubiti~
Gigi0517

Mesajde Necko » Dum Oct 23, 2005 7:24 pm

am jurat ca nu o sa mai postez pe acest subiect, dar nu pot sa nu o fac acum.

Gigi, dragul meu, tu chiar nu ai inteles ce am vrut sa spun ! sunt profund dezamagita :( nu ma asteptam sa nu intelegi... tocmai tu... sunt dezolata...
aizzz&co
Necko

Mesajde Ramuna » Dum Oct 23, 2005 8:45 pm

offtopic " sa fiti iubiti"? tu te crezi mircea radu?

gigi, ti-am dus lipsa... ce zici, nu ti-e dor de o pauza?
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
Ramuna
Junior Member

:)

Mesajde Gigi0517 » Dum Oct 23, 2005 9:06 pm

Buna seara draga Necko, tu nu sti de gluma? Aici am glumit....dar sa sti, chestia cu substanta extrasa din melc e reala..cine are celulita...era doar un sfat.nu te supara pls..si nu insinuam la pers. ta..am glumit....Dar recunosc, ce doreai sa zici cu ...engleza? Aici nu m-am prins..sunt si obosit azi..am umblat destul de mult...maine trebuie sa merg la firma..in seara asta vreau sa ma duc la un dans..pe muzica veche..sa le arat la cetateni cum se danseaza..:)>.poate imi dezvolti tu ce-ai dorit sa zici daca nu deranjeaza..
Apropo....ce parere ai despre ofensele, parerile d-lor, d-relor de acum cateva saptamani la adresa mea..n-ai "comentat" deloc...impresia este aceeasi care ti-am lasat-o sau s-a schimbat? POti sa scrii...nu e frumos sa juri, sti? (vb serios)
Draga Ramuna..cum putea sa iti fie tie dor de mine cand toata lumea ma critica, cred ca si tu ma criticai, nu? Sa iau o pauza.....asa antipatic ti-s ?:).
O seara frumoasa!
Apropo Necko, daca erai din Cluj te luam cu mine in club..e muzica veche de care iti place tie, mie...Sa-l vezi pe Michael:)>Ps., ai citit articolul in care am aparut?
Cu stima, acelasi El!
Gigi0517

Mesajde Ramuna » Dum Oct 23, 2005 9:23 pm

pot sa fac si eu afis cu poza ta, sa o lipesc pe stalp si sa scriu ca titlu PROSTIA OMENEASCA?
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
Ramuna
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Oct 23, 2005 9:32 pm

Ramuna scrie:pot sa fac si eu afis cu poza ta, sa o lipesc pe stalp si sa scriu ca titlu PROSTIA OMENEASCA?

daca te tine sa razi de oala sparta.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde pacha » Lun Oct 24, 2005 11:37 am

"pot sa fac si eu afis cu poza ta, sa o lipesc pe stalp si sa scriu ca titlu PROSTIA OMENEASCA?"

Este cam tare expresia pentru un copil.Eu as zice ca Gigi nr. este deranjant.
pacha

Mesajde kant emir » Lun Oct 24, 2005 3:15 pm

Ramuna scrie:pot sa fac si eu afis cu poza ta

tusea cu junghiu - ori ma-nsel io? c-a mai zis cineva
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Arkenhope » Lun Oct 24, 2005 4:21 pm

Gigi0517 scrie:ce doreai sa zici cu ...engleza? Aici nu m-am prins..sunt si obosit azi..am umblat destul de mult..

Nu-mi place sa ma repet dar...
Arkenhope scrie:Domnu jiji, sa va explic ce este aceea o (sau cat de ciudat o suna) un "cam whore"
Cam Whore:

A person who is obsessed with taking pictures of themself. This does not mean they are self obsessed. They usually love being in front of Cameras, Webcams, Video Cameras... ect. See Synonyms at Dan14Lev
"That dude takes pics of himself and posts it on Deviant Art and he's such a cam whore."
Source: Dan14Lev, Nov 16, 2004

Pentru mai multe informatii viziteaza si tu Urban Dictionary:
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=cam+whore

Sau daca doresti sa imbratisezi cu adevarat aceasta profesie Maddox iti poate spune cum: "How to become an obnoxious internet cam whore in five easy steps."
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=cam_whore

Hic.. parerea mea...
I got the idea by smocking a lot of pot.
Arkenhope
Junior Member

Draga Ramuna..

Mesajde Gigi0517 » Mie Oct 26, 2005 8:02 am

Ramuna scrie:pot sa fac si eu afis cu poza ta, sa o lipesc pe stalp si sa scriu ca titlu PROSTIA OMENEASCA?

Buna cititorilor si Ramuna... :) O idee buna..dar daca imi permiti sa iti dau cateva sugestii .. ]PROSTIE OMENEASCA DAR CU INTREBAREA RETORICA [/B] : Cine a fost prostul(oasta) -desi nu-mi place cuvantul "prost", e vb romanului; Sa puna poza tipului fara un nr de telefon. SI cine-i "anomalia asta a societatii"? Iti dai seama daca pui poza mea trebuie sa afisez si nr meu de telefon. Pe afisul tau nu, asta daca nu doresti sa ti se adreseze on-line injurii. Trece un "lider' de la o revista si vede o poza de-a mea si ma suna imediat. Ai impresia ca nu puteam sa imi trimit (mi s-a propus) poze la reviste sau agentii? NU vreau eu. Uita-te la mine si uita-te la tine. Sa faci o analogie. De fapt, nici nu poti analogia nimic. Pt ca nu exista nimic in comun intre poze. Poza ta e lipsita de profesionalism din partea fotografului, din partea ta, si in plus nici nu esti deloc fotogenica ( nu vb de corp) nici eu nu-s fat-frumos, dar n-ai nici o aura, o energie care s-o capteze aparatul foto. NU vezi ca imaginea din poza ta e ambigua, intunecata..Stai linistita ca nu va zice nimeni Prostie omeneasca la adresa pers. mele daca postezi un afis.
VA zice PROSTIE OMENEASCA PE FATA TA SI IN RATIUNEA TA draga mea.
In primul rand te informez ca sunt pers. date de la natura care sa fie f.fotogenici, frumosi in realitate si care se pot juca cu aparatul de fotografiat. Nu tu....Draga mea, priveste bine la poze. Si nu numai care le-am postat pe thread, sunt si pe alte threaduri. Adevarul ca si in reviste am mai vazut d-re asemanatoare domniei tale, desi nu-s aveau meritul acolo. De fapt, in Romania se stie ca pilele umbla. SI nu e "prostie omeneasca" sa postezi poze, De ce nu, daca sunt "dragute" sa nu zic frumoase si artistice. Tu nici nu sti poza ..ce gesturi trebuie sa faci..Priviri pt a denota stari in poze.
Concluzie:
Eu ma joc cu aparatul foto, tu nu te vei juca niciodata. Nici daca esti machiata. Atata timp cat nu esti data frumoasa de la mama natura n-ai ce poza. Se spune ca in Romania sunt femei frumoase..da de unde..cine se multumeste cu putin si uneori chiar nu ai ce face, asta fac si eu recunosc catalogheaza femeile cu tone de farduri, glosuri, etc.
Femeile romance catalogate cu cele din "afara" sunt ATRAGATOARE. Da, au corp,. is dragute cand se fardeaza, rujeaza, etc. isi schimba lookul. Asta doar pt moment. Pt ca; atunci cand se trezeste dimineata din pat, precum "vedetele din televiziuni, publicatii, etc" te sperii de ele. O femeie cu adevarat:

FRUMOASA INSEAMNA O FEMEIE NATURALA, CARE ATUNCI CAND SE TREZESTE DIMINEATA O RAZA DE SOARE SA-I ATIPEASCA ERMETIC SI SA ITI ORBEASCA PRIVIREA. ATUNCI CAND II PRIVESTI OCHII, ITI DAI SEAMA CA SUNT OGLINDA PRIVIRII TALE. ATUNCI CAND II PRIVESTI BUZELE ITI DAI SEAMA CA ESTE ZAMBETUL TAU, ATUNCI CAND II PRIVESTI SUFLETUL ITI DAI SEAMA CA ESTE IUBIREA VIETII TALE...ITI DAI SEAMA CA ESTE FRUMOASA PRECUM S-A NASCUT. O FEMEIE FRUMOASA INSEAMNA NATURALETE, INSEAMNA UN ZAMBET SUAV SI DELICAT, O FEMEIE INSEAMNA UN SUFLET FRUMOS DOZAT CU INCANDESCENTA SI IUBIRE.. SI FEMEI FRUMOASE RAR SUNT.......

FRUMUSETEA SA FIE "CALITATEA VOASTRA"
ROMANTISMUL SA FIE SUBSTANTA IUBIRII.

ACELASI EL....
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Gigi0517

Mesajde pacha » Mie Oct 26, 2005 12:35 pm

Sa fii avut totusi Ramunica dreptate ?
pacha

Mesajde whatever » Joi Oct 27, 2005 1:43 am

Gigi0517 scrie: Concluzie:
Eu ma joc cu aparatul foto

cred si eu, daca habar nu ai ce sa faci cu o femeie, te joci si tu cu ce apuci. asa ii zice mai nou la putza ? aparat foto ?

si pacha, da, cred ca a avut fata aia dreptate.
whatever

Mesajde Wild Rose » Joi Oct 27, 2005 2:12 am

Gigi0517 scrie:Sa puna poza tipului fara un nr de telefon. SI cine-i "anomalia asta a societatii"? Iti dai seama daca pui poza mea trebuie sa afisez si nr meu de telefon. Pe afisul tau nu, asta daca nu doresti sa ti se adreseze on-line injurii.

Jiji eo nu inteleg. Adicalea fata asta isi pune numarul de telefon pe afis da' cei care vad afisu' si numarul de telefon o injura online adicalea pe ym? Adicalea numaru' ei de telefon reprezinta si adresa ei sau cum?

Uita-te la mine si uita-te la tine. Sa faci o analogie. De fapt, nici nu poti analogia nimic. Pt ca nu exista nimic in comun intre poze. Poza ta e lipsita de profesionalism din partea fotografului

Imi pare rau sa te dezamagesc dragul meu frangator de inimi insa pozele tale sunt si ele la randul lor lipsite de profesionalism. Vorbeste-mi de profesionalism atunci cand imi arati poze facute intr-un studio, eventual si cu machiaj care sa ascunda fiecare defect, cu lumini si (evident) un fotograf profesionist.

In primul rand te informez ca sunt pers. date de la natura care sa fie f.fotogenici, frumosi in realitate si care se pot juca cu aparatul de fotografiat.

Da Jiji, tu esti acela! Ma inchin tie maiestate!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde pacha » Joi Oct 27, 2005 7:11 am

Propun sa-l menajam un pic pe Gigi nr..Daca pleaca si el cine ne mai inveseleste zilele ?
pacha

De ce se intelege gresit de multe ori?

Mesajde Gigi0517 » Joi Oct 27, 2005 7:30 am

whatever scrie:cred si eu, daca habar nu ai ce sa faci cu o femeie, te joci si tu cu ce apuci. asa ii zice mai nou la putza ? aparat foto ?

si pacha, da, cred ca a avut fata aia dreptate.

:calm:
Buna... Mai, ai inteles gresit....Ai luat-o sens denotativ... CAnd am spus ca "ma joc cu aparatul foto" , nu ma refeream ca-l manuiesc. Ci la imaginile care le reda../.. nu vb de femeie....ca ai habar ce sa faci sau nu ai...era vb de 'aparat foto...Ei ei...cata "ntelepciune" din partea unora....si cata prostie..Whatever....tie iti trebuie o femeie inteleapta care sa te aduca pe caile bune si sa te "dreseze"...Numai la prostii te gandesti..Necko ajuta-l un pic pe tanarul acesta si sa "ocheasca mai profund lucrurile, dincolo de cuvinte"..Mersi...
Draga Wild-Rose: daca nu urmaresti forumul si daca retin bine am "pasat" cateva poze facute in studio la "cum arata membrii forumului". Asta daca retin, nu mai stiu exact. Dar cauta. Un barbat estetic si fara riduri sau puncte vizibile nu are nevoie de machiaj. Mai ales daca-s facute la distanta pozele. ..Si sincer sa fim MACHIAJUL ascunde naturaletea unei persoane daca n-ai stiut.. Dupa cum spuneam , mai ales voi femeile cand faceti o sedinta foto, o tona de machiaj "aruncati pe voi". Totul vine din sine, de la natura, expresivitatea chipului conteaza ..Care multi nu o au..in fine....Cu "nestiutori" n-are rost sa prelungesc discutia.. :cow:..( ca su forma).

Draga PAcha..in loc sa-mi vorbesti de helix hortensis, am auzit ca e specialitatea ta, te "consumi cu impulsuri electrice" fara o "tensiune indusa" ce sa denote o relevanta acestei discutii si o conduita tipica..Never mind..

O zi frumoasa tuturor!

P.S. Draga Wild Rose , nu trebuia sa faci nani la ora 03:00 noaptea si sa visezi ingerasi in loc sa iti vari inteligenta ce-mi orbeste neuronii?

Ai o pisicutza frumoasa, dar stapana trebuie schimbata....Sau revopsita in roscata.....nu asemeni zeului RA....pa.

Ei Shaki..CU ochila...n-am nimic..Sa tinteasca mai sus;)
Gigi0517

Mesajde Shaki » Joi Oct 27, 2005 7:39 am

Gigi0517 scrie:sa "ocheasca mai profund lucrurile, dincolo de cuvinte"
jiji, tuate k tuate da cu ochila ce-ai? ~p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

De multe ori intelegem gresit...

Mesajde Gigi0517 » Joi Oct 27, 2005 7:41 am

[quote="Gigi0517"]:calm:
Buna... Mai, ai inteles gresit....Ai luat-o sens denotativ... CAnd am spus ca "ma joc cu aparatul foto" , nu ma refeream ca-l manuiesc. Ci la imaginile care le reda../.. nu vb de femeie....ca ai habar ce sa faci sau nu ai...era vb de 'aparat foto...Ei ei...cata "ntelepciune" din partea unora....si cata prostie..Whatever....tie iti trebuie o femeie inteleapta care sa te aduca pe caile bune si sa te "dreseze"...Numai la prostii te gandesti..Necko ajuta-l un pic pe tanarul acesta si sa "ocheasca mai profund lucrurile, dincolo de cuvinte"..Mersi...
Draga Wild-Rose: daca nu urmaresti forumul si daca retin bine am "pasat" cateva poze facute in studio la "cum arata membrii forumului". Asta daca retin, nu mai stiu exact. Dar cauta. Un barbat estetic si fara riduri sau puncte vizibile nu are nevoie de machiaj. Mai ales daca-s facute la distanta pozele. ..Si sincer sa fim MACHIAJUL ascunde naturaletea unei persoane daca n-ai stiut.. Dupa cum spuneam , mai ales voi femeile cand faceti o sedinta foto, o tona de machiaj "aruncati pe voi". Totul vine din sine, de la natura, expresivitatea chipului conteaza ..Care multi nu o au..in fine....Cu "nestiutori" n-are rost sa prelungesc discutia.. :cow:..( ca su forma).

Draga PAcha..in loc sa-mi vorbesti de helix hortensis, am auzit ca e specialitatea ta, te "consumi cu impulsuri electrice" fara o "tensiune indusa" ce sa denote o relevanta acestei discutii si o conduita tipica..Never mind..

O zi frumoasa tuturor!

P.S. Draga Wild Rose , nu trebuia sa faci nani la ora 03:00 noaptea si sa visezi ingerasi in loc sa iti vari inteligenta ce-mi orbeste neuronii?

Ai o pisicutza frumoasa, dar stapana trebuie schimbata....Sau revopsita in roscata.....nu asemeni zeului RA....pa
Gigi0517

Mesajde Necko » Joi Oct 27, 2005 8:19 am

Gigi0517 scrie::...Necko ajuta-l un pic pe tanarul acesta si sa "ocheasca mai profund lucrurile, dincolo de cuvinte"..Mersi...

sigur ca da, dragul meu Gigi, cum sa nu?! rugamintea ta e porunca pentru mine.

whatever, miine la ora 14.23 piem, te astept la cabinetul meu (stii adresa) sa continuam discutiile pe care le-am inceput nu de mult. te rog mult sa nu intirzii si sa imi dai programul peste cap si mai ales te rog sa nu cumva sa lipsesti caci vezi si tu ce consecinte nefaste a avut intreruperea sedinteler de consiliere asupra modului tau superficial de a "ochi lucrurile", cum bine spune Gigi.
aizzz&co
Necko

Saru'mana

Mesajde Gigi0517 » Joi Oct 27, 2005 8:31 am

Necko scrie:sigur ca da, dragul meu Gigi, cum sa nu?! rugamintea ta e porunca pentru mine.

whatever, miine la ora 14.23 piem, te astept la cabinetul meu (stii adesa) sa continuam discutiile pe care le-am inceput nu de mult. te rog mult sa nu intirzii si sa imi dai programul peste cap si mai ales te rog sa nu cumva sa lipsesti caci vezi si tu ce consecinte nefaste a avut intreruperea sedinteler de consiliere asupra modului tau superficial de a "ochi lucrurile", cum bine spune Gigi.

MULTUMESC STIMATA NECKO!..nu trebuie sa fie porunca..a fost doar o rugaminte din partea mea.

Sa fi iubita!
Gigi0517

Mesajde memetshot » Joi Oct 27, 2005 9:11 am

Imi pare rau sa te dezamagesc dragul meu frangator de inimi insa pozele tale sunt si ele la randul lor lipsite de profesionalism. Vorbeste-mi de profesionalism atunci cand imi arati poze facute intr-un studio, eventual si cu machiaj care sa ascunda fiecare defect, cu lumini si (evident) un fotograf profesionist.

wildroz: imi pare rau sa te dezamagesc dar ceea ce zisasi tu aici sus nu ie atat de aproape de adevar pe cat crezi, uiti partea poznografilor care nu au nevoie de atatea pregatiri in crearea unei poze meserie.

Gigi, velcam bec.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde pacha » Joi Oct 27, 2005 9:14 am

EL nu are nevoie de machiaj.E hazliu oricum.
pacha

Mesajde ianix_boy » Joi Oct 27, 2005 1:44 pm

Gigele, tata, ai atins un subiect foarte interesant.. nu pot spune ca analizez fiecare detaliu vestimentar, dar nici ca ignor modul cum se imbraca cei din jurul meu. imi sare in ochi desigur atat prostul gust de a se imbraca, dar si o persoana bine imbracata...
personal, pot s aspun ca imi place sa ma imbrac pentru mine, asa cum imi place mie, cum imi sta mai bine si nu tin cont de nici o moda sau standard... deasemenea, trec foarte repede, in concordanta cu nevoile, de la stilul clasic, serios, la stilul sport, trandy sau chiar "crazy". ador hainele de firma, desi nu sunt un reprezentant al categoriei care isi permite prea mult... cand am un ban in plus alerg intr-un mall si imi iau ceva, fie si un cercel sau o cravata de calitate....
so... imi place ce imi sta bine, in general ma orientez spre ceva spot, imbinat cu elegantul, dar care sa aibe si ceva sarit de pe fix in combinatie... ceva foarte putin, ceva care sa nu sara in ochi, normal...
deasemenea ma bucura faptul ca oamenii devin din ce in ce mai atenti cu modul de a se imbraca, mai ales in ceea ce ii priveste pe baieti, pentru ca pana nu demult, majoritatea... considerau ca moda este pentru femei si ca stilul savage, aiurea si dezordonat este special barbatesc... eeee uite ca nu e asa.... chiar si stilul ala savage , gen nebarbierit si nepieptanat, are nevoie de niste retusuri.... pentru ca.... sa fii natural "savage" este pura ignoranta...
bye bye si astept si alte pareri...
"undefined"? ca sa traiesti trebuie sa fii stapan pe visele tale
ianix_boy
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Joi Oct 27, 2005 5:27 pm

Buna cititorilor

tu te crezi la "tocanita de gazete"? acest mic paunesc al forumului ce esti, mai jiji
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Oct 27, 2005 7:41 pm

hahahahaha, ireal esti mai virgiginel
doar asa sa zic, desi stiu bine ca probabil nu o sa iti dai seama, imi bateam joc de tine la faza cu aparatul Surprinzator, nu ? De ce ? Pentru ca nu am bun simt, si pentru ca prietena mea nu ma 'dreseaza'. Si pentru ca imi pare tare amuzant cand citesc replicile tale si imi dau seama cat de prost esti.

Necko, imi cer scuze ca am ratat azi sedinta, dar am avut un seminar la semiotica si a trebuit sa stau la ore. Poate maine cumva ? (ps, acuma serios, pe yahoo cand mai poti sa fi gasita ? ca tare as vrea sa mai vorbim)
whatever

Mesajde Wild Rose » Joi Oct 27, 2005 8:26 pm

[quote="jiji doar_el"]

Ai o pisicutza frumoasa, dar stapana trebuie schimbata....Sau revopsita in roscata.....nu asemeni zeului RA....pa.

Ei Shaki..CU ochila...n-am nimic..Sa tinteasca mai sus]

Pai jiji eo pe la 03:00 aveam chef sa ma fut (apropos: tu ai facut vreodata sex jiji?) . Si m-am gandit sa ma incalzesc putintel cat mi-a lipsit iubitzelu'. Evident, am decis sa fac asta citind posturile tale, uitandu-ma la pozele tale... Intelegi tu.

Si stai fara grija, ti-am vazut aprox. toate pozele. Nu pot decat sa-ti sugerez sa iei un DEX si sa cauti la litera P cuvantul "profesionalism".
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Oct 27, 2005 8:37 pm

nu a facut, de ce crezi ca ii zicem virgiginel ? dar sigur nu ii e rusine sa recunoasca asta, asa ca il asteptam cu marturisirea. Si cu ceva ce ar fi interesant. Cum ar vrea sa fie imbracat si el si tipa (?!?) in cazul imposibil in care va ajunge sa se futa (cu o tipa)
whatever

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma