Kumm

Totul despre muzica rock

Mesajde cubu » Joi Iul 07, 2005 2:55 pm

Si daca toata viata o sa zici pas, mereu o sa apara cate unu care sa te oftice cu vreo tzspe trupe de care n-ai auzit in viata ta.

gata, am terminat cu offtopicele, pa.
indescifrabil
cubu

numa nu te oftica!

Mesajde korbu » Joi Iul 07, 2005 4:58 pm

mersi lui cubu pentru suport si lesharkului pentru aprecierile pe care le lasa doar sa se subintzeleaga.
din cite stiu io scopul unui forum de discutzii sint tocmai discutziile, si daca nu vrei sa te auzi decit pe tine si parerile tale transante si autosuficiente, atunci mai bine faci un forum special pe tema asta.
acuma, io nu impun nimanui sa asculte ceea ce ascult io, deshi prefer sa povestesc cu persoane aflate in cunostiintza de cauza, nu de alta dar imi place dialogul si nu monologul...daca mi-am dat cu parerea si am atzitzat rechinu' insetat de singe din leshark, nu am facut-o ca sa-l supar ci sa scot macar un contraargument (obiectiv) de la el la ceea ce nu s-a prea intimplat din pacate...asa ca nu mi-e greu sa intzeleg de ce spune el "pas" atit de usor.
poate ca sint io prea pretentzios si cer de la ceilaltzi sa intzeleaga ce asculta si nu doar sa vorbeasca despre asta tot ce le trece prin cap...in cazul asta lesharkule draga itzi datorez scuze.
A-)
korbu
Junior Member

Mesajde Morrison » Joi Iul 07, 2005 6:51 pm

kumm is over rated
nu sariti cu gura
e parerea mea
METALHEAD Romania
Promotions - Booking - Events and more
www.metalhead.ro | [email="contact@metalehad.ro"]contact@metalhead.ro[/email]
Keeping Rock Music aLIVE since 2002
Morrison
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Lun Iul 11, 2005 7:28 pm

morrisson, eu zic sa ramai la ce te pricepi, adica la metale. nu cred ca parerea ta in art rock e relevanta.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Iul 12, 2005 7:44 am

mihnea, nu cred nici ca tu ai dreptul sa judeci cine la ce se pricepe. parerea mea.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde trumpet_freak » Mar Iul 12, 2005 2:25 pm

mda...gaga, acuma mai ramane sa spun ca nici tu n-ai dreptu sa-mi spui ca n-am dreptu sa dau cu stangu in dreptu lui morrison...
morrison e un tip simpatic (asta am dreptu sa zic, nu?...), insa uneori il apuca asa, o critica muzicala in propozitii scurte de tipul "kumm is over rated". ceva argumente?...pauza. asa ca daca se ocupa de metale, unde e "cineva", e mai castigat. parerea mea. si a fost si parerea ta. si a lui... ba, ce de-a pareri, zici ca e democratie pe forumul asta, nu alta!...

fuckin' punk.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Mar Iul 12, 2005 2:37 pm

si inca ceva: kumm nu sunt nicidecum supra apreciati, cum spune morrison. dimpotriva. ar fi meritat mult mai multa atentie pt o trupa care se plimba de mult prin germania, ungaria, cehia, italia. mai este vreo trupa de acest gen in romania? nu prea cred. stiu ca morrison o sa inceapa cu exemple "de afara", dar chiar nu are nici o relevanta, atata timp cat industria muzicala romaneasca e unde e. asa ca...long live kumm!

fuckin' punk.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Iul 12, 2005 2:55 pm

ceva argumente?...pauza.

aici ai dreptate, nu incercam decat sa aplanez un eventual doamne fereste conflict :D

ar fi meritat mult mai multa atentie pt o trupa care se plimba de mult prin germania, ungaria, cehia, italia. mai este vreo trupa de acest gen in romania?

pai negura bunget se pune? mai sunt si cei de la avatar, naiba stie, or mai fi. dar apropos de morrison stiu ca organizeaza si cu trupe mai putin metallice asa, am auzit ca ii aduce pe tzapinarii in viking ~p ~p sa nu ratez sa ma duc.

oricum daca e pace si nu se injura io gaga moderator ma retrag de pe discutie :D
dreptate si fratzie
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde cora » Mie Sep 21, 2005 5:35 pm

Cu toate parerile astea mai mult sau mai putin transante si reactiile...m-am gandit sa indraznesc.
Mie imi plac Kumm la neunie. N-as zice ca e progresiv, adica noi cantam ceva pe-acolo si e altceva. Si nu cred ca daca e mai aerisita si lipsita de carnati rapizi inseamna ca e simplista. Nu stiu daca ati observat,dar temele instrumentelor nu seamana una cu alta dar se completeaza excelent. Mai e si faptul ca piesele nu seamana intre ele. Si "trupetii" sunt niste muzicieni geniali si chiar daca probabil multi nu pun baza in asta: se aude ca au studii. Si bineinteles, mult talent.

parerea mea
cora
Junior Member

bad news

Mesajde cora » Lun Oct 24, 2005 5:18 pm

cica aplecat domnul Dan Byron din Kumm din motive care nu e treaba noastra.
Da e nashpa.
probabil ca va ramane Oigen vocal ca la inceput...o varianta buna

ps: nu-i oficial si poate nici definitiv da pana acuma ataete
Si nu mai vreau
Sa nu mai vrei
Sa vezi ce n-ai sa poti sa iei
Cu mana ta de piatra
cora
Junior Member

corect.

Mesajde korbu » Mar Oct 25, 2005 3:07 pm

despre plecarea lui byron de la kumm nu pot sa spun decit ca mi se pare normala si ma intreb de ce i-a luat atita timp sa intzeleaga ca locul in care se integreaza cel mai bine este urma si nu kumm.Iar pentru kumm eugen e un vocal mult mai potrivit...
eu ii doresc succes oriunde s-ar afla...
==D
korbu
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Mar Oct 25, 2005 5:31 pm

eu ii doresc sa i se fure si flautul cum i s-a furat chitara si celalat vocal sa intre cu masina intr-un zid si inainte sa moara sa-l auda pe oigan cantand "curse"...
si celor din kumm le doresc sa nu mai intalneasca asemenea nesimtiti in viata lor.
si sper ca domi va pleca din (t)urma.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde cora » Joi Oct 27, 2005 5:45 pm

banuiesc ca tot public va fi: Domi va pleca din Urma...fiecare la casa lui
Si nu mai vreau
Sa nu mai vrei
Cu mana ta de piatra
cora
Junior Member

shit!

Mesajde korbu » Vin Oct 28, 2005 11:31 am

ce-mi-e dat sa aud?
se desfintzeaza urma??
se desfintzeaza si kumm??
ramin doar luna amara??
(fara legatura aparenta)
ce ne facem fratzilor??
:calm: ?????
korbu
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Vin Oct 28, 2005 5:40 pm

nu se desfiinteaza bre nimic...
lumea pleaca lumea vine, toate-s vechi si noua-s toate...hihi... :cow:
cred ca vor exista ambele trupe in continuare.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde cora » Dum Oct 30, 2005 5:03 pm

nu se desfiinteaza
o trupa daca e bine cladita nu atarna de un vocalist sau un tobar.
Noi de un an nu aveam vocalista. Acuma ne-am gasit da pleaca tobaru in anglia 10 luni :slap:
Si nu mai vreau
Sa nu mai vrei
Cu mana ta de piatra
cora
Junior Member

Mesajde Dan Georgescu » Lun Oct 31, 2005 1:20 pm

ba, treburile astea cu trupele, cu cine unde canta, de unde lipseste, in cine isi baga picioru' si mai stiu eu ce sunt ca o casatorie:daca se fute meciu sigur e o vina din ambele parti! nu comentez nimic in plus si nu fac nici o aluzie!

si am o intrebare pentru mihnea (trumpet freak): de ce n-ai spus asta inainte se place fiecare la casa lui? in legatura cu ce ai zis despre mani ("celalalt vocal") sunt perfect de acord. dar ce ai cu dan? ma rog, sunt ale voastre si nu ma bag! da mi se pare de rahat atitudinea!

in fine, daca pe forumul asta trebuia sa scriu o parere, atunci o scriu: asta e cel mai bun exemplu pentru expresia "a face din cacat bici" si n-as fi dat kumm pe urma nici daca nu era mani! mi se pare ca domi a facut o alegere buna, iar dan una cam nasoala! dar fiecare stie unde se simte mai bine si are dreptul sa decida, evident!
Dan Georgescu
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Oct 31, 2005 2:25 pm

cora scrie:Noi de un an nu aveam vocalista. Acuma ne-am gasit da pleaca tobaru in anglia 10 luni :slap:

Scuza-ma , da tu in ce trupa canti? Ca atata ne tot spui despre trupa asta de parca nush ce legende ale muzicii romanesti veti fi fiind.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde trumpet_freak » Lun Oct 31, 2005 8:36 pm

Danut, zvonul asta cu plecarea lui byron circula de ceva timp si mi-a fost confirmat pana la urma de persoane apropiate atat mie cat si tie (stii tu cine...).
Recunosc, poate m-am inflamat cam tare, insa mie mi se pare nesimtire sa dai cu piciorul la cativa ani de munca (si la un post de lead vocal, intre altele...) doar pentru ca "side project"-ul are o "urma" de succes in plus...(si sa ajungi "al doilea vocalist"...). E adevarat, treaba fiecaruia, insa eu ma simt apropiat de KUMM si ma doare sa vad cum muzicieni talentati stagneaza doar pentru ca un alt muzician (la fel de talentat) nu se poate hotari care ii sunt prioritatile.
Despre toata "telenovela" asta, cu Byron si Urma si KUMM s-ar putea scrie o carte...hihi...insa pana la urma asta e: Byron a plecat, poate ramane doar Oigan vocal, poate vine altcineva.
Pentru mine, KUMM e o trupa care s-a construit in timp, ca si Luna Amara, si care a facut destule sacrificii. In ultima vreme le mergea chiar bine, de ce a trebuit sa ii futa altii cu faze din astea?...
KUMM rules.

P.S. contradominanta, tonica...hahahahaha, mi-a placut Dane, insa cre ca doar noi doi si Cora intelegem...sa nu.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde SKA-P » Lun Oct 31, 2005 8:58 pm

nu am nici o obiectie fata de productia trupei Kumm dar daca te-i interesa ai vedea ca sunt trupe destule (de punk) in romania care fac demult TURNEE prin Europa. Esti in necunostinta de cauza.
scuze pt interventia off topic
long live kumm

fuckin' punk :-))

trumpet_freak scrie:si inca ceva: kumm nu sunt nicidecum supra apreciati, cum spune morrison. dimpotriva. ar fi meritat mult mai multa atentie pt o trupa care se plimba de mult prin germania, ungaria, cehia, italia. mai este vreo trupa de acest gen in romania? nu prea cred. stiu ca morrison o sa inceapa cu exemple "de afara", dar chiar nu are nici o relevanta, atata timp cat industria muzicala romaneasca e unde e. asa ca...long live kumm!

fuckin' punk.
SKA-P
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Mar Noi 01, 2005 2:18 pm

ska-p, bine ca mi-ai zis ca uitasem sa ma explic: cand am spus "trupa de acest gen" nu m-am referit la genul care canta afara, ci la genul muzical! adica acel fusion intre art rock si alternative practicat de KUMM si pe care, sincer, nu l-am mai auzit in romania. normal ca mai sunt multe trupe care canta pe afara, nu ma apuc sa dau exemple ca stii si tu...
stire de ultima ora: e posibil sa auzim KUMM cu...vocalista!
that would be very interesting!

KUMM is good music.
trumpet_freak
Junior Member

questiunea

Mesajde korbu » Mar Noi 01, 2005 5:56 pm

dragilor,
baiul nu e cine vine sau cine pleaca din trupa x sau y ci mai degraba faptul ca pe forumul asta de discutzii nu prea exista dezbateri...toata lumea e de acord ca "kumm rulez" si alte superlative la adresa actualilor/fostilor/viitorilor membri si/sau membrane din componentza. or asta mi se pare un subiect plicti...
mai instructiva mi s-ar parea o discutzie despre muzica kumm si/sau muzica urma si/sau muzica luna amara and so on (fiindca desi sintem pe fanclubu' kumm, am impresia ca asta nu restringe automat spectrul discutziilor atita timp cit acestea vizeaza muzica).
de asemenea chestii de genul "io stiu si si tu stii de la aceeasi sursa (sigura) din kumm", blabla, etc, respectiv "trumpet freak, io stiu ca tu esti mihnea de la luna amara, da' aialaltz' is prosti si nu s-or prins" mi se par de doi lei usori, by the way, ma intreb sincer ce cunoaste mihnea despre contradominanta pe de o parte si cit de prieten este el cu kumm pe de alta parte. sau invers...
...parerea mea...
:dir:
korbu
Junior Member

Mesajde Dan Georgescu » Mie Noi 02, 2005 2:10 pm

Korbule, esti destept, n-am ce zice, dar mie cel putin tocmai mi se pare ca te-ai facut de cacat si ai dat cu mucii in fasole ca un adolescent care n-a primit atentie! Nu stiu tu ce cunostiinte muzicale ai dar eu stiu sigur ca
Mihnea a facut liceul de muzica la trompeta! Dar il las pe el sa iti dea pumni in gura in contiuare...
Chiar nu mi se pare obligatoriu ca pe un forum sa fie oameni si pro si contra subiectului numa asa, de chestie. Adica daca tu te-ai saturat sa te privesti in oglinda si te-ai trezit sa vii pe un forum sa devii un mare Contra atunci imi pare rau pentru tine, ai chiar o situatie trista! Un forum nu este un camp de batalie sau de injuraturi sau de mai stiu eu ce! Exista (bineinteles) discutii in contradictoriu, dar nu asa cum visezi tu!
Dan Georgescu
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Mie Noi 02, 2005 2:51 pm

bai, eu nu am chef de cearta, sincer. imi ajunge cat ma cert in viata de zi cu zi.
singurul motiv pentru care am postat pe acest topic e ca sunt fan KUMM.
si da, korbu, sunt prieten cu ei, si dan repeta in aceeai sala in care repeta ei si toti stam in cluj si suntem muzicieni. care e problema? ce sa facem, sa ne ascundem, sa dam dovada de "modestie" si sa nu spunem ca ii cunoastem? nu e nimic spectaculos in a-i cunoaste pe cei din KUMM, asa cum nu e nimic spectaculos ca unii sau altii stiu ca "trumpet_freak" e mihnea de la luna amara. nu e nimic spectaculos pentru ca suntem cu totii niste oameni normali, fara figuri sau vedetisme. atat.
m-a amuzat remarca lui dan cu "contradominanta" de pe topicul cu urma si am spus ca probabil nu multi stiu ce e aia. tu stii ce e aia? daca da, ultima propozitie din post era pt tine, adica "sau nu" (= sau poate mai stiu si altii ce e aia). daca nu stii, nu-i nimic, nu s-o nascut nimeni invatat...
hai sa ne intoarcem la KUMM si pun si eu o intrebare: care album vi se pare cel mai bun si de ce? personal, optez pt "angels & clowns"...

ozi buna.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde cora » Joi Noi 03, 2005 1:40 pm

tipa...cine-i?sau e numai o idee?
Si nu mai vreau
Sa nu mai vrei
Cu mana ta de piatra
cora
Junior Member

Mesajde Dan Georgescu » Joi Noi 03, 2005 1:44 pm

Eu sunt intre Angels & Clowns si Confuzz. Ambele sunt misto! Nu am ascultat prea mult moonswet march, dar si ala e misto. Ba, nu stiu ce sa zic sau ce sa aleg pentru ca toate sunt faine! Nu prea pot sa zic daca imi place un album sau altul pentru ca sunt nevoit sa ma raportez la o scara mai mica, respectiv la piese! Pe fiecare dintre cele doua albume sunt piese care imi plac si piese care nu imi plac! No... eu cel putin nu stiu ce sa raspund...
Dan Georgescu
Junior Member

zic zau cu limba scoasa...

Mesajde korbu » Joi Noi 03, 2005 6:26 pm

dragii mei m-atzi intzeles gresit, desi ma bucur ca macar nu v-atzi suparat pe mine...
:)
da, stiu ce-i aia contradominanta, da, am studii muzicale mai puternice decit liceul de muzica la trompeta al lui mihnea, dar nu asta e problema de fond.
unu la mina, georgescule, stai la loc in banca ta, nu cred ca trumpet freak are nevoie de avocatul apararii.mie mi s-a parut un tip capabil sa-si apere opiniile si singur.oricum ideea de baza era sa povestim despre muzica si nu despre shushe tip tonomatu dp2, iar in al doilea rind mihnea a prins corect spilu' deschizind subiectul referitor la muzica (in fine!).prin urmare, daca e sa povestim despre albumele kumm, singurul care mie imi spune ceva este primul, moonsweat march, si citeva (2) piese de pe angels&co (ghici ghicitoarea mea?)
trei la minutza (by the way), draga georgescule nu trebuie sa vin pe forumulukumm ca sa ma dau mare...de asemenea nu intentzionez sa ma imprietenesc (sau sa ma cert) cu diverse personaje mai mult sau mai putzin virtuale...pur si simplu aveam chef de o discutzie consistenta, inteligenta despre muzichie.a lui kumm sau a altora.
:cow:
korbu
Junior Member

Urma, Kumm si amatorii de telenovele

Mesajde Teo Zabava » Vin Noi 04, 2005 7:54 pm

Simt nevoia sa fac o precizare: Kumm a renuntat la serviciile lui Dan Byron, nu Dan Byron a plecat din kumm. Neintimplator ma aflam la o masa alaturata, s-a intimplat in seara de 20 octombrie, imediat dupa concertul Urma de la Cluj. De altfel, Mihai Iordache, acum doua saptamini,la Green Hours, intreba niste prieteni daca au auzit ca “i-au dat pauza lui Byron”.

Nu sunt in masura sa discut motivele acestei “demiteri”, mai ales ca prefer sa raman in afara conflictului de interese. Ca manager Urma, nu discut motive ale Kumm-ilor.

Cit despre personajul Mihnea Blidariu, sper sa doarma noaptea bine dupa textul scris. Sau mai degraba nu, sper sa nu doarma bine. Pentru ca atitudinea asta este tipic romanesc-meschina. Mihnea e roman si vrea singe, Mihnea e roman si vrea sa cada capete, Mihnea e roman si vrea vinovati, iar pentru romanul Mihnea lucrurile nu au decit o perspectiva – aia mica, ingusta, inchisa intre problemele lui personale cu Mani. Pentru ca Mihnea, iata, a tinut sa se arate, e un om urit.

Eu nu pot dori moartea nimanui, ca nici un fel de compensatie, dar ii doresc lui Mihnea ca in momentele foarte rele sa-si aduca aminte raul pe care l-a gindit si l-a facut scriind acele cuvinte. Pentru ca sunt convinsa ca va fi plin de astfel de momente rele, pentru ca a demonstrat le merita.

Teo Zabava
Manager Urma, fan Kumm

trumpet_freak scrie:eu ii doresc sa i se fure si flautul cum i s-a furat chitara si celalat vocal sa intre cu masina intr-un zid si inainte sa moara sa-l auda pe oigan cantand "curse"...
si celor din kumm le doresc sa nu mai intalneasca asemenea nesimtiti in viata lor.
si sper ca domi va pleca din (t)urma.
Teo Zabava
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Sâm Noi 05, 2005 4:50 pm

aiurea, nu doresc moartea nimanui. imi varsam doar nervii in situatia respectiva.
iar la cate declaratii pline de "dragoste" a facut Mani referitor atat la Kumm cat si la Luna Amara, consider ca n-am atins nici 1% din potentialul domniei sale.
oricum, imi pare rau, nu trebuia sa las sentimente personale sa rabufneasca pe un forum, si in acea maniera. cu atat mai mult cu cat, repet, nu doresc moartea nimanui, nici sange, nici capete cazute.
doresc doar ca unii sa nu mai lase in Urma lor nervi, injuraturi, acuzatii si formatii fara vocalist...
trumpet_freak
Junior Member

beeeeei...!

Mesajde korbu » Mie Noi 09, 2005 12:10 pm

mihneo, mihneo, fiara rea, nu-mi facui cu dreapta ce-mi facui cu stinga; o infipsei pin' la osishoare, pin' la matzishoare...si mai departe in anumite persoane mai scrofuloase la lingurika, deranjind pe linga asta si felurite orgolii nevricoase si degrab varsatoare de diverse chestii nevinovate...
...pai sa tulburi tu somnu' ratziunii, nascind monshtri shi dezbateri...se poate..?!
...si pina la urma in lipsa subiectului muzical (pe care eu il gasesc mai consistent) e bun si cel telenovelistic...putem sa intrebam: "Kumm se simte Urma dupa ce a lasat o asemenea Urma pe Kumm"?
...asa ca imi pun si io niste intrebari fiindca cu mintea mea cea proasta nu prea reusesc sa pricep de ce anumitzi fani kumm se iau in serios intr-atita incit sa considere ca tot ceea ce nu e "pro" e musai "contra" (asta insemnind neaparat "nasol frate!")...nu-sh' cum sa spui da' unde totzi sunt "pro" rezulta cel mai probabil "protv". io as zice ca dimpotriva, cu cit sint mai multe pareri indiferent de orientare, cu atit sintem mai cistigatzi pentru ca avem mai multe probleme/teme de discutat...desigur in masura in care reusim sa ne respectam reciproc ca si parteneri de discutzie...
prin urmare, daca mai ace de infipt in papushika voodoo, pererea mea e, draga mihneo, sa le infigi unde crezi tu de cuviintza (sau de necuviintza), dar s-o stim si noi...!
:a:
korbu
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock