Homosexualitatea/Bisexualitatea- boala, autosugestie, "moda"?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

ce este homosexualitatea/bisexualitatea?

o "moda"
4
11%
o boala psihica
8
23%
o eroare genetica
3
9%
o simpla diferenta intre oameni
20
57%

Voturi totale : 35

Mesajde valbog » Vin Aug 27, 2004 6:24 pm

Mah ce pot sa zic? Am auzit tot felul de pareri pana acum, dar parerea mea prea putin conteaza intr-o mare de pareri, dar totusi spun si eu ce cred! a fi gay sau bi nu este o boala psihica sau altceva de natura patologica sau o influentza a vremurilor in care traim si au trait generatiile anterioare, ci este doar o preferintza!Mai cred ca toate comentariile laborioase si incercarile de a gasi o explicatie stiintifica nu fac decat sa adanceasca misterul care inconjoara acest subiect! asa ca the Offender las-o balta si nu mai incerca sa faci pe desteptul ca nu are rost! In primul rand tu nu ti-ai spus clar parerea ci doar ai venit cu niste pareri luate di diverse locuri! Totusi e bine ca macar ai incercat sa explici cumva fenomenul!
Sa afirmi ca homosexualitatea este o boala iar bisexualitatea nu mi se pare o aberatie pentru ca cineva spunea ca de la a fi bi la a ajunge gay nu este decat un pas si este foarte adevarat! Stiu ca mi-am facut destui dusmani pe aici, cei care sunt putin mai vechi stiu asta, dar nu pot sa rezist si sa nu-mi dau cu parerea cu toate ca ceea ce m-a deranjat a fost mediocritatea cronica de care au dat dovada unii si altii de pe forum cand am spus din prima ca sunt bi! Si inca o chestie...sunt cativa hetero pe acilea care au zis ca nu au nimik impotriva sau ca nu ar fi o boala si am observat ca au fost atacati de niste dobitoci, cei care or sa citeasca or sa se simta, si au fost acuzati cum ca ar fi luat-o de la vanator! Chestia asta este specific romaneasca si nu da dovada decat de simplitate in gandire! Ma rog...fiecare cu pasaricile lui!
Orice optimist nu e decat un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
valbog
Junior Member

Mesajde supermouse » Vin Aug 27, 2004 9:12 pm

valbogule, mai las-o
sau, ca sa citezclasici in viatza- ESHTI VARAZA!!!!!!!!!!!
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Aug 27, 2004 9:36 pm

kitz, trist de acord.

Ma rog...fiecare cu pasaricile lui!

daca ar fi asa, subiectu' de fata n-ar mai exista...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde ianix_boy » Sâm Aug 28, 2004 7:16 am

eyewitness scrie:ianics , scrii mult si prost . matale te trezesti scriind sau iti place sa te citesti scriind ?:D

mai, ce pot sa spun, poate oi avea tu si calitati de critic literar... pana acum ti-ai dat cu parerea mai peste tot. esti multifunctional?

eyewitness scrie:din cele 15 randuri scrise n-am deslusit nici o idee

iti apreciez efortul de a-mi numara randurile. asta demonstreaza ca prezint totusi un cat de mic interes pentru tine si ma simt flatat ] si nu ma surprinde faptul ca te incadrezi in marea majoritate a homosecsualilor sau ma rog a bii-lor, adica esti patetic si complexat. fii barbata zoe ![/QUOTE]

Ce pot sa spun? Alte calitati ale tale.... mmmm DIn ce in ce mai bine ! Acum esti si psiholog/oloaga. Daca tu atata ai inteles din ce am spus eu aici... asta e! nu pot sa ma pun cu muschiu omului. Eu in ultimul post, ti-am raspuns la caterinca pe care ai facut-o si asta nu cred ca are nimic de-a face cu faptul ca eu sunt bi sau cu ce s-a discutat (cat de cat serios) pe acest thread. Concluziile tale nu arata decat obturatiile creierashului tau vis-a-vis de homosexualitate/bisexualitate. Daca parerea ta, in general, despre noi este atat de preconceputa, nu stiu de ce iti mai bati capul sa ne intelegi. Intr-adevar sunt de acord cu tine ca multi GAY (nu BI) sunt complexati, dar notiubea asta cuprinde arii mult mai vaste decat ceea ce ai tu in cap. sunt complexati nu neaparat fizic, ci mai mult moral, din cauza ca sunt scosi de sub incidentza normalului si se arunca cu pietre in ei.
Oricum ma asteptam la mai mult din partea ta decat la caterinci ieftine si la concluzii de gloata...

Oameni buni, ati facut varza threadul meu... :(( Vroiam sa vad parerile unor oameni inteligentzi, nu caterinci de 2 lei. In loc sa se discute idei noi, am inceput sa ne certam si sa facem caterinca. Stiam ca romanii sunt macar un popor intelept...
"undefined"? ca sa traiesti trebuie sa fii stapan pe visele tale
ianix_boy
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Aug 28, 2004 11:20 am

ianix_boy scrie:iti apreciez efortul de a-mi numara randurile. asta demonstreaza ca prezint totusi un cat de mic interes pentru tine si ma simt flatat

zoe, nu bate apropouri ca nu e cazul. in plus esti off topic pe propriul tau topic, caci lipelile se fac pe forumu' lu alex. :M

sa stii ca nu e vina mea. si cred ca nici a ta... Poate natura...

nu cred ca e cazul sa fii impertinent fata de un om care ti-ar putea explica, chiar si la caterinca, oricand, mai multe decat cunosti tu. insa subtilitatile nu-s specialitatea unora.

Acum esti si psiholog/oloaga.

presupunand ca ce ai scris mai sus e serios, si nu la caterinca (ca doar nu-s specialitatea ta, categoric) cre' ca ce e mai jos nu-si merita nici o explicatie in plus:

Daca tu atata ai inteles din ce am spus eu aici...

si totusi a incercat sa dezvolte, sa explice, sa concluzioneze. eu unu' n-am avut bunavointa asta cereasca...

Eu in ultimul post, ti-am raspuns la caterinca...

Oricum ma asteptam la mai mult din partea ta decat la caterinci ieftine

(m-am gandit sa-ti dau niste hinturi ca sa nu incepi sa te ajiti pe aici ca o femeie pe ciclu fara ob-uri: deci este vorba de faptu' ca batandu-te cu pumnu' in piept despre cat de intelept esti tu iti excludeai varianta de a face caterinca, caci te contrazici. te-ai mai linistit?)

dupa care:
s-a discutat (cat de cat serios) pe acest thread
.
Oameni buni, ati facut varza threadul meu...

hint: si totusi, parca, se discutase cat de cat serios...

uf, sa ma mai obosesc, sa nu? probabil ai observat si tu ca am fost printre oamenii de aici care au combatut problema si au incercat sa va tina oarecum partea pana la limita 'dom'le, voi nu stiti nimic, nu ne intelegeti, prostilor!' , limita atinsa, mai rau, cu persoane care n-au facut decat sa aiba o rabdare de fier fata de impertinenta repetata a posturilor tale la adresa sa.

probabil in categoria posturilor oamenilor 'dashtepti' nu te asteptai sa gasesti chestii de genul 'o voi, homosexualilor, noi va iubim, veniti printre noi, pe petale de lalele, caci sunteti fratii nostri mult iubiti' , nu? adica, si daca n-ati facut asta n-ar fi trebuit sa o luati la goana precum locomotiva intr-o gara infundata, ci poate sa va astupati frustrarile si sa intelegeti ceva din ce au spus unii sau altii aici. intentiile nu au fost rele.

punct
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Raz van Helsing » Lun Aug 30, 2004 8:49 pm

"You say gay like it's something bad"... :lol:
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde supermouse » Lun Aug 30, 2004 9:04 pm

a fost odata unu'Sartre care a zis ca "L'enfer sont les autres" adica "infernul sunt ceilaltzi".
Exista un anume tip de personalitate care se simte extrem de amenintzat(a) de tot ceea ce este diferit. Le place sa puna totul in cutiutze mici shi ordonate, shi din cand in cand intalnesc pe cate cineva care nu se potriveshte cu conceptzia lor despre viatza shi oameni... shi atunci explodeaza.
O parte dintre rezultate se pot vedea aici http://rememberingourdead.org
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde ianix_boy » Mie Oct 26, 2005 9:04 pm

Totusi, as dori sa reiau subiectul cu pricina, dar am cateva rugaminti la voi: daca avetzi chef de caterinca, faceti caterinca buna, daca aveti ceva de spus, spuneti si nu va mai luati dupa unul si altul care spune ce spune (serios)...
ianix_boy
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Oct 26, 2005 9:08 pm

as dori sa reiau subiectul cu pricina

apetisantule, ori reiei subiectu ori negociezi, deci...?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Wild Rose » Mie Oct 26, 2005 11:00 pm

mai intreb o data (pentru cei care sustin ca homosexualitatea este o boala): daca eo am ochii albastri si x-ulescu ii are caprui, inseamna ca unul dintre noi este bolnav?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde old lord » Joi Oct 27, 2005 6:37 am

Cred ca oamenii sunt facuti sa fie parsivi ..

crezi???? ce trebe sa faca oamenii sa te convinga ? :D

clar , se discuta de o boala psihica in cazul barbatilor, iar in cazul femeilor "o simpla diferenta intre oameni "
cum plm sa fii homo cu atatea femei frumoase :D trebuie sa fii dus cu pluta rau de tot
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde ianix_boy » Joi Oct 27, 2005 1:53 pm

eyewitness scrie:apetisantule, ori reiei subiectu ori negociezi, deci...?

ca intotdeauna, sa mor daca stiu ce vrei sa spui + chiar nu vad rostul la ce ai spus...

old lord scrie:crezi???? ce trebe sa faca oamenii sa te convinga ?

clar , se discuta de o boala psihica in cazul barbatilor, iar in cazul femeilor "o simpla diferenta intre oameni "
cum plm sa fii homo cu atatea femei frumoase trebuie sa fii dus cu pluta rau de tot

deci, daca ai citi mai mult... ai vedea ca nu se pune problema de o boala sau de ceva genetic.... dar ce facem cu acceptarea, cu tolerantza lor?
ianix_boy
Junior Member

Mesajde nbm » Joi Oct 27, 2005 1:59 pm

domnule/doamna,
daca vrei sa reiei subectu, inseamna ca ai ceva de spus.
aiu te invita sa spui ceva, nu duar sa faci un anunt, ok?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde eyewitness » Joi Oct 27, 2005 5:19 pm

ca intotdeauna, sa mor daca stiu ce vrei sa spui + chiar nu vad rostul la ce ai spus...

ianix, tza esplicat si nbm

deci matale ai venit cu fraza:

as dori sa reiau subiectul cu pricina, dar am cateva rugaminti la voi: daca avetzi chef de caterinca, faceti caterinca buna, daca aveti ceva de spus, spuneti si nu va mai luati dupa unul si altul care spune ce spune

deci matale vrei sa reiei subiectu dar ai niste rugaminti/conditii (chestiile legate de caterinci etc)

si io te-am intrebat, reiei subiectu sau negociem conditiile in care il reiei?

spre informarea ta, aici pe forum, postam pe subiectele care ne intereseaza si nu punem conditii referituare la ceea ce posteaza fiecare. nu negociem conditii de postare pt ca forumu are un regulament clar in acest sens, insa daca TU dai najtere la caterinci nimeni nu poate conditiona userii sa n-o faca daca situatia o cere. acu te-ai prins de postu meu?

deci reiei subiectu au ba?
eyewitness

Mesajde ianix_boy » Joi Oct 27, 2005 7:52 pm

so...
vreau sa reaiu subiectul in sensul ca as vrea sa mai vaz si alte pareri, nu numai caterinci de 2 lei. nu e vorba de nici o negociere... fiecare e liber sa faca ce vrea...

pt nmb: apropos de nelamurirea ta ("domnule/doamna"), sa stii ca in afara de ID-ul meu mai dispun si de alte "elemente" care iti pot dovedi ca sunt baiat. si mai dispun si de creier, atata cat am nevoie incat sa nu jignesc persoanele care au o opinie diferita si sa fac caterinca ieftina in legatura cu o problema ce cred ca este si interesanta, intr-o discutie, cat si importanta in viata pe care o traiesti. dar nu-ti face griji, ignoranta si glumele (numai alea bune insa) sunt specifice romanului. so... be stupid, coz you have what to eat.
ianix_boy
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Oct 27, 2005 8:04 pm

reiterez: bre, tu ce plm faci, reiei subiectu sau negociezi?
eyewitness

Mesajde nbm » Vin Oct 28, 2005 10:28 am

reiterez si eu:
bag seama ca nu ai nimic de spus si vrei sa reiei subectu in sensu ca puate isi mai aduce aminte cineva de tine si iti mai spune vreo parere. nu, nu-si mai aduce aminte nimeni si singurele pareri pe care le vei primi vor fi caterinci. asa ca vezi-ti de treaba ta...

a, daca veneai sa exprimi o idee noua, eventual inteligenta - cum te lauzi -, poate ca se evitau foarte ushor caterincile. dar nu stiu de unde ai tu atitea asteptari... eu - momentan - ma indoiesc ca ai acel creier de care pomeneai, defabt, mai bine zis, nu ca nu l-ai avea, dar ma tem ca nu il si folosesti.
ai scris trei mesaje din care noi inca nu am inteles ce vrei.

deci, ai de gind sa spui ceva sau duar ai vrut sa revii in atentie?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde kacio » Vin Oct 28, 2005 10:41 am

homosexualii ??? ...haha....cum pot exista acesti oameni ?? si nici nu ii inteleg pe oamenii care ii accepta, mi-e scarba de ei (de homosexuali dar si de cei normali care accepta) , ii urasc , niste oameni de nimic... Doamne ...acum logic , Dumnezeu a creat barbatul si femeia ca sa traiasca impreuna ...nu a creat numai barbatii

astia`s oameni fara credinta in primul rand ... niste panarame

daca as zice : la spanzuratoare cu ei ... (asta le-as face eu)...v-ar supara ?
kacio
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Oct 28, 2005 11:02 am

kacioSS scrie:astia`s oameni fara credinta in primul rand ... niste panarame

daca as zice : la spanzuratoare cu ei ... (asta le-as face eu)...v-ar supara ?

dc as zice io suji pl, te-ai supara?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde kacio » Vin Oct 28, 2005 11:09 am

scrie ma corect ... ca sa mori tu daca am inteles ce ai vrut sa zici , pe bune

ai uitat Limba Romana ?
kacio
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Oct 28, 2005 11:10 am

kacioss: mister pischesu te invita intr-un mod politicos sa-i sugi pula si spera sa nu te superi pe el pentru asta.
acum ca am fost si traducator, eu zic sa ii accepti propunerea.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde kacio » Vin Oct 28, 2005 11:29 am

haha...ce retarzi sunteti ... zmei in spatele monitorului
kacio
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Oct 28, 2005 11:32 am

bai stanga veche, ne lashi ma cu intolerata mneata?
si mie imi plac poponari de nu mai pot, da de aici pana la spanzuratuare si cacaturi mai ie cale lunga bre.s
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde kacio » Vin Oct 28, 2005 11:44 am

stanga ? ...haha

da asa sunt eu ... ai ceva impotriva ?? nu-ti convine fa vant ...ca nu iti sta bine zmeu in spatele unui monitor

cand ii vezi cu ...toate chestiile alea a lor ... in fine

asa cum zicea o peluza anume " anti gay every day"

http://img457.imageshack.us/img457/232/0510030jl.jpg ... daca mi-o fi iesit linku
kacio
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Oct 28, 2005 11:48 am

da asa sunt eu ... ai ceva impotriva ?? nu-ti convine fa vant ...ca nu iti sta bine zmeu in spatele unui monitor

deci bah vechea stanga: da am ceva impotriva cacatilor din cauza carora se intampla mirosuri neplacute. voi astia de la vechea stanga sau cum plln sunteti duar niste guitatori.
in rest vezi ca nu stau in spatele monitorului ci chiar in fatza lui.
memetshot

Mesajde cometa » Vin Oct 28, 2005 11:50 am

auz, da nu te supara, cine-a murit si te-a pus pe tine judecator? ii tolerezi, bine, nu, la revedere, ignora-i si gata. nu te obliga nimeni sa ii intelegi sau sa-i accepti. parerea mea:)

edit ca me-a loat-o memetu-nainte :) era pt dl. cu okelari de cal :)
...ceea ce va dorim si dumneavoastra :D
cometa
Junior Member

Mesajde kacio » Vin Oct 28, 2005 11:59 am

bine ma memet ... nu ma mai contrazic si nici nu-mi plac certurile cu semeni de`ai mei ... ramai cu parerea ta de "vechea stanga"

o sa vezi in cativa ani ce-o sa fie in Romania...si apoi o sa ne dai dreptate

Topic closed , pentru mine
kacio
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Oct 28, 2005 12:18 pm

kakacioSSule, oamenii ca tine is de mare cacat. du-te pe site-ul ala a vostru cu lejionarii pulii si abereaza acolo, masturbandu-te cu poza lu codreanu.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde ianix_boy » Vin Oct 28, 2005 1:40 pm

Pai... in primul rand felicitari pentru injuratrile de pe post... sunt intr-adevar.... APETISANTE (imi lasa gura apa) :)) chiar nu e nevoie de de-astea...

Kacioss, tata, impushca-i pe toti si spanzura-i pe toti care nu sunt ca tine... dar ai grija ca s-ar putea sa il omori pe tac-tu...

nmb: cedez in fatza insistentelor tale sfidatoare... imi pare rau... aveam nevoie doar de atentie... acum nu mai e nevoie sa mai postezi nimic... deja ma simt important, mersi... in alta ordine de idei, ai dreptate... "am vrut sa relansez subiectul", dar nu am zis nimic nou... poate am formulat gresit: "in caz ca va da prin cap vreo parere legata de discutia din forumul asta, poate va ganditi sa o postati.... dar fara caterinci, v-as ruga, nu de alta, dar sunt alergic la cuvinte obscene". so... ce zici ? e bine?
si asta nu e ca o scuza la dilema ta in legatura cu creierul meu existent sau nu... chiar nu ma intereseaza, atata timp cat nu mi-ai dat motive sa te cred un om inteligent...

sau poate vrei sa demonstrezi?
ianix_boy
Junior Member

Mesajde Sică » Vin Oct 28, 2005 1:48 pm

deci eu nu sunt de acord cu KacioSS la faza cu spanzuratul si omorurile, nu trebuie sa judecam noi pe alti are altcineva grija de asta in viata de apoi.
Vb aia nu trebuie sa judeci un om dupa orientarile sexuale, eu nu ii judec doar spun ca nu as face niciodata ce fac ei si ca tin la fundul meu :n:
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma