C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aoleou, am folosit eu cuvantu blazat!?????? Ca nici macar n-u(:D) stiu censeamnagaga scrie: gigiel, nam inteles cine e blazat
.........DEX(net)............
Acuma stiu...
[b]BLAZí
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
nu v-a fost dor de mine nu? asha credeam shi io 
azi am dat tuata ziua bipuri. asta pentru k nu am invatzat sa dau smsie. pt cei care n-au primit bip, ie din cauza k n-am invatztat ink sa va introduc in ajenda

azi am dat tuata ziua bipuri. asta pentru k nu am invatzat sa dau smsie. pt cei care n-au primit bip, ie din cauza k n-am invatztat ink sa va introduc in ajenda

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
ie bine bre...
acu am shi io doo intrebari administrative:
1 - de ce tinaru hova nu apare pe prima pajina a cemeului?
be mic: de ce e tinara fluf trecuta in lista de menbri speciali, dar iea nu ie inca albastra?
da, ca sa vedeti ce probleme are unii la mansarda dupe o sactamina de munci
ocazie cu care va urez un calduros pa si un uichend odihnitor
acu am shi io doo intrebari administrative:
1 - de ce tinaru hova nu apare pe prima pajina a cemeului?
be mic: de ce e tinara fluf trecuta in lista de menbri speciali, dar iea nu ie inca albastra?
da, ca sa vedeti ce probleme are unii la mansarda dupe o sactamina de munci
ocazie cu care va urez un calduros pa si un uichend odihnitor
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
bre incredibilos! puturosu o adormit si world of warcraft traiejte fara iel si IO propetaru compului si al abonamentului de net in farSHIT pot sa intru d'acas.
asa ca ma grabesc sa dau rpd un ricoshe, un warcrafr siun aoe dupe ce repar nedreptatea cu micul ova semnalata de nbm. dragule, ala nu ie tricou, ie mai grav, ie fatza de perna
sa doarma minunata cu iel sub cap
(ai sa razi da' avui un job in care faceam la comanda si pe loc traznai d'astea numa ca pe atunci nu erau aparate si desenam de mana ce voia clentu)
hai ca mac la juaca, ah ce bine e acasa
tinere iarta-ma bre ca uitai sa te bag in lista avusei saptamani horror la munci, nu stateam in picioare fara aprecierile colejilor (baietzii mei din teren care stiu cum e sa pui osu la bataie).
te face danon acu cemeist in regula.
uichend marfa in continoare.
edit: miam gasit si muzichia alfabetic cum o lasasem: aziza, alice in chains, apolo 440, apocaliptica, animals, amorphis
yuppyyyyyyyy
asa ca ma grabesc sa dau rpd un ricoshe, un warcrafr siun aoe dupe ce repar nedreptatea cu micul ova semnalata de nbm. dragule, ala nu ie tricou, ie mai grav, ie fatza de perna
sa doarma minunata cu iel sub cap
(ai sa razi da' avui un job in care faceam la comanda si pe loc traznai d'astea numa ca pe atunci nu erau aparate si desenam de mana ce voia clentu)
hai ca mac la juaca, ah ce bine e acasa
tinere iarta-ma bre ca uitai sa te bag in lista avusei saptamani horror la munci, nu stateam in picioare fara aprecierile colejilor (baietzii mei din teren care stiu cum e sa pui osu la bataie).
uichend marfa in continoare.
edit: miam gasit si muzichia alfabetic cum o lasasem: aziza, alice in chains, apolo 440, apocaliptica, animals, amorphis
yuppyyyyyyyysemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
da?
1/ vriau daca se puate sa activez cu numaru 13 pe tricou in ceme
2/ cand ziceai ca se da berea aia inaugurala?
alfel buna siara lumeee..s'a mai terminat o sactamana de munci..eo incep de maine repaosu cu o partida de paintball in cupa IT&C..deci maine de dimine pac-pac..
abiento!
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
h0va scrie: une ie fata cu ulcioru?
bine, sanatoasa, la casa iei. dvs ? intrebare valabila pentru toata lumea mai veche, mai noo sau shi mai noo, cea mai noo, ca ce de catzi vatzi inmultzit.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Bre, deci io n-am nici o problema ca nu-s albastra (nbm, shhh, poate sunt menbru special din greshala si nu s-au prins
ps - ce-i ala "menbru special"?)
Ma bucur sa vaz ca nashica is alive and kicking.
Shakiiiii, sa-tz dau io bip? dupe care tre sa fie fro comanda gen "memoreaza dis bloody number"
In alte ordini de idei, sunt deprimata si urasc avril lavigne si skater boy
poate mi-atzi intzelege durerea daca vi s-ar invarti si voo melodia asta prin cap o zi intreaga.
i already feel like killing somebody. fara preferintze speciale.
ps - ce-i ala "menbru special"?)
Ma bucur sa vaz ca nashica is alive and kicking.
Shakiiiii, sa-tz dau io bip? dupe care tre sa fie fro comanda gen "memoreaza dis bloody number"
In alte ordini de idei, sunt deprimata si urasc avril lavigne si skater boy
poate mi-atzi intzelege durerea daca vi s-ar invarti si voo melodia asta prin cap o zi intreaga.
i already feel like killing somebody. fara preferintze speciale.sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
flafiiii...o shtii p'asta: He was a skater boy/She said see you later boy...e tare rau..
nocti..nu te vaz
apropozitos, tocma am venit de la muvi..am vazut SAW II..durere ba nene..au murit aia pe capete..la fel de antrenant ca shi primul shi se anuntza shi o parte a 3a..
pana una alta noapte buna..
nocti..nu te vaz
apropozitos, tocma am venit de la muvi..am vazut SAW II..durere ba nene..au murit aia pe capete..la fel de antrenant ca shi primul shi se anuntza shi o parte a 3a..
pana una alta noapte buna..
?!
-

nocturna scrie:... dvs ? intrebare valabila pentru toata lumea mai veche, mai noo sau shi mai noo, cea mai noo
deci da, adica si io: multzumim de intrebare, uareshcum bine (nu-i loc de detalii, ca ar cam fi de povestit nejte trebi)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
lalaleo
kant emire, matale lucrezi schinbu 3 la frun furnal de intri numa nuaptea pe la ore dintr-astea cand gaga pufaie?
kant emire, matale lucrezi schinbu 3 la frun furnal de intri numa nuaptea pe la ore dintr-astea cand gaga pufaie?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
lalei
am inţeles ca muncă la Sidex, in schimbu trei, şi intre doo forjări mai bagă un post.
am inţeles ca muncă la Sidex, in schimbu trei, şi intre doo forjări mai bagă un post.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Shaki scrie:fluff, vezi k superi pisica blu
stiu bre, da' n-am ce-i face lu' blu pisic, one day of skater boy over and over again is too much
plus ca, analizand bine ce zice ea acolo, nu prea are dreptate
in primul rand, adica (1), e plina de prejudecati de genul "He was a punk, she did ballet, what more can I say?" - la o adica ce, unde scrie ca balerinele nu se intzelege cu punkerii?! si (2) ideea cu "sorry girl but you missed out, well tough luck, that boy's mine now" e relativa, la o adica ce daca gagica are copil si e maritata? reality proves she can get a divorce and hit it with the other guy. Again. Avril's being presumptuous here, imo.
yougn hova, go drown in za Dambovitza.
A, sa nu uit: please
ps - de fapt intrasem sa va comunic: MUE WINDOWS si MUEINFINITA BILL GATES.
Thank you.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
e plina de prejudecati de genul "He was a punk, she did ballet, what more can I say?" - la o adica ce, unde scrie ca balerinele nu se intzelege cu punkerii?!
bre abar nai ingleza
punk insemneaza pushtan d'asta teribilist, golan deci nu oligofren...aaa..punker deci daia zic abar nai
pohta mare la totz nemancatzii shi nebautzii de prin zona..
?!
-

mnaseara, muncitorime.
az in timishuara, miine-n tuata tara. deci acuma sunt intr-un club de net din complex, chiar in timisuara iar miine disdemorning, cu intersitiul de 6, plec catre bucuresti. macaronaria a picat deocamdata ceea ce nseamna ca ramine pe altadata.
daba, mici da nu stiu incacind. vorbim la tilifon.
spor la munci.
az in timishuara, miine-n tuata tara. deci acuma sunt intr-un club de net din complex, chiar in timisuara iar miine disdemorning, cu intersitiul de 6, plec catre bucuresti. macaronaria a picat deocamdata ceea ce nseamna ca ramine pe altadata.
daba, mici da nu stiu incacind. vorbim la tilifon.
spor la munci.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
bonsoar la lumea truditoare. tomna am venit de la cabana unde am petrecut o seara(aseara) cu beute la gura sobei unde trosneau lemnele gadilind urechea in mod placut.
Dimineaza o bruma splendida, pacat ca nam avut cu ce so pozez, in rest o zi cu soare si gratare de carasi prinsi acu vreo 3 sactamani pe Olt si aripioare de pui. Si astea in loc de pfutut buha pe biliarduri cum aveam de gand ieri. Noroc cu aiu care mo adus pe calea cea buna, si mo trimis la cabana:D
asadeci o seara buna a tulmond so bere lu aiu ca sa stinga tequila
Dimineaza o bruma splendida, pacat ca nam avut cu ce so pozez, in rest o zi cu soare si gratare de carasi prinsi acu vreo 3 sactamani pe Olt si aripioare de pui. Si astea in loc de pfutut buha pe biliarduri cum aveam de gand ieri. Noroc cu aiu care mo adus pe calea cea buna, si mo trimis la cabana:D
asadeci o seara buna a tulmond so bere lu aiu ca sa stinga tequila

mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member