unu' la mana, am fost si eu la concerte de noise cu intrare libera, AV`urile le-am ratat din niscaiva motive personale, ca altfel eram si eu acolo, si comentam la o cafea motivele pentru care eu nu as fi dat nici in ruptul capului atatia bani pentru Nighwishii aia.

doi la mana. sa o luam babeste. La festivalul TM Base de anul acesta, au fost prezente din lista lunga de artisti cel putin 3 nume mari de tot, precum Suie Paparude, Noisia, Chris Carter, si chiar Makunouchi Bento (care sunt printre artistii buni de tot ai scenei de idm romanesti). Apoi pe langa astia, au fost inca vreo 20 de oameni/trupe de vazut. Spatiu a fost ok, distractie a fost berechet, lume noua iara cat cuprinde.
Si precum a zis si Darky, treaba sta altcumva aici, si tinand cont si de faptul ca zici ca ai fost la evenimente despre industrial (de unde ma gandesc ca ai priceput ce vor oamenii aia) credeam ca o sa judeci normal. Cei ce au fost sunt mega cunoscuti prin comunitatea de electro (in cazul acesta) chiar daca restul tarii nu tare a auzit de ei. Si la o adica, generalizand un pic, daca ar fi (si sunt) si concerte de rock cu trupe din astea "obscure" te-ai gandit ce s-ar intampla cu ei daca nimeni nu ar da 500.000 de bilet ?
Cum crezi ca au inceput si Chili Peppers, si Offspring, si Metallica, si U2 si altii, chiar si aia care iti plac tie ?
Eu vad suma in cauza ca foarte ok, pentru un festival care tine totusi 3 zile.
Si cu privire la recenzie, ce naiba ? Si catharsis a facut asta, si la o adica, sa facem abuz de putere, (nu ?) din moment de am initiat treaba cred ca am dreptul sa postez aici o recenzie de la un festival sau concert. De ce sa ne limitam la recenzii de albume, cand avem atatea posibilitati ?