Atentie cum ne imbracam!Pt FEMEI&BARBATI
Moderator: anjin-san
el iubeste femeia si mai mult decat atat, se imbraca cu mare clasa cand face asta..aprpos, ma Jiji, cand te footzi, iti lasi papionu' , k sa aduci un strop de stil in procesul mult prea animalic si injositor?
P.S. zi-mi pe unde umbli in cj, sa stiu sa ma feresc

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Acum, o suna ciudat venind de la mine care m-am inregistrat numai cu scopul de a face misto de el dar nu credeti ca a incasat si saracu om destul, adica sufera de prostie nu de rea vointa, personal nu-mi place "sa dau" prea tare in cineva decat daca a facut cu buna stiinta ceva rau, gigi saracu e doar incredibil de prost si se lauda aiurea dar din ce-am citit eu n-a "atacat" pe nimeni, nici nu prea a ripostat in vre-un fel (desi aici e foarte posibil sa gresesc pentru ca n-am citit tot) acum voi faceti cum vreti.
I got the idea by smocking a lot of pot.
-
Arkenhope - Junior Member
mai, deci mie mi-e clar ca Gigi se cere la insulte si alte cele...adica vede parerea generala si continua ca b*u sa dea inainte...cand omu se cere nu poti sa fii atfel dacat politicos si sa-i dai..iar cu ripostatul, mai are el incercari sa ridice capushoru, da ii sunt barate imediat, k-s prea slabe si negandite
am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
din ce-am citit eu n-a "atacat" pe nimeni
n-ai citit tot, si-a loat si ban pentru unele atacuri
problema majora nu ie a lui ci a vuastra, ca-l bagati in seama
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Da mie imi place si deoarece m-a rugat sa-i vorbesc despre helix ii transmit urmatoarele ( si nu numai lui ):
Ieri la Selgros,in Cluj-N.,am vazut melci gata preparati in cochilie.Pret acceptabil.Poti opta intre 12 buc. la 170.000 lei pana la punga de 700.000 lei.Sunt mari,frumosi,de crescatorie.Original,natural 100%,doar la mine se gasesc.Pofta buna.
Ieri la Selgros,in Cluj-N.,am vazut melci gata preparati in cochilie.Pret acceptabil.Poti opta intre 12 buc. la 170.000 lei pana la punga de 700.000 lei.Sunt mari,frumosi,de crescatorie.Original,natural 100%,doar la mine se gasesc.Pofta buna.
- pacha

am si pontu cum sa tzii faci personal da' nu ti-l dau
peseu: aia de crescatorie is beneficiari de fare, ai mei is garantat salbatici.ca calu
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
IAr o luati razna cititorilor:)
MAi mai ...nu se poate ca sa vb urat din nou...nu stiu cum se face, dar mereu ma atacati......care e problema "testoaso" ca am spus "buna cititorilor"..tu nu poti sa spui asa sau ce te deranjeaza..? Mai Whatever..vezi ce inseamna sa lipsesti de la consiliere..Draga Necko...ce facem cu baiatul asta? Il picam la semiotica? Ia-l de aici ca ma zapaceste:)...N-am timp si dispozitia necesara sa-i explic codul eticii si pozitia linguritei, dog, deasupra, misionarul, scaun, etc?
Si nu mai faceti voi pe altul prost, uitati-va la voi insiva prima data si apoi vorbiti de altul...Lumea pe zi ce trece se duce de rapa din pacate....
BUBUIE PROSTIA IN CAPUL VOSTRU SI INTELEPCIUNEA...! sa fiti iubiti!
Si nu mai faceti voi pe altul prost, uitati-va la voi insiva prima data si apoi vorbiti de altul...Lumea pe zi ce trece se duce de rapa din pacate....
BUBUIE PROSTIA IN CAPUL VOSTRU SI INTELEPCIUNEA...! sa fiti iubiti!
- Gigi0517
OMG,si io care ma suparasem ca nu mi se posteaza decat cu balarii
Hai ca merita forumu si numa pt doza de ""?Seinfeld?"" zilnica.Cand voi scapa de insomnie,sper sa imi amintesc-camasa si blugi e bine
Sau poate ca de obicei imi trag pe mine blugi,pantalonii de doc sau veluri,un pulover sau un hanorac cucucucu un tricou dedesubt si o sapca.Si nici n-o sa ma gandesc ca in lipsa mea de cochetarie as putea fi urmarit de.... un barbat?????
Chiar,am multe cicatrici pe antebrate,cum e corect,sa le ascund sau sa le arat?(spuneti,ca io invers fac
)
edit-ora 2:30,la 9 tre sa fiu la faculta,la 2 la politie,pana la 3 la camera de munca,da cum sa nu votez Yhreadu asta cu nota maxima?Felicitari creatorului,de mult n-am mai ras asa bine,poate reusesc si sa adorm.

Sau poate ca de obicei imi trag pe mine blugi,pantalonii de doc sau veluri,un pulover sau un hanorac cucucucu un tricou dedesubt si o sapca.Si nici n-o sa ma gandesc ca in lipsa mea de cochetarie as putea fi urmarit de.... un barbat?????
Chiar,am multe cicatrici pe antebrate,cum e corect,sa le ascund sau sa le arat?(spuneti,ca io invers fac

edit-ora 2:30,la 9 tre sa fiu la faculta,la 2 la politie,pana la 3 la camera de munca,da cum sa nu votez Yhreadu asta cu nota maxima?Felicitari creatorului,de mult n-am mai ras asa bine,poate reusesc si sa adorm.
-
incoherent - Junior Member
GIgi cu atitudinea ta oricum mi se pare cam greu sa pui mana p-o femeie...Pana la urma "Beauty is in the eye(witness) of the beholder".
Uite de exemplu dupa mine cea mai sexy femeie in viatza e Marisa Tomei,daca stii cine e fumeia ceea.
Si cum sa-ti placa ma o femeie dimineatza,ciufulita,cu ochii mijiti,inainte sa se spele pe dinti,cu o figura pe fatza de zici ca-i o pisicutza furata de la mamica ei?Conform standardelor tale,nici o femeie nu e de o frumusdete naturala dimineatza,si totusi o descrii.
Cand o sa trezesti dimineatza langa o asemenea femeie,fugi,e clona extraterestra.
Uite de exemplu dupa mine cea mai sexy femeie in viatza e Marisa Tomei,daca stii cine e fumeia ceea.
Si cum sa-ti placa ma o femeie dimineatza,ciufulita,cu ochii mijiti,inainte sa se spele pe dinti,cu o figura pe fatza de zici ca-i o pisicutza furata de la mamica ei?Conform standardelor tale,nici o femeie nu e de o frumusdete naturala dimineatza,si totusi o descrii.
Cand o sa trezesti dimineatza langa o asemenea femeie,fugi,e clona extraterestra.
-
Lol nocturna
pe langa insomnia pe care mi-ai oferit-o cu generozitate,pe langa faptul ca-s un biet student in cautare de munca in momentul de fatza(ma primesti preot la altar?),pe langa faptul ca am lipsuri multe si marunte,mai mai dobori si cu afirmatia asta.
Nu am auzit pana acum de vreo femeie care sa-l considere pe Isus sexy...cum mi-as putea permite?Frumusetea ingerilor e divina si n-are nimik sexual.Marisa Tomei e o biata muritoare si are si de 2 ori varsta mea...ash detrona-o daca mi-ai permite,dar nu indraznesc...
(cu sperantza ca am putut semana macar un zambet condescendent pe BBBuzele tale)
Semnatura

pe langa insomnia pe care mi-ai oferit-o cu generozitate,pe langa faptul ca-s un biet student in cautare de munca in momentul de fatza(ma primesti preot la altar?),pe langa faptul ca am lipsuri multe si marunte,mai mai dobori si cu afirmatia asta.
Nu am auzit pana acum de vreo femeie care sa-l considere pe Isus sexy...cum mi-as putea permite?Frumusetea ingerilor e divina si n-are nimik sexual.Marisa Tomei e o biata muritoare si are si de 2 ori varsta mea...ash detrona-o daca mi-ai permite,dar nu indraznesc...
(cu sperantza ca am putut semana macar un zambet condescendent pe BBBuzele tale)
Semnatura
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
scuzati oameni buni,ratacisem ochelarii
ia verificati iar postu,sa va lamuritzi
Ce sa zic,greseala de fond... n-ajungea semnalu la voi daca nu greseam o litera

Ce sa zic,greseala de fond... n-ajungea semnalu la voi daca nu greseam o litera

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
OMG, OMG
Ce aveti fratilor cu copilu asta? Ce v-a facut? Imi pare rau sa o spun, dar in afara atacurilor voastre copilaresti si prostesti, nu aveti nimic in cap (i mean astia tari in gura car va luati de el). A deschis un subiect f interesant, dar ignoranta si prostia voastra sufera in amorul propriu, vad eu, si nu il lasa si pe el sa traiasca, asa cum ii place... Ziceti ca Jiji e virgigin? Treaba lui. Mai bine asa destept si virgin decat asa versat in ale sexului si asa stupid ca unul dintre voi... Barem el e in stare si de altceva... in afara de sex... (pt ca apropos, sa se futa... stiu toate animalele... ca voi si ... alea naturale
)
Ce aveti fratilor cu copilu asta? Ce v-a facut? Imi pare rau sa o spun, dar in afara atacurilor voastre copilaresti si prostesti, nu aveti nimic in cap (i mean astia tari in gura car va luati de el). A deschis un subiect f interesant, dar ignoranta si prostia voastra sufera in amorul propriu, vad eu, si nu il lasa si pe el sa traiasca, asa cum ii place... Ziceti ca Jiji e virgigin? Treaba lui. Mai bine asa destept si virgin decat asa versat in ale sexului si asa stupid ca unul dintre voi... Barem el e in stare si de altceva... in afara de sex... (pt ca apropos, sa se futa... stiu toate animalele... ca voi si ... alea naturale

"undefined"? ca sa traiesti trebuie sa fii stapan pe visele tale
-
ianix_boy - Junior Member
ianix, ia si matale o paosa de o saptamana timp in care iti sugerez sa studiezi atat limba romana cat si aspectele legate de modul de apreciere al altor useri de pe forum. daca vrei neaparat sa te erijezi in avocatul lui gigi, fa-o fara sa jignesti.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
aidi bre aiule, nu vezi ca shi iapix ie ushor acid la adresa lu marele modist? io cre ca ie chiar fuarte critic shi mijtocar, numa ca ie prea suptil!Ziceti ca Jiji e virgigin?

[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
railor ce sunteti cu sensibilitatea baiatului (ma rog, cand era paduri cutreiera acu' o fi prin Queens)
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=441577#post441577
Asta cu virgigin tzin sa repet de de anale
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=441577#post441577
Asta cu virgigin tzin sa repet de de anale

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
personagiu de sta pe spate a'ncercat acu' cativa ani sa poarte steagu' (sus).
n-a reujit!
concluzie: steagu' nu este un obiect de imbracaminte.
n-a reujit!
concluzie: steagu' nu este un obiect de imbracaminte.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- nodingat
lasati-o mai moale cu pretentiile de guru in ale esteticii si modei;)
Nu zic ca nu sant si lucruri adevarate si de bun simt in ce ai scris insa...sant si kestii cu care nu sant de acord.Am mai auzit tampenii de genu' "dom'le ciorapi albi se poarta (inclusiv la pantofi negri, kestia asta!!!) doar daca esti tanar;)...ma-ntelegi!"
. Nu scrie NICAIERI in estetica ca NU am voie sau ca as fi caraghios sa port pana la adanci batraneti ciorapi albi la ce pantofi "vrea muskii mei"!!! Cine zice contra ori habar n-are ce e aia estetica ori confunda moda (care e data de alti, adesea ,imbecili , ce nu au nimik in comun cu gustul sau estetica) cu estetica ori are mari dificultati in a intelege ..lucruri simple;).In rest...numai bine 

- Prince_VLAD
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma