Placerea la femei VS Placerea la barbati
75 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Placerea la femei VS Placerea la barbati
Stiu ca este mai greu de spus care e mai intensa dar se poate spune.
Eu cred ca femeile simt o placere mai mare ca cea a barbatilor, asta e parerea mea...sa vad si pe altii ce zic...
Eu cred ca femeile simt o placere mai mare ca cea a barbatilor, asta e parerea mea...sa vad si pe altii ce zic...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
asa zic si eu
si mi-a fost confirmata si de ele! asa am citit si prin reviste si carti,deci e aproape sigur asa. Deci fetelor,daca va spune unu ca are placerea mai mare ca a voastra,ori n-o aveti voi,ori va minte!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Re: asa zic si eu
Initial trimis de Joao
si mi-a fost confirmata si de ele! asa am citit si prin reviste si carti,deci e aproape sigur asa. Deci fetelor,daca va spune unu ca are placerea mai mare ca a voastra,ori n-o aveti voi,ori va minte!
Pacat ca asa e ca mie nu mi se pare corect

I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: asa zic si eu
Initial trimis de B-O-B-O
Pacat ca asa e ca mie nu mi se pare corect, din moment ce tot noi suntem aia care muncim din greu la pat ;P
ba vere,multumestete cu alea 10 secunde de placere,iti dai seama cum ar fi sa fie doar o secunda?;P
- Joao
- Junior Member
nu gasesc...........
am cautat pe net,dar n-am gasit decat yoga tantrica,cu incetinirea batailor inimii si a metabolismelor,dar asti a le stiam deja..........,daca gaseste cineva ceva de sex cu tactici tantrice,va rog,postati linkul aici!
- Joao
- Junior Member
hmmm
auuuu !! ce tot va plangetzi .. mai "masculilor " ca nu avetzi parte de destul a placere in timpul actului sexul.. cred ca nu va place.. chiar de loc..
dar vi se aprid calcaiele.. si nu ratatzi nici o ocazie cand e loc.. de un nou "numar" hmmmm.. e cam curios..

life is a shit.. and we are full of life
- cool-girl
- Junior Member
?
sa trecem la lucruri serioase!
am luat ceva carti si am gasit un site cu tantra,pt cei interesati dati-mi un pm sau pe yahoo messenger la JOAO_tt,si stam de vorba si va dau si indicatii,ca-s multe de spus!
Cartle sunt pdf!
am luat ceva carti si am gasit un site cu tantra,pt cei interesati dati-mi un pm sau pe yahoo messenger la JOAO_tt,si stam de vorba si va dau si indicatii,ca-s multe de spus!
Cartle sunt pdf!
- Joao
- Junior Member
la femei intensitatea este mai mare si dureaja si mai mult chiar dupa inchierea actului sexual. este si normal daca barbatul face toata treaba. dupa ce oboseste ce sa ii mai arda si de intnsitate.
K-gula.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Re: hmmm
Initial trimis de cool-girl
auuuu !! ce tot va plangetzi .. mai "masculilor " ca nu avetzi parte de destul a placere in timpul actului sexul.. cred ca nu va place.. chiar de loc..dar vi se aprid calcaiele.. si nu ratatzi nici o ocazie cand e loc.. de un nou "numar" hmmmm.. e cam curios..
Pai nu stiu de ce se plang altzii, eu unul nu ma plang decat de fetele care stau ca scandurile si asteapta ca barbatul sa faca totul. Si, pentru ca ma respect din punctul asta de vedere, nu-mi place sa las o femeie dezamagita. Daca sunt barbati care fac sex doar pt propria lor placere atunci imi pare rau pt voi fetelor, dar ei sunt cei care ne fac de ras pe noi ceilalti. Si voua, fetelor ar trebui sa va placa sa faceti sex la fel de mult ca noua. Daca nu, inseamna ca nu l-ati facut cum trebuie sau cu cine trebuie...
- Syke
- Junior Member
Re: Re: hmmm
Initial trimis de Syke
Pai nu stiu de ce se plang altzii, eu unul nu ma plang decat de fetele care stau ca scandurile si asteapta ca barbatul sa faca totul. Si, pentru ca ma respect din punctul asta de vedere, nu-mi place sa las o femeie dezamagita.
ai si tu dreptatea.. ta .. in cazul papusilor gomflabile.. da.. dar da si tu un exeplu concret.. o fata care a stat ca o scandura.. eventual care sa manace si semintze in timpul actului ...
in general .. sau asha ar fi normal .. daca nu esti o fire egoista cata placere primesti atata dai..
de cate ori ai incercat sa discutzi cu aceea "scandura " pe aceasta tema "ce itzi place .. ce nu itzi place" poate asha considera ea ca e bine.. sa stea mai degeaba... si sa admire tavanu.. din diferite motive.. lipsa de cunostitze in domeniu.. poate din rusine.. sau din educatzia pe care a primit-o ... cine stie.. poate fi si din neincredere..in partener.. dar daca vorbesti cu ea.. despre.. aceasta problema.. se poate rezolva..
- Vizitator
Re: hmmm
Initial trimis de cool-girl
auuuu !! ce tot va plangetzi .. mai "masculilor " ca nu avetzi parte de destul a placere in timpul actului sexul.. cred ca nu va place.. chiar de loc..dar vi se aprid calcaiele.. si nu ratatzi nici o ocazie cand e loc.. de un nou "numar" hmmmm.. e cam curios..
bob cu bob se umple sacul...

-
qeru - Junior Member
Re: Re: Re: hmmm
Initial trimis de Unregistered
ai si tu dreptatea.. ta .. in cazul papusilor gomflabile.. da.. dar da si tu un exeplu concret.. o fata care a stat ca o scandura.. eventual care sa manace si semintze in timpul actului ...
in general .. sau asha ar fi normal .. daca nu esti o fire egoista cata placere primesti atata dai..
de cate ori ai incercat sa discutzi cu aceea "scandura " pe aceasta tema "ce itzi place .. ce nu itzi place" poate asha considera ea ca e bine.. sa stea mai degeaba... si sa admire tavanu.. din diferite motive.. lipsa de cunostitze in domeniu.. poate din rusine.. sau din educatzia pe care a primit-o ... cine stie.. poate fi si din neincredere..in partener.. dar daca vorbesti cu ea.. despre.. aceasta problema.. se poate rezolva..
in general au fost prea preocupate sa geama shi sa se simta bine ca sa se mai gindeasca shi la placerea mea:( cit despre alea de maninca semintze in pat... imi vine sa ma-ntreb daca am eractzie sau mi se pare. din fericire n-am avut prea multe nenorociri d'astea
-
qeru - Junior Member
Re: Re: Re: Re: hmmm
Initial trimis de qeru
in general au fost prea preocupate sa geama shi sa se simta bine ca sa se mai gindeasca shi la placerea mea:( cit despre alea de maninca semintze in pat... imi vine sa ma-ntreb daca am eractzie sau mi se pare. din fericire n-am avut prea multe nenorociri d'astea
mamaaaaaa,bai vere dar unii dintre voi au avut ghinion la greu.....
seminte-n pat?!?!?!? pai cred ca i le bagam in gaura cea mai uda pe loc!:mad:
- Joao
- Junior Member
Dragi bărbaţi,
cu şuvoaie de lacrimi de durere in sufleţel şi pe obrăjori vă aduc la cunoştinţă că da, e adevărat: Femeile savurează actul sexual mult mai intens decat bărbaţii. In timpul orgasmului, 7 centri din creierul unei femei sunt implicaţi, pe cand din creierul bărbatului doar unul (şi ăla amărat ca vai de el). De aici s-ar putea deduce că orgasmul femeii e de şapte ori mai intens decat cel al bărbatului. Dar asta nu-i tot. Asta e doar frişca de pe tort, cireşica de pe frişcă, lichiorul din cireşică. Femeia savurează fiecare clipă, nu numai orgasmul. Ca să nu mai vorbim de orgasme multiple, partide după partide etcetera etcetera.
Şi ca să inchei intr-o notă optimistă vă anunţ că noi de fapt ştim cum să prelungim cele zece secunde ale voastre fără să consultăm cărţi de tantra in format PDF, MPP etc., dar o facem numai cand meritaţi.
Sex plăcut in continuare!
PS: pe de altă parte voi sunteţi buni la matematică, fizică, calculatoare...
Ştiu că nu s-a mai scris pe subiect din 2002, dar nu puteam să nu fac tot posibilul să le alin băieţilor suferinţa
.
cu şuvoaie de lacrimi de durere in sufleţel şi pe obrăjori vă aduc la cunoştinţă că da, e adevărat: Femeile savurează actul sexual mult mai intens decat bărbaţii. In timpul orgasmului, 7 centri din creierul unei femei sunt implicaţi, pe cand din creierul bărbatului doar unul (şi ăla amărat ca vai de el). De aici s-ar putea deduce că orgasmul femeii e de şapte ori mai intens decat cel al bărbatului. Dar asta nu-i tot. Asta e doar frişca de pe tort, cireşica de pe frişcă, lichiorul din cireşică. Femeia savurează fiecare clipă, nu numai orgasmul. Ca să nu mai vorbim de orgasme multiple, partide după partide etcetera etcetera.
Şi ca să inchei intr-o notă optimistă vă anunţ că noi de fapt ştim cum să prelungim cele zece secunde ale voastre fără să consultăm cărţi de tantra in format PDF, MPP etc., dar o facem numai cand meritaţi.
Sex plăcut in continuare!
PS: pe de altă parte voi sunteţi buni la matematică, fizică, calculatoare...

Ştiu că nu s-a mai scris pe subiect din 2002, dar nu puteam să nu fac tot posibilul să le alin băieţilor suferinţa

............................
- sin ella
sin patica ca intotdeauna
casa nu mai vorbim ca daca pe noi ne duare in poola....voi va folositi cei 7 centrii nervosi la a verifica care e stanga sau dreapta
casa nu mai vorbim ca daca pe noi ne duare in poola....voi va folositi cei 7 centrii nervosi la a verifica care e stanga sau dreapta

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
voi sunteţi buni la matematică, fizică, calculatoare
...si folbal, da?
7 centri din creierul unei femei
creier ie folosit ca eufemism, nu?
De aici s-ar putea deduce că orgasmul femeii e de şapte ori mai intens decat cel al bărbatului
poasa fie si de o suta ne duare in flofender. principalu ie sa futem noi

Femeia savurează fiecare clipă
la un oral nu numa fiecare clipa ci si altceva. daca si inghite poa sa savureze ce vrea mujchii iei

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
sunteti frustrati, asa-i?
nu chiar da nu prea citim revista femeia sa luam date atat de interesante, cel mult nejtiutori

ce-ar fi sa ne pupati voi in cei sapte centri
ca preludiu la un futut hai ca ne sacrificam

-
Dragi tovarase si tovarasi,
SinElla are dreptate, dpdv stiintific. Dar uita ceva: ca barbatii sunt fericiti asa cum i-a facut Dumnezeu. Problema e ca femeile nu sunt intotdeauna multumite... E adevarat, poate ca la noi intensitatea (calitatea?) actului sexual este mai scazuta, dar totodata noi suntem disponibili aproape oricand. "O femeie are nevoie de un motiv ca sa o faca, un barbat de un loc", parca asa era replica dintr-un film.
Fara sa par rau, s-ar parea ca situatia are explicatie evolutionista. Barbatul trebuie sa fie capabil sa fecundeze cat mai multe femei. N-are timp de prostii... Femeia, in schimb, s-ar parea ca a dobandit orgasmul mult mai recent pe scala evolutiei, in momentul cand au trebuit sa se intareasca legaturile din cadrul unui trib. In fine, nu prea pricep eu ce legatura are asta cu orgasmul... dar in fine. O explicatie mai plauzibila mi se pare aceea ca prin contractiile produse de orgasm are loc o absorbtie a spermei in uter.
Prin urmare, desi noi parem mai rudimentari, suntem mai eficienti. Femeia este mai sofisticata tocmai pentru ca trebuie sa stea dupa noi si sa ne astepte pe noi
SinElla are dreptate, dpdv stiintific. Dar uita ceva: ca barbatii sunt fericiti asa cum i-a facut Dumnezeu. Problema e ca femeile nu sunt intotdeauna multumite... E adevarat, poate ca la noi intensitatea (calitatea?) actului sexual este mai scazuta, dar totodata noi suntem disponibili aproape oricand. "O femeie are nevoie de un motiv ca sa o faca, un barbat de un loc", parca asa era replica dintr-un film.
Fara sa par rau, s-ar parea ca situatia are explicatie evolutionista. Barbatul trebuie sa fie capabil sa fecundeze cat mai multe femei. N-are timp de prostii... Femeia, in schimb, s-ar parea ca a dobandit orgasmul mult mai recent pe scala evolutiei, in momentul cand au trebuit sa se intareasca legaturile din cadrul unui trib. In fine, nu prea pricep eu ce legatura are asta cu orgasmul... dar in fine. O explicatie mai plauzibila mi se pare aceea ca prin contractiile produse de orgasm are loc o absorbtie a spermei in uter.
Prin urmare, desi noi parem mai rudimentari, suntem mai eficienti. Femeia este mai sofisticata tocmai pentru ca trebuie sa stea dupa noi si sa ne astepte pe noi

Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
-
PeerGynt - Junior Member
Prin urmare, desi noi parem mai rudimentari, suntem mai eficienti. Femeia este mai sofisticata
pai si-o ce ziceam bre mai devreme. ia cu 7 centri noi cu fututu, ia face statistici noi futem, ia filosofeaza noi dam muie, ia pune frisca si cirese noi mai futem o data....si tot asa

-
Altfel spus, biata fomeaie are nevoie de şepte centri acolo unde masculii se descurca cu doar unul. Cata risipa ! (daca i-ar fi folosit mai "cu cap" pe cei extra-sase, nu se mai punea problema feminismului)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Dar uita ceva: ca barbatii sunt fericiti asa cum i-a facut Dumnezeu.
daca ai fi citit si restul mesajelor de pe subiect - care m-au determinat si pe mine sa postez - ai fi observat ca nu e chiar asa. toti antepostatorii de gen masculin s-au plans.
Apoi au aparut antipostatorii si restul il stim.

frustraceilor, voi n-aveti nimic de fu... pardon, facut?

............................
- sin ella
Bre ofendicioaso, intensitatea asta mica la barbati e din vremurile in care barbatu mai vana si-un mistret in timp ce futea, ca in caz de nu-l nimereste, sa aiva timp sa fuga. Femeia, pana isi reveneau cei sapte centri, se trezea ca nu mai poasa se trezesca. Vigilenta, bre, vigilenta. Astazi barbatu a evoluat, in loc sa vaneze misteti, se uita la teveu, mai schimba o priza sau insurubeaza un bec.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
75 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii