)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
-

Daimon - Mesaje: 5074
aaaaaaaaaaa
nu se poate
doi de eye
nu e frumos din partea ta sa duci oamenii in eroare
contul tau ar trebui sters fara drept de apel
nu se poate
doi de eye
nu e frumos din partea ta sa duci oamenii in eroare
contul tau ar trebui sters fara drept de apel
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
poate isi sterge eye contul sau bun din greseala 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
sa ma pis pe el de monitor.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-

UnCopilutz - Junior Member
poate că din ceea ce s-a intamplat acum şi sezonul trecut, suporterii vor invăţa ceva: echipele nu pot juca bine fără spectatori (sau cu tribunele goale, că este aceeaşi treabă ). Rapid (sezonul trecut) şi Steaua (acum) au pierdut cu Poli Timişoara (0-3) şi Gloria Bistriţa (0-1), iar Dinamo a remizat (acum) cu Jiul (1-1). singura excepţie o constituie Steaua, care a caştigat anul trecut cu 2-0 (nu mai ştiu cu cine).
ps: da, Steaua a pierdut, aşa cum au furat-o Dinamo de la Farul, iar Farul de la Rapid. este cumva interzis?
ps: da, Steaua a pierdut, aşa cum au furat-o Dinamo de la Farul, iar Farul de la Rapid. este cumva interzis?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
folbal? iar folbal?
eo am in acest moment in mintea mea ca ma kk pe mine de ras ca m-a sunat shef ca e in pana de machina pe langa bukale si sa ma duc sa il iau
~p~p
imediat ma duc. uite-acu
~p
eo am in acest moment in mintea mea ca ma kk pe mine de ras ca m-a sunat shef ca e in pana de machina pe langa bukale si sa ma duc sa il iau
~p~p
imediat ma duc. uite-acu
~psemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
căcamaş in avataru tău.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
cu cea mai mare placere.
cum sa dau bre cu ascutitu sau la gioale,nu am nimic cu zburatoru...mai ales k e mare amator de bere
p.s. este k titina a destins atmosfera si a mai amuzat inca o data lumea prin pataniile ei ?
cum sa dau bre cu ascutitu sau la gioale,nu am nimic cu zburatoru...mai ales k e mare amator de bere
p.s. este k titina a destins atmosfera si a mai amuzat inca o data lumea prin pataniile ei ?

ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
daca tot e momentul confesiunilor. amintesc si eu placuta intlanire de aseara, intalnire cu ocazia careia am facut cunostiinta cu doua din Doamnele forumului si anume Necko si older. multe salutari amandurora
-

Daimon - Mesaje: 5074
daimuane shi mie mi-ar placea s-o cunosc pe older shi s-o revad pe necko, dar sunt sigura k daca ai fi fost prezent duminik ar fi fost ceva deosebit shi de neuitat, cum a fost pt noi toti cei de fatza 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089