Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde bazac » Joi Oct 20, 2005 2:05 pm

Mark, multumesc pentru clarificari.

Se pare ca lumea are nevoie de invitatii “personalizateâ€Â
bazac
Junior Member

THX for your invitation Bazac !!

Mesajde Max Him » Vin Oct 21, 2005 9:29 am

Hm! Interesant ce spui tu acilea Bazac da' trebuie sa recunosc ca nu prea sunt eu expert in numararea biturilor din piesele dansabile in fox... din pacate! Asa ca te cred pe cuvant!he, he, he ! :calm:
Iar fan Modern Talking chiar nu am fost si nu sunt DELOC!
In schimb recunosc Power play-ul tau, respectiv Rudy & Co.: Play the Game, care este FANTASTIC!
Nu cunosc celelalte variante(presupunand ca asta sunt!) enumerate mai jos!
Hm!Chiar ar fi interesant de stiut care din ele este originalul. Presupun ca Rudy&Co.
Ok, My POWER PLAY:

SABINA M- Excited For Love :dir: :dir:

...adica o copie fidela SABRINA, cu linie muzicala idem si versuri foarte... sexoase ! ==D
Un weekend ITALO va doresc!
a presto.
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Vin Oct 21, 2005 5:48 pm

Max Him zice:

>In schimb recunosc Power play-ul tau, respectiv Rudy & Co.: Play the Game, care este FANTASTIC!
Nu cunosc celelalte variante(presupunand ca asta sunt!) enumerate mai jos!
Hm!Chiar ar fi interesant de stiut care din ele este originalul. Presupun ca Rudy&Co.

Toate trei sunt melodii “de sine-statatoareâ€Â
bazac
Junior Member

Mesajde Max Him » Vin Oct 21, 2005 8:56 pm

Draga Bazac,
tu spui asa:
>>>BTW, Laserdance NU sunt ITALO DISCO ci SYNTHESIZER DANCE! OK?

La fel cum NU sunt ITALO DISCO: Koto, Hipnosis, Ciber People, Timerider, etc. etc. etc.

Vezi acilea:
http/www.discogs.com/release/217678

Nu ma intereseaza ca niste analfabeti i-au pus in compilatii cu titlul BEST OF ITALO DISCO or something. Habarnisti!<<<

Nu te contrazic in sensul ca muzica instrumental electronica produsa de sus numitii este CHIAR Synthesizer Dance, DAR da-mi voie sa-ti spun ca GENUL Italo Disco/Dance este caracterizat de acest Synthesizer sound... adica ceea ce produce acest miraculos Synthesizer. Evident cu ajutorul unor minti extraordinare si imaginatie muzicala debordanta.
De aceea zic eu, ca muzica celor de la LASERDANCE, KOTO, ROFO, CYBER PEOPLE, HYPNOSIS, ETC., apare pe compilatiile Italo Disco.
POWER PLAY:
CLAUDIA T- Dance With Me

piesa EXTRAORDINARA, Productie Michiel van der Kuy.
Max Him
Junior Member

Power Play !

Mesajde Max Him » Dum Oct 23, 2005 12:14 pm

My POWER PLAY:

VIRGIN- Only You

Productie Mark Farina si... cred ca nu mai are nevoie de alta prezentare.
A, mai e ceva: cu siguranta stiti dejaca VIRGIN este cea care se numeste in realitate CLARA MORONI. Dar am mai vorbit despre ea in postarile trecute.
O duminica ITALO tuturor!
CIAO!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Vin Oct 28, 2005 6:32 pm

Mark Ashley zice:

>My power play: Lilac - Come On

Nu e cumva Lilac: Come Come Come?

Vezi acilea:

http://www.discogs.com/artist/Lilac

Doua genii: Crivellente si Farina

Sti Jump To The Music, tot de Lilac?

Max Him zice:

>Nu te contrazic in sensul ca muzica instrumental electronica produsa de sus numitii este CHIAR Synthesizer Dance, DAR da-mi voie sa-ti spun ca GENUL Italo Disco/Dance este caracterizat de acest Synthesizer sound.

Groso modo asa e. Dar e distanta ca de la cer la pamant intre:

Koto: Visitors
si
Sabrina: Boys.

Power Play:
Mark Adams: I Know Your Mind
bazac
Junior Member

Lilac

Mesajde Mark Ashley » Sâm Oct 29, 2005 12:11 pm

Bazac,

Eu am melodia pe o caseta produsa in Polonia si cumparata prin 90. Acolo figureaza Lilac - Come On. Dar se pare ca ai dreptate, m-am uitat pe link-ul tau... Pe caseta am si Jump to The Music, de data asta titlul fiind corect.

My powerplay: Jaqueline - Every Beat of My Heart :dir:

Weekend italo!
Mark Ashley
Junior Member

Power Play !

Mesajde Max Him » Lun Oct 31, 2005 8:51 am

My POWER PLAY:

LABAN- Donna Donna :dir: :dir:
FARA comentarii... ca ar fi de prisos; oricum piesa asta imi taie respiratia si as asculta muzica celor de la LABAN la orice ora.
ciao!
a presto!
Max Him
Junior Member

Mesajde FlorinT » Lun Oct 31, 2005 5:25 pm

prutagu:
Am "BROKEN HEART". Nu suna grozav in nici un sens, dar daca vrei sa o ai, ti-o pot trimite.

bazac zice:
Inca mai astept. Adresa mea email: danielbazac@hotmail.com

legenda: :dir: bazac nu uita ca impartitul de muzica e ilegal :scaun:
FlorinT
Junior Member

Mesajde bazac » Lun Oct 31, 2005 9:45 pm

FlorinT zice:

>bazac nu uita ca impartitul de muzica e illegal

Shoot! Chiar am uitat.

Veeeeeeeery funny!

Interesant e faptul ca din 18-09-2005 - data la care ai postat tu ultima oara - deci intr-o luna si jumatate – n-ai catadicsit sa intri in discutii, da’ acuma, m-ai asteptat la colt, si trosc!

Anyway, daca ti mai ti minte, am scris, ca a trimite o piesa, doua lui Max Him nu consider o mare crima. A-i trimite 1.000 de melodii e o alta poveste. Mai ales daca piesele ce le trimit sunt de pe CD-uri originale. RIAA nu alearga dupa astia cu o melodie doua.

Probabil viitoarea ta interventie va fi cand voi calca din nou pe bec... cu o greseala de ortografie, o litera acolo, ceva.... Gasesti tu...

Vai, vai, vai!

Power Play:

Mark Adams: I Know Your Mind
L.I.F.E.: It Happens All The Time

Florine, e o regula nescrisa in thread-ul asta sa pui Power Play. Da' pe tine nu te intereseaza chestia asta prea mult. Important pentru tine a fost sa gasesti o fisura in mesajele mele. Ce aiurea!

PS

Mark Ashley zice:

>Jaqueline - Every Beat of My Heart

Superba!

Apropos, lipseste un “câ€Â
bazac
Junior Member

Mesajde FlorinT » Mar Noi 01, 2005 3:46 pm

26-08-2005, 23:12

FlorinT wrote:
Schimbul de muzica este ilegal numai in anumite situatii

bazac:
Cu respectul cuvenit imi permit sa am o parere diferita: TOATE schimburile de muzica sunt ilegale.

bazac:
Anyway, daca ti mai ti minte, am scris, ca a trimite o piesa, doua lui Max Him nu consider o mare crima. A-i trimite 1.000 de melodii e o alta poveste. Mai ales daca piesele ce le trimit sunt de pe CD-uri originale. RIAA nu alearga dupa astia cu o melodie doua.

Pai eu sint de acord cu o piesa-doua, de fapt la asta am si facut referire, adica sa ne trimiti si noua piesele despre care vorbeai. Se pare ca de atunci si pina acum au inceput sa iti placa schimburile de mp3-uri, adevarul este ca forumul asta e cel mai saracacios la capitolul asta... oare de ce? daca te uiti pe altele vezi ca se baga mp3-uri la cerere fara discutii inutile. Oricum dupa mesajul din 26-08-2005 acum ar trebui sa iti urez ilegalitate placuta... :tai: ai grija!

Power Play: Magazine 60 - Don Quichotte
Am bagat o melodie care sa nu iti placa :n:

ps.Sper ca nu te-ai suparat... doar sintem oameni maturi :bere
FlorinT
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Noi 02, 2005 7:29 am

FlorinT wrote:

>Se pare ca de atunci si pina acum au inceput sa iti placa schimburile de mp3-uri,

“SE PAREâ€Â
bazac
Junior Member

Mesajde FlorinT » Mie Noi 02, 2005 11:22 am

:salut: Parerile de rau pentru artisti, compozitori, case de discuri sint valabile numai in cazul in care ai ce si de unde sa cumperi! Dupa lungi discutii cu cei care asculta Italo Disco pot spune ca noi sintem ultima categorie care apeleaza la mp3-uri si prima care ar cumpara cd-uri/vynil-uri originale daca desigur ar exista!!!

bazac:
"dar efectiv uneori nu ai incotro. Cat ai cauta, nu gasesti una, doua, noua piese ce-ti plac."

==D Imi place ca in final ai realizat si tu ca daca nu ai incotro trebuie sa faci compromisuri! Uite mie imi plac mp3-urile pentru ca pur si simplu nu am alta varianta!

bazac:
Nici macar I Love Disco Collection
http://blancoynegro.com/shop/defaul...sort=1a&&page=1
cu ale lor 36 de CD-uri nu au multe piese ce ne plac. Ca sa nu mai vorbesc de ZYX. Ca de iTunes nici nu vreau sa-mi amintesc.

Si mie imi plac doar putine piese de pe acele compilatii... culmea, nu? asa ca de cele mai multe ori ce ne place nu mai exista pe piata.

Forumul e mai saracacios pentru ca bazac zice in 25-08-2005, 00:35: Sorry, Florine, da’ io la "share" gizmos, nu ma bag

Cind am zis "discutii inutile" ma refream la: nu se da, nu se face, RIIA zice, ala face... nu gasesc ca sint discutii care intereseaza pe cineva de aici.

Apropo, nu am mai aparut pe aici pentru ca am gasit un alt forum unde nu am auzit niciodata despre ce vorbeai tu in trecut, cine doreste o melodie e ajutat fara probleme, pot spune ca olandezii sint oameni deschisi si te ajuta fara "discutii inutile". Tu oricum stii bine despre ce vorbesc deoarece am dat si de tine pe http://capishe.topcities.com dar cred pe unde te duci preferi sa faci download decit upload, nu? ca vorba ta "la "share" gizmos, nu ma bag" :slap:

Eu iti dau o idee: baga-te la share si da prieteneste (cui iti cere) tot ce nu e de gasit pe piata la vinzare si asa poti trece strada linistit :calm:

Iti place Magazine 60 - Don Quichotte? atunci cum sa fac sa iti dau versiunea video? :cool:

Power Play: Mr. Black - Hold Me Tight... si sa nu zici ca si asta iti place :)
FlorinT
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Noi 02, 2005 2:56 pm

>Parerile de rau pentru artisti, compozitori, case de discuri sint valabile numai in cazul in care ai ce si de unde sa cumperi!

Da de unde! Sunt valabile in TOATE cazurile.

>Dupa lungi discutii cu cei care asculta Italo Disco pot spune ca noi sintem ultima categorie care apeleaza la mp3-uri si prima care ar cumpara cd-uri/vynil-uri originale daca desigur ar exista!!!

EXISTA! Da’ trebuie sa cauti putin. Iar in cazul vynil-urilor trebe sa ai chimiru’ gros. Mai deunazi imi zicea un DJ local ce tine seri Italo disco aici in New York, ca a vazut in Internet – eBay daca nu ma insel – Ventura: Another Time, la 200 de parai. WOW! O fi piesa superba, da’ nici asa pret pentru un 12''.

bazac:
"dar efectiv uneori nu ai incotro. Cat ai cauta, nu gasesti una, doua, noua piese ce-ti plac."

FlorinT zice:
>Imi place ca in final ai realizat si tu ca daca nu ai incotro trebuie sa faci compromisuri!

Care “finalâ€Â
bazac
Junior Member

Mesajde Max Him » Mie Noi 02, 2005 4:25 pm

"Domnu'" Max Him NU doarme, e cu ochii pe voi!! :a:
Revin in masura timpului disponibil!
Max Him
Junior Member

Magazine 60 - Don Quichotte

Mesajde FlorinT » Mie Noi 02, 2005 4:33 pm

Stiu eu ce zic deoarece Magazine 60 - Don Quichotte varianta video nu merge pe email pentru ca are 33MB! Stiu ca hotmail are 250MB spatiu oferit dar accepta numai 10MB per mesaj, yahoo are 1GB dar tot 10MB per mesaj... nu-i inteleg la faza asta :shoot:
Ce zici sa fac upload pe un site din ala "la "share" gizmos? :slap:
Pe linga piesele mentionate de tine (Mona Lisa cred ca e cea mai buna) merge si: Mr. Black - She Has Away

Power Play: Paciscopi - Love's Harmony (imi place cum suna pianul in piesa asta)
FlorinT
Junior Member

Mesajde bazac » Mar Noi 08, 2005 9:07 am

Billboard Magazine
November 07, 2005, 2:00 PM ET

Grokster Service Shuts Down
By Bill Holland, Washington, D.C.

http://www.billboard.biz/bb/biz/newsroom/legal_management/article_display.jsp?vnu_content_id=1001435219

The owners and operators of the Grokster peer-to-peer (P2P) network--the lead and most well-known defendants in one of the Supreme Court's seminal decisions this year--agreed today (November 7) to shut down operations to settle the three-year-old piracy case with the nation's major record companies, motion picture studios and music publishers.

The settlement includes a permanent injunction prohibiting infringement--directly or indirectly--of any of the plaintiffs' copyrighted works. This includes ceasing immediately distribution of the Grokster client application and ceasing to operate the Grokster system and software. An RIAA spokesperson also said Grokster is to pay the plaintiff companies $50 million in damages.

A consent judgment will be submitted to U.S. District Court for the Central District of California court today for its approval.

Coming just four months after the Supreme Court's ruling in MGM vs. Grokster--and on the heels of a rapid succession of similar international rulings in Korea, Australia and Taiwan--the music industry today hailed the settlement as an important milestone in the continuing transformation of the online marketplace.

"This settlement brings to a close an incredibly significant chapter in the story of digital music," said Mitch Bainwol, chairman/CEO of the RIAA. "This is a chapter that ends on a high note for the recording industry, the tech community and music fans and consumers everywhere. At the end of the day, this is about our ability to invest in new music. An online marketplace populated by legitimate services allows us to do just that."

"The Grokster verdict has spurred growth and innovation for legal music services, including a legitimate peer-to-peer market," said David Israelite, chairman/CEO of the National Music Publishers Association. "Now that a legal online entertainment environment has been established, the ultimate winners in the Grokster case are the music fans, who now have more options than ever before to hear the music they love."

http://www.billboard.biz/bb/biz/newsroom/legal_management/article_display.jsp?vnu_content_id=1001435219

PS Florine, voi reveni sa-ti raspund.
bazac
Junior Member

Off topic

Mesajde Mark Ashley » Mar Noi 08, 2005 10:36 am

Domnul Bazac,

Cu toata bunavointa de care dau dovada, nu pot sa accept sa ajungem de fiecare data la discutii despre copyright & others. Acesta este un forum in care discutam despre muzica italo-disco, daca doresti sa bati apa in piua pe acelasi subiect, te rog frumos sa deschizi un nou topic. Cine e interesat de acest subiect va interveni acolo.
Multumesc,
Mark.
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde FlorinT » Mar Noi 08, 2005 11:10 am

bazac poate Grokster Service este un nume cunoscut acolo la tine dar aici nu a auzit nimeni de asa ceva... asa ca e total neinteresant!

Cred ca Mark Ashley ti-a zis exact ce trebuie, + poate nu ti-ai dat seama dar de la un timp te-ai axat pe tema asta care revine si nu se mai termina.

Power Play: :dir: Rick Layne - Like Heaven

ps.Am observat ca piesa cu Mr. Black e de fapt "Monnalisa" (vezi foto)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
FlorinT
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Mar Noi 08, 2005 12:29 pm

Ciao ragazzi !
Scuze pentru intarzierea cu care intru pe forum, insa in aceasta perioada sunt extrem de ocupat. Chiar mi-ar placea sa pot sta mai mult cu voi.
Ok, va promit sa revin IN FORTA!
Deocamdata va propun un super POWER PLAY:

CHERRY- Magic Holiday :dir: :dir:

Mie imi place in mod deosebit. ==D
Salutari. Vorbim!
Max Him
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Mie Noi 09, 2005 12:39 am

Dragilor,

Va mai aduceti aminte superhitul:
Walter Nita - Viva la discoteca?? :dir: :dir:

Ce vremuri!!!!
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Noi 09, 2005 7:32 am

Sorry, people.

M-am inselat crezand ca poate informatia intereseaza pe unii.

Sorry again.

Max Him zice:

>CHERRY- Magic Holiday
>Mie imi place in mod deosebit

E misto. Take a Moment imi place insa mai mult.

Mark Ashley zice:

>Va mai aduceti aminte superhitul:
>Walter Nita - Viva la discoteca??

Titlul imi zice ceva, da' linia melodica, nu-mi amintesc.

Power Play:

Lala: Johnny Johnny
bazac
Junior Member

Walter Nita - Viva la discoteca?!

Mesajde Max Him » Mie Noi 09, 2005 2:33 pm

Hm! Mark referitor la intrebarea ta subscriu la ce spune Bazac, adica: titlul imi spune ceva dar linia melodica... pauza totala!
DAR cu siguranta cateva acorduri acolo imi vor improspata memoria muzicala(care, nu sa ma laud, e DESTUL de incarcata!! he, he, he)
Bazac, este superba si piesa "Take A Moment" a aceleasi superbe CHERRY, alias CLARA MORONI.
WOW! De asemenea Lala- Johnny Johnny este super misto. Din pacate, nu o detin(deocamdata!) in format digital ci doar pe ... o veche compilatie caseta audio, DAR originala, productie a celor de la renumita casa de discuri "I VENTI".
Ok, MY POWER PLAY:

SILICON DREAM- Marcello The Mastroianni :dir: :dir:

o piesa superba productie a anului 1987.
Ci sentiamo prestissimo!
Max Him
Junior Member

Walter Nita - Viva la discoteca

Mesajde Max Him » Mie Noi 09, 2005 10:47 pm

DAAAA! Am redescoperit aceasta piesa
Walter Nita - Viva la discoteca
...ca, deh, cineva binevoitor(ca de obicei ;))a avut grije sa-mi "reamprospateze" memoria. ==D .Multumesc!
Ok, pai iata o EXTRA propunere de "rumegat" in seara aceasta :

TIA- Boy Toy :dir: :dir:

este ABSOLUT SUPERBA!... dar cu siguranta stiti asta, nu?! ==D
o seara cat mai Italo va doresc prieteni.
A presto.
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Joi Noi 10, 2005 5:38 am

Max Him wrote:

>Ok, MY POWER PLAY:
SILICON DREAM- Marcello The Mastroianni

Si tie ti se pare ca piesa asta suna ca Off: Electrica Salsa?

Oricum e misto.

>Ok, pai iata o EXTRA propunere de "rumegat" in seara aceasta :
TIA- Boy Toy

Wow, good one!

Power Play:

Andrea: Macho Man
bazac
Junior Member

Power Play !

Mesajde Max Him » Joi Noi 10, 2005 10:26 am

Bazac wrote:
>>Si tie ti se pare ca piesa asta suna ca Off: Electrica Salsa?

Da, seamana iar piesa este cu adevarat excelenta. Varianta pe care o am eu, si o ascult TOCMAI in acest moment dureaza nici mai mult nici mai putin de 6 minute si 16 secunde.
Apropo, o alta super productie SILICON DREAM care imi place in mod deosebit este piesa "ALBERT EINSTEIN".

Bazac wrote:

>>TIA- Boy Toy

>>Wow, good one!

Da, este superba, insa din pacate cam atat detin cu aceasta TIA.
Pai hai sa va propun tot o ultra piesa(...cel putin eu asa o consider) ca POWER PLAY:

ALEX C- Tonight All Night :dir: :dir:

pareri? critici?
O zi ITALO va doresc. ==D
Ciao, a presto amici!
Max Him
Junior Member

Mesajde Mark Ashley » Vin Noi 11, 2005 9:42 pm

Max, despre ALEX C- Tonight All Night, excelenta piesa!!!
Mai stiu de Alex C.: Just Dance si Fire In The Rain. Super toate!!

My PowerPlay: Boys Next Door: Don't Let Me Down!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dir: :dir:

P.S. Sa-mi fie rusine, "TIA- Boy Toy" nu o am si nici nu cred ca am auzit-o...
P.S.1. Pt ca tot am vorbit de individ o gramada acum vreo luna si nu am auzit cuvinte prea de lauda (desi eu il ridicasem in slavi), va recomand din tot sufletul: John Christian - Could It Be love. :dir: :dir: De zile mari... Bazac?
Mark Ashley
Junior Member

Mesajde bazac » Dum Noi 13, 2005 12:47 pm

Max Him wrote:

>Apropo, o alta super productie SILICON DREAM care imi place in mod deosebit este piesa "ALBERT EINSTEIN".

E faina. De asemenea seamana cu Off: Electrica Salsa.

Sti ca Bobby O a produs o piesa intitulata Einstein – cantata de Beat Box Boys? Piesa seamana mult cu Rock me Amadeus a lui Falco. De fapt invers pentru ca Einstein a aparut in 1984 iar Rock me Amadeus in 1985.

Sti Silicon Dream: You've Got A Bausparvertrag?

Max Him wrote:

>ALEX C- Tonight All Night

Prea Italo pentru mine. Da’ e OK.

Fire in the Rain e asa de... trista...da’ sufficient de ritmata. Acordeonu’ ala iti rupe inima.

Mark Ashley wrote:

>My PowerPlay: Boys Next Door: Don't Let Me Down!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry, dar nu cunosc. La inceput am crezut ca te referi la “Don't Let Me Down“ a lui Boytronic. Ulterior am vazut ca se pare ca intr-adevar exista un “Don't Let Me Downâ€Â
bazac
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Joi Noi 17, 2005 10:50 pm

Salutare baieti!
E ceva timp de cand nu ne-am intalnit aici in clubul "Italo Disco of the '80s"!
Oricum sper sa am ceva mai mult timp liber macar in acest weekend ca sa mai stau de vorba si cu voi!
Bazac, cunosc piesa celor de la SILICON DREAM.
Si spune Bazac:
>ALEX C- Tonight All Night

>>Prea Italo pentru mine. Da’ e OK.<<

Mda! ...De unde se vede inca odata treaba ca nu te prea impaci cu Italo ci mai mult cu German disco.
Din punctul meu de vedere insa nu e doar OK ci SUPER OK aceasta piesa.

>>Mark Ashley wrote:

>My PowerPlay: Boys Next Door: Don't Let Me Down<<
SUPERBA! Bravo pentru atenta selectie la rubrica POWER PLAY!

Mark Ashley wrote:
>>Mai stiu de Alex C.: Just Dance si Fire In The Rain. Super toate!! <<

...De unde se vede treaba ca ITALO DISCO NEVER DIES!
Ok, My POWER PLAY:

BALTIMORA- Jukebox Boy :dir: :dir:

Adica piesa care la mine TOCMAI se deruleaza i surdina la aceasta ora(22,50). Si cu siguranta nu mai e nevoie de alta prezentare, ca doar toti cunoastem BALTIMORA, nu?
Oricum desi e mai popular super hitul "TARZAN BOY", eu mereu am fost de parere ca cei de la BALTIMORA au piese mult mai bune decat "TARZAN BOY". Piesa "JUKEBOX BOY" este una dintre reusite... ==D evident e doar o parere personala!
Pe curand prieteni!
Ciao.
Max Him
Junior Member

Mesajde Italo Ventura » Joi Noi 17, 2005 11:33 pm

Nice work!
For more italo disco please listen the http://www.southpoleradio.com and http://www.italopartycrew.nl .
Enjoy ! The '80s italo disco is alive and never go on.
Italo Ventura
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica