C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
lalei
aze luni şi reincepe consuoarta munca, după un binemeritat concediu de o săptămană in care cam 12 ore pe zi a jucat Lineage II.
aze luni şi reincepe consuoarta munca, după un binemeritat concediu de o săptămană in care cam 12 ore pe zi a jucat Lineage II.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
zmorning bre, picaratzi si voi dimpat?
am avut un uichend merveios + o iesire junk food clasa intai (pen' mine nu pt categoria musCA CAre dupe 4 stripsuri face poc
)
alfel ma grabesc sa dau iute un ricosheu pana nu vine muncile calare pe mine.
neco ajtept titlifon sa mici, iaba daba duuuu.
o saptamana marfa sa aveti.
am avut un uichend merveios + o iesire junk food clasa intai (pen' mine nu pt categoria musCA CAre dupe 4 stripsuri face poc
)
alfel ma grabesc sa dau iute un ricosheu pana nu vine muncile calare pe mine.
neco ajtept titlifon sa mici, iaba daba duuuu.
o saptamana marfa sa aveti.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre, neatza!
fac shi eo un apel umanitar la domniile vuastre, deci bre ie unii care dupe 725 de posturi tot n'au reushit sa gaseaxa un raspuns la intrebarea "Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?"..va rog eo frumos daca nu shtitz sunatz un pretin da va rog eo hai sa'i ajutam pe ominii ashtea ca acush se face un an decand ish bat capu cu problema asta..
acu va las cu muncile vuastre cele de toate zilele shi ma indrept shi eo catre cariera de peatra..
ah, tanti danao sper ca atz loat cunoshtintza de rugamintzile mele ferbintz!
(http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=434118&postcount=38191)
fac shi eo un apel umanitar la domniile vuastre, deci bre ie unii care dupe 725 de posturi tot n'au reushit sa gaseaxa un raspuns la intrebarea "Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?"..va rog eo frumos daca nu shtitz sunatz un pretin da va rog eo hai sa'i ajutam pe ominii ashtea ca acush se face un an decand ish bat capu cu problema asta..
acu va las cu muncile vuastre cele de toate zilele shi ma indrept shi eo catre cariera de peatra..
ah, tanti danao sper ca atz loat cunoshtintza de rugamintzile mele ferbintz!
(http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=434118&postcount=38191)
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
deci nu stiu daca tzam raspuns sau duar am vrut da' io la 13 nu te pun neam, stii ca tziu la tine, numaru' ala parca ia mintzile la uameni.
si la puntu doi: abar n-am momentan ...
si la puntu doi: abar n-am momentan ...
- gaga
uite ajtia ma, face concurs de care ie mai incoierent. asa nu intram in europa* ! afara din tara!!!!!!
*=continentu
*=continentu

-

weed13 - Mesaje: 1868
neatza, pipal
deci daca o sa ma vedeti sclipicind toata sa stiti ca e vina lu' gaga
si ce bre, unde scrie ca golanii nu se-ntelege bine cu balerinele?
deci daca o sa ma vedeti sclipicind toata sa stiti ca e vina lu' gaga
h0va scrie:bre abar nai inglezapunk insemneaza pushtan d'asta teribilist, golan
si ce bre, unde scrie ca golanii nu se-ntelege bine cu balerinele?

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
cerzi ca sclipiciu sclipiceshte?
io nush unde am pus semintzele alea. ah si bre am luat un peste demential, da am uitat cum ii zice, inport thailanda, cel mai marfa peste pe care l-am halit pana acum
sa caut poate dau de iel.
io nush unde am pus semintzele alea. ah si bre am luat un peste demential, da am uitat cum ii zice, inport thailanda, cel mai marfa peste pe care l-am halit pana acum
sa caut poate dau de iel.
- gaga
uidule, mai stau cit sa treaca cei doojde ani ai lu brucan. daca nici pina atunci nu se schinba nimik - ceea ce nu prea cred ca o sa se intinple, am taiat-o
iaodi, dano l-ai bagat pe tinaru hova si o disparut cantemiru, bre
~p
iaodi, dano l-ai bagat pe tinaru hova si o disparut cantemiru, bre
~pGOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
gaga scrie:cerzi ca sclipiciu sclipiceshte?
sunt sigura. si daca se lipeshte de mine mi-e teama c-o sa sclipicesc si io
bre, te omor daca pierdushi semintzele.
cata peshtele ala si zi-ne si noo.
ps -ce patzishi la semnatura?!
-

gasii pestele cica se pescuieste in lacuri precum Bung Sam Lan in thailanda.
arata asa
http://www.jjphoto.dk/fish_archive/warm_freshwater/pangasius_sanitwongsei2.jpg
si l-am facut pane pe domnu file de pangasius si e bestial
cum nu mai e kantemir? plm
cam asa arata pachetu
http://www.b2b-deutschesee.de/press/files/TK_Pangasius.jpg
arata asa
http://www.jjphoto.dk/fish_archive/warm_freshwater/pangasius_sanitwongsei2.jpg
si l-am facut pane pe domnu file de pangasius si e bestial
cum nu mai e kantemir? plm
cam asa arata pachetu
http://www.b2b-deutschesee.de/press/files/TK_Pangasius.jpg
- gaga
si mie mi-a fost dor de tine gagone!
Care s-a mai incumetat sa semneze contractu cu cemeu?
Deci io vreau sa ma dau mare ca in momentu actual sunt posesoru a trei litri de tzuika veritabila.+ ca mai sunt fericit pentru faptul ca am la "dospit" trei tocitori la vreo 160 de vedre cu aluat pentru tzuika, pe care abia ashtept sa o rafinez sau de ce nu dublurafinez!
Shi mai sunt fericit ca in concediul care tocma ce s-a terminat,am fost blagoslovit cu tzuika .Multa tzuika!
intr-un cuvant, Tzuika aduce fericirea!
Cu alte cuvinte, ash bea o tzuika!
Care s-a mai incumetat sa semneze contractu cu cemeu?
Deci io vreau sa ma dau mare ca in momentu actual sunt posesoru a trei litri de tzuika veritabila.+ ca mai sunt fericit pentru faptul ca am la "dospit" trei tocitori la vreo 160 de vedre cu aluat pentru tzuika, pe care abia ashtept sa o rafinez sau de ce nu dublurafinez!
Shi mai sunt fericit ca in concediul care tocma ce s-a terminat,am fost blagoslovit cu tzuika .Multa tzuika!
intr-un cuvant, Tzuika aduce fericirea!
Cu alte cuvinte, ash bea o tzuika!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
s-a stricat calculatoru se blocheaza mereu s-a stricat calculatoru se blocheaza mereu s-a stricat calculatoru se blocheaza mereu s-a stricat calculatoru se blocheaza mereu s-a stricat calculatoru se blocheaza mereu s-a stricat calculatoru se blocheaza mereu s-a stricat calculatoru se blocheaza mereu s-a stricat calculatoru se blocheaza mereu s-a stricat calculatoru se blocheaza mereu s-a stricat calculatoru se blocheaza mereu s-a stricat calculatoru se blocheaza mereu s-a stricat calculatoru se blocheaza mereu s-a stricat calculatoru se blocheaza mereu s-a stricat calculatoru se blocheaza mereu
sanatate la nebiem.
auzi cecule, nu facem o degustare vineri? nu vii la concert de satanisti?
sanatate la nebiem.
auzi cecule, nu facem o degustare vineri? nu vii la concert de satanisti?
- gaga
pai nu-tz zisei ca urma sa? numa ca nu stiam ce surprize-mi rezerva soarta
eh, oricum n-am beut cine stie ce, la 7 eram deja acasa, cu techila-n bratze
ps - si nici n-am mai mancat nimic pana la 12 nuaptea, hapropou de categorie.
eh, oricum n-am beut cine stie ce, la 7 eram deja acasa, cu techila-n bratze
ps - si nici n-am mai mancat nimic pana la 12 nuaptea, hapropou de categorie.
-

pai cam dupe fro ora m-am trezit inconjurata de material rulant
se vede treaba ca din lipsa deschiderii la Gara Lipscani nimerisem taman in depou
paiacece, lasa bre casa ca oricum vineri, sambata si dumineca o sa ninga la ploiesti
se vede treaba ca din lipsa deschiderii la Gara Lipscani nimerisem taman in depou
paiacece, lasa bre casa ca oricum vineri, sambata si dumineca o sa ninga la ploiesti

-

Da di she bre?Ce tza facut biata coliba me?Nu poci pentrucasa viu acumasha na!+ ca trebe sa rezolv shi neshte divergentze care dateaza de ceva timp.Nu ca naj veni!
Pai nu la Ploieshti flufleable!In alta parte, adica unde im pertrec io zilele de relaxare, undeva mai departe de ploieshti, unde nu ninje niciodata, shi chiar daca ninje, ma duare-n cot ca am tzuika shi mi se rupe de ninsoare!
Deci, inc-odata(ma repet) sunt fericit ca am tzuika!
Pai nu la Ploieshti flufleable!In alta parte, adica unde im pertrec io zilele de relaxare, undeva mai departe de ploieshti, unde nu ninje niciodata, shi chiar daca ninje, ma duare-n cot ca am tzuika shi mi se rupe de ninsoare!
Deci, inc-odata(ma repet) sunt fericit ca am tzuika!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
adica atz avut intalnire forumista in tuata regula? si nu v-a prins nime in poze?
deci cecule si io ma repet, ma cac atat pe casa ta cat si in tzuika ta. ie a saptea uara cant te chem si ai trebi mai inportante, gata, nu te mai iubesc.
deci cecule si io ma repet, ma cac atat pe casa ta cat si in tzuika ta. ie a saptea uara cant te chem si ai trebi mai inportante, gata, nu te mai iubesc.
- gaga