)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Daïmon scrie:daca tot e momentul confesiunilor. amintesc si eu placuta intlanire de aseara, intalnire cu ocazia careia am facut cunostiinta cu doua din Doamnele forumului si anume Necko si older. multe salutari amandurora
transmit salutari si din partea domnului necko ca nu ti le puate zice ia... fortza poli
(cica nu a fost blat)
shaki, in doo saptamani sunt acasa, cu prima cafea (br) fac io cinste
(cred ca nu e bine sa fiu bine dispusa... fac cam des cinste Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-

older - Mesaje: 699
yes dabia ashtept s-a notatolder scrie: shaki, in doo saptamani sunt acasa, cu prima cafea (br) fac io cinste(cred ca nu e bine sa fiu bine dispusa... fac cam des cinste
)

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
migule, nijte ipocriti bre, uameni de nimic, se da rotunzi pe forum ca bea numa apa sfintita si de fapt iei bea numa bere
sica, da-i un pemeu lu miraculosu, maine la 7 il ai acolo
sica, da-i un pemeu lu miraculosu, maine la 7 il ai acolo

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre, gata huzureala, fiecare la bancu lui de munca, cu pila si menghina in mana, facetiva ca munciti, ... shaseeeeeeeeee, a aparut SIN PATECA 

-

eyewitness scrie:sica, da-i un pemeu lu miraculosu, maine la 7 il ai acolo
nu merg eu la Bacau. acolo n-au nici cehesti, nici shawerma. ce sa fac eu acolo ?

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Shaki scrie:sa cochetezi cu bacaunace minore?
cu alea pot cocheta si pe net...iar daca vreau sa pun mana pe tzatze la o minora...o am pe Titina. nu tre' sa merg tocmai pana la Bacau. mai iau si aviara de pe acolo

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

daca faci cinste...m-as incumeta sa vin 

-

sica, vine bre stai bland, insa lui ii place sa te rogi de el, sa-l alinti, sa-l periezi, sa-l ademenesti cu vorbe dulci da dupe aia ie omu tau. asa ni s-antamplat si mie si lu SOD in parcu operei 

-

homosexualu draq
merluc (cum ar zice eye) : cand ma uit la avataru lu sica...ma ia cu ameteala. parca nu mai sunt eu
merluc (cum ar zice eye) : cand ma uit la avataru lu sica...ma ia cu ameteala. parca nu mai sunt eu

-

vorbeam cu eye-ul. dar ma retrag...ca vad ca nici aici nu pot scapa de tine.
maine probabil te voi gasi si pe cg.
maine probabil te voi gasi si pe cg.
-