~p~pC.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
guz monin
bag p00la in ia de vreme, in ctza ie un jer deti ingheata berean vezica de te pishi cu tzurtzuri
si sami bag poola in iel de leptop ca da rateuri t-eul. creca ia intrat un capac de bere pe dedesupt
bag p00la in ia de vreme, in ctza ie un jer deti ingheata berean vezica de te pishi cu tzurtzuri
si sami bag poola in iel de leptop ca da rateuri t-eul. creca ia intrat un capac de bere pe dedesupt
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
lalei
comfirm că ploo
comfirm că ploo
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Neatza buna tutulor martzienilor!
FUBU na tzuika!
Ploo ashea oleaca!
Io tzin sa-i multzumesc lu nenea ala care o fo vinit cu ideia sa se decaleze ora cu o ora mai inainte ca sa ma trezesc io dimineatza shi sa am timp sa-m fac io tot ce-m trebe shi sa pun apa la flori.Multzumesc bah!
FUBU na tzuika!
Ploo ashea oleaca!
Io tzin sa-i multzumesc lu nenea ala care o fo vinit cu ideia sa se decaleze ora cu o ora mai inainte ca sa ma trezesc io dimineatza shi sa am timp sa-m fac io tot ce-m trebe shi sa pun apa la flori.Multzumesc bah!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
cecule vezi ca te repeti sau matale aplici tecstu la fiecare cemeist care saluta? 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
fluf scrie:am descoperit un smilie simpatic
pe care propun să-l numim fluf.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
un banc scurt cu si pentru betivi
Doi betivi ies dintr-un restaurant. Unul din ei cade.
- Ridica-ma, prietene, ii spune prietenului sau.
- Mi-e imposibil!, raspunde acesta. Dar ca sa-ti arat cat de mult te iubesc, m-asez si eu langa tine!
Doi betivi ies dintr-un restaurant. Unul din ei cade.
- Ridica-ma, prietene, ii spune prietenului sau.
- Mi-e imposibil!, raspunde acesta. Dar ca sa-ti arat cat de mult te iubesc, m-asez si eu langa tine!
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
hola trabajadores,
ii urezshi io nbm-ului cei-au urat si altzii si traditionalul ¨sa traejt 100 de ani fara reparatzii si io satz duc crucea¨
In rest toatebune, la corsari e sarbatoare, asa ca az frec ridichea si alte legume.
ii urezshi io nbm-ului cei-au urat si altzii si traditionalul ¨sa traejt 100 de ani fara reparatzii si io satz duc crucea¨
In rest toatebune, la corsari e sarbatoare, asa ca az frec ridichea si alte legume.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
nbm: notiunea filosofica; de asemenea, si-n logica matematica; cu ravna chiar.
ce reactie rapida
cumva freci menta?
iedit: vaz ca si gaga freaka menta, ba chiar are propria teorie a adevarului
sa-i traiasca
further iedit: no, ia ce zice nea bertrand russel: "The present king of France is bald," can be reworded to "There is an x such that x is a present king of France, nothing other than x is a present king of France, and x is bald."
m-a bufnit rasu instantaneu
ce complicatii inutile sa n-am ambitzie
plus ca cica asa demonstreaza iel ca enuntzu ie adevarat
this is killin' me....
ce reactie rapida
cumva freci menta?
iedit: vaz ca si gaga freaka menta, ba chiar are propria teorie a adevarului
sa-i traiasca
further iedit: no, ia ce zice nea bertrand russel: "The present king of France is bald," can be reworded to "There is an x such that x is a present king of France, nothing other than x is a present king of France, and x is bald."
m-a bufnit rasu instantaneu
ce complicatii inutile sa n-am ambitzie
plus ca cica asa demonstreaza iel ca enuntzu ie adevarat
this is killin' me....sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332