adevaru ie ca azi am ajuns la pranz la munca pe motic va mi so rupt anbreiaju. adevarat sau fals? ghici

adevaru ie ca azi am ajuns la pranz la munca pe motic va mi so rupt anbreiaju.
(si banui ca are efect benefic, ca scuza in fatza lu shefu
)
~p in afara de agramaticalitatz e de aberatzia zilei

fluf scrie:banuiesc ca iesentza intima a cordului s-o gasi intr-un distilat de miocard
da? da de asta ce zici?

oribilu ipocrit scrie:cum unii au pasiune sa prinda fluturi pentru insectar...eu am pasiune sa construiesc un forum capabil. nu sunt dependent de forum, nu am nici o problema...doar ca doresc sa creez o comunitate online...care sa poata purta si alte discutii decat despre trezirea de dimineatza, mancarea si culcare
ipocrizia salveaza...locomania 
edd scrie:nu ma intereseaza o bere sau orice altceva de la tine,vroiam doar sa iti spun ca nu prea ai caracter.
edd scrie:Scuza-ma ca vorbesc asa...da` ce pula mea e??Un mod de viata??Daca ai ajuns sa gadesti asa e grav.Si cum vrei sa construiesti o comunitate online?Sa impui reguli aberante si suspendand useri?

suporter steaua creshtina in 8 colturi scrie:lamultzean, enbeme, shi itzi tzinem pumnii. gaga, insanatoshire grabnica.
~p pre pana si jiji a lu becali se prindea ca ie vorba de anbreiaju racit al flufului nebemeian
o fi teama de concurenta?!?gaga scrie:te spurcizezi cu forume mishcatoare
sau doru de lutzepan la servici mersu pe jos ca-i mai sanatos
io fac cu masina in mai bine de o ora cei douaj de km pana la munca, dupa spusele tale ash deveni abebe bikila in cateva luni. aparusi gigiele fara cifre?
pan la servici mersu pe jos ca-i mai sanatos
io fac cu masina in mai bine de o ora cei douaj de km pana la munca, dupa spusele tale ash deveni abebe bikila in cateva luni. aparusi gigiele fara cifre?
pan la servici mersu pe jos ca-i mai sanatos
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori