eyewitness scrie:balbait-o!!!! (cb)
luc huz tokin'
baicsiniu, nu mere bre feceu' si d'aia. creca il saboteaza cineva.
nbm, az, bancuri ai? sau ma duc sa citesc posturile lu sica wine?
eyewitness scrie:balbait-o!!!! (cb)
eu cu dacia fac un sfert de ora(un km jumate~p) pana la servici cand prind semafoare roshii, pe jos tot un sfert de ora, iar cu bicicleta 5 minute da din motiv de lene nu mi-am reparat bicicletagaga scrie:io fac cu masina in mai bine de o ora cei douaj de km pana la munca
am fost mereu prin preajma da mio fost greu sa butonez.aparusi gigiele fara cifre?

O prejudecata comun intalnita in randul femeilor este aceea ca barbatii mint pentru ca sunt porci.
Nimic mai neadevarat. In primul rand, porcul nu minte, este un animal cat se poate de sincer si de corect. Iar in al doilea rand, barbatii mint nu pentru ca sunt nesimtiti, ci, dimpotriva, pentru ca le pasa de femeia de langa ei. O mint pentru ca o iubesc.
Se stie ca omul este o fiinta care suporta greu adevarul. Sa spunem, de pilda, ca ai iesit de la serviciu si te-ai dus cu baietii sa bei o berica. Vrei sa bei o singura bere: pe a cincea. Deci, se face 10 fara un sfert. Incepe Milan - Real. Desi ti-ai dori foarte mult sa fii acasa cu nevasta-ta/amica-ta si sa va uitati impreuna la o comedie romantica cu Ben Stiller sau Adam Sandler, nu poti sa-i lasi pe oamenii aia singuri la meci - doar sunt colegii tai. Se face 12, mai beti o berica si-ati plecat. Se sparge gasca si tu pleci decis acasa, cu un coleg care are acelasi drum. La crasma din colt, mai beti o bere, sa va puneti pe picioare. In fine, ajungi acasa. E unu' jumate.
Spuneti si voi: ai tu, ca barbat, inima sa-i spui nevesti-tii/amica-tii: "Bai, stiu ca m-astepti de la 7, ca ai fost la piata si ca ai gatit, da' io am fost la bere cu baietii, m-am uitat la meci si m-am simtit excelent si fara tine"? Ce suflet de caine trebuie sa ai ca sa-i spui asta? Cat de mizerabil sa fii?
Si-atunci vii acasa cu niste ochi lacrimosi, o iei in brate, o pupi, iti smulgi parul din cap de ciuda ca n-ai putut fi cu ea in seara asta si-i spui ca, exact cand te pregateai sa vii acasa, a venit patronul si-a dat de baut, era ziua lui sau i-a nascut nevasta, gasesti tu ceva, n-ai mai sunat pentru ca mereu te gandeai ca mai stai cinci minute si pleci, da' ala nu mai pleca si tu crapai de nervi.
Si-atunci, vin eu si va-ntreb: asta inseamna sa fii porc? Sa te gandesti la femeia de langa tine? Sa n-o faci sa sufere? Nu cred
memetu de cand te luxashi nu mai poti sa scrii ca nu poti satz foloseshti picioarele?
Si-atunci, vin eu si va-ntreb: asta inseamna sa fii porc?
ce cautai la disco bre?!
omu care stie scrie:o seara la piscina si sauna

nbmie, tu ai vreun plan de casnicie shi te pregateshti sa ai spatele asigurat?

Bre enbieme, chiar n-ai pic de mila de aiu de scrii posturi d-alea cat un forum miraculos?
bre da dice pe noi?

paiacec scrie:ala seamana mai mult a cuptior cu microwhere
daca aspiratoru ala impacheta si sarmale
gaga scrie:poate era rocoteca bre, io nu suport la disco ca ma doare capu.
era mai degraba ca un fel de balu bobocilor, ceva organizat de genu asta... weird dream anyway, la un moment dat m-am ciocnit si de gabubi
nush ce naiba cauta p-acolo...dana, penca ieste si niste duamne printre voi...
fluf scrie:
eniuei, sa-tz traiasca tissotu(face cat un audi?)

apai nu poa sa razuie numele de pe iel daca vrei sa-l vinzi? (da' dup-aia tre sa explici de ce nu-l portzi zi de zi la serviciu
)
gaga scrie:vam zis ca am primit o punga de cartie cu oo de tzara?

tz tz tz
vezi nbmie cine era interesata de casnicii shi alte matrimoniale?fluf scrie: iaodi: bre, ce de-a barbatzi insuratzi isi cata pe la matrimonioale "tinere (si nematerialiste) pentru relatie intima (eventual de lunga durata)"![]()

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator