Sica_wine scrie: visez cu ochi deschisi la vreo fata supre buna caruia ii place de mine
~p~pnbm scrie:domnu kant emir, daca tot luaratzi pozele, dece nu trageti o runda de jurizare, sa fim macar 4 jurati?
" scrie:[...]
oricum un tip ceva mai dezghetat care nu jtiu cum sa ratacit pacolo ii transmite sec :
[...]
hai ca mam distrat pe zioa de azi
Si cum ar spune polonezii(aprox.): Staruszek,ty móc ssać my chuj !!

nu mai intra pe forumu ala,e timp pierdut degeaba!

. Degeaba-s io asa cuminte... dar tu unde esti cand am nevoie de tine?

eyewitness, ma pun niste nenorociti la lucru, ma exploateaza, ma chinuie, ma extenueaza de mi s-au tocit toti centrii
io inteleg ca cand ie sa fie...bine toti cei 7 centri zbarnaie precum o raboteza de la imgb da io zic sa-i mai odihnesti ca sunt si iei centri...saracii centri 
Oribilul Mosh scrie:cand te-a scos Aliosha de la moderari ai dat fuga la xkran.
dupa o lunga perioada de frustrari dezamagiri tradari si neimpliniri revin pe forum,doar ca sa realizez ca ma pot distra la fel de bine ca pe vremuri
ebuna si insomnia la ceva.Oribilu mosh,iti dai seama ca nu exista publicitate negativa ci doar publicitate nu?
Iti dai seama ce ar insemna sa apara peste tot pancarte cu "nu beti coca-cola"?M-as lasa si eu de apa minerala
Ca sa trec la subiect(ce thinkuiesc amu si ce am pe minte),ma bantuie o insomnie (asa se zice cand n-ai dormit de 2 zile?),si incerc sa imi dau seama daca toate femeile is ciudate sau am io priza doar la genu ala de femei.A,si azi n-am chef de facultate.Apropo mosule,recordu meu personal e 6 litri de bere,2 de vin,unu de tuica intr-o noapte de la 11 la 5,urmata de 2 zile de stat in pat (faptu ca eram deprimat a ajutat la ingurgitare).Care-i recordu tau?
deci mai putin de jumate vor
Restu pana la 100 se poate sa doreasca acelasi lucru,da au nevoie de o vizita la un sexy shopShaki scrie:eye, eu zic sa schinbi la loc in chestia aia cu clasa muncituare - citeshte shi nu comenta, sau cum era...

Oribilul Mosh scrie:eu stiu ce am vorbit cu Aliosha
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator