Oribilul Mosh is on your ignore list
bai, deci nu se mai poate......pana nu vad poza cu o gagica (alta inafara de WR,Dia sau alta forumista cunoscuta, poza netrucata pe computer )
PS: si sa fiti de mana, in limbareala, ceva asa
PS: si sa fiti de mana, in limbareala, ceva asa
-
Dany_S - Junior Member
....mey voi sunteti grozavi!!!....d unde scoateti toate aceste bazaconii?!........interesant subiect......mere mai degraba asa ceva dekt clasik laba trista la gandaci.........=))
-
^Dark_Angel^ - Junior Member
zoso scrie:un forum al lui unde sa scrie numa el
nu este cam mult? mi se pare mai indicat un thread exclusivist unde sa scrie ce-l taie capul.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
pijchesh, cunva a prezis nenea fortuna ca se vor abate miracole titanice asupra nuastra de vom cuteza cu acest tread?
shi io zic la fel ! ar trebui dat ban shi termenat povestea. sau, cum zicea vali, exilat in siberia.

threadu asta ie cam deplasat.
shi io zic la fel ! ar trebui dat ban shi termenat povestea. sau, cum zicea vali, exilat in siberia.
-
nocturna - Mesaje: 8725
totusi..nu sunt cel mai submediocru, precum unii dintre cei ce mi-au pus nickul in a lor semnatura
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nocturna scrie:daca iarash se lauda cu onania shi stapanu inelelor
ai uit-at tocma Gladiatoru.
ANTI
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047
DECRET, spune-i si la ce ai vrut sa te referi prin expresia aceea. nu de alta, dar o sa iti replice ca nu a vazut pe forum nici o oala spata.
ANTI
-
da, exista!
urmez si eu turma ..
Nobody is perfect! I`m nobody
Oribilul Mosh is on Nobody`s f*ckList
Oribilul Mosh is on Nobody`s f*ckList

-
misht0karA - Junior Member
unde e semnatura "Oribilul Mosh is on your ignore list" ?
apropo cati mai aveti semnatura asta ori s-a plictisit lumea repede
apropo cati mai aveti semnatura asta ori s-a plictisit lumea repede
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
D-acu` incolo,Oribilul Mosh is on my ignore list too!
Asa,cadou de zioa mea
Asa,cadou de zioa mea

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Oribilul Mosh is on my ignore list too
daca ai sanje-n pancreas pune-o pe locomania, pe fc o au majoritatea

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
da, sigur....acolo unde e lider la posturi in fiecare zi...de nici eu nu pot tine pasul cu el.
si eye-ule...mai termina cu locomania ta. in fiecare zi pomenesti de locomania pe fc. cine nu te cunoaste crede ca faci reclama mascata. si asa de cand tot povestesti tu despre acel forum s-au dublat vizitatorii. maine, poimaine ma trezesc cu gaga pe acolo ca o invata pe Titina cum se face pilaful de shtevie sau rasolul de vita cu masline
si eye-ule...mai termina cu locomania ta. in fiecare zi pomenesti de locomania pe fc. cine nu te cunoaste crede ca faci reclama mascata. si asa de cand tot povestesti tu despre acel forum s-au dublat vizitatorii. maine, poimaine ma trezesc cu gaga pe acolo ca o invata pe Titina cum se face pilaful de shtevie sau rasolul de vita cu masline

- Fişiere ataşate
-
- top.jpg (14.55 KiB) Vizualizat de 4739 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
bre, tu in afara de vejnicele cretinitati cu care ne-ai bonbardat de cand ai postat prima uara pe fc, mai jtii si alceva?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
cand postam eu prima oara pe fc...tu habar n-aveai ce e ala internet.
-
aiule,sanje in pancreas se gaseste,numa ca pe locomania ie admin si nu poci sa-l pun pe lista de ignorati...da` o sa imi pun totusi semnatura,asa de dizain 

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Ba, Edd, de ce-i musai sa veniti voi de pe forumu unde v-ati inscris cu drag, unde chatuiti tuata ziua cu demoazelele si sa va varsati ofu aci, de fiecare data cand moshu va baga pl in gura? V-a fortat cineva sa scrieti acolo, nu va puteti abtine sau va ganditi ca poate totusi o s-o futeti pe titina pana la urma?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
piskhesule,e mai complicat d-atat.Sa presupunem ca stii pe cineva care are un forum si te roaga sa postezi pe forumul lui si dupa ceva vreme,cnd e suparat pe altii,isi varsa dracii pe tine,parca iti vine sa iti bagi pl in el de forum.Dar dupa,timp de o luna se roaga de tine sa revii pe forum si ajunge pana la stadiul de "pupat in cur"(si nu vorbesc prostii) si revii pe forum ca te-a rugat si la 2 zile iti da ban aiurea,iti vine sa il iei la pl cu tot cu forum,nu crezi?
-
Sydney - Junior Member
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii