C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aiule, nici nu ma mai obosesc satz raspund
nici io nu ma obosesc sa tentreb, deci ne menajam fortele amandoi, carei shpilu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bondimine
inorat da nu ploo inca deci azi mantorc in bucale , la noo mor cu claparu de gat
multzeani lu nea basescu
capshunare, ces orele alea de a intra pe cemeu, chiar si kant emiru duarme la ora aia
felicitam baicsu pentru frumuasa victorie deasear, daca da taticu meciu urmator, baietii lu razvan are sanse sa culeaga ghiocei la primavara
inorat da nu ploo inca deci azi mantorc in bucale , la noo mor cu claparu de gat
multzeani lu nea basescu
capshunare, ces orele alea de a intra pe cemeu, chiar si kant emiru duarme la ora aia
felicitam baicsu pentru frumuasa victorie deasear, daca da taticu meciu urmator, baietii lu razvan are sanse sa culeaga ghiocei la primavara

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
nu duarme, ie pe pozitzii (duar ca nare netu peste tat)
si zici ca ie zioa lu papai? sa traeasca, ca ie plin de haz!
iedit: a, sham uitat sa va spui ca am o mare pohta de somn (care nuncape intre opozabil si allantu, ie gruasa rau), ceea ce n-o sa mampedice sa dorm cu apnegatzie; voo - spor la trebi !
si zici ca ie zioa lu papai? sa traeasca, ca ie plin de haz!
iedit: a, sham uitat sa va spui ca am o mare pohta de somn (care nuncape intre opozabil si allantu, ie gruasa rau), ceea ce n-o sa mampedice sa dorm cu apnegatzie; voo - spor la trebi !
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Neatza buna tutulor!
In ciuda la ce v-o spune baicsu sa shtitz ca azi e vineri.
Dumnezeu exista!
Mi s-a aratat aseara in bucatarie.Mi-a spus:
" fiule(tre sa stau de vorba cu mama), te-ash imbratzisha dar nu poci!"
L-am intzeles instantaneu!Cat e El de Dumnezeu, tot doo maini are, iar aseara erau ocupate:
- stanga cu o stecla de doi litri juma de tzuika galbena shi frumoasa
- dreapta cu o stecla de trei litri plina oichi cu tzuika la fel de galbena shi frumoasa.
Shi Dumnezeu a zis:
- Arunca dreaq vinu ala!Da shi tu doo pahare.
A luat paiacecul paharul de vin, l-a deshertat, l-a clatit, a mai luat inca un paar de vin shi shi-a luat o palma-n cap de la doamne doamne:
- asta e paar de tzuika mah?D-o juma de litru?Da shi tu d-alea d-o litra barem, sa ne ajunga in seara asta.
Shi tot ashea, cat-o litra, cat-o litra, s-a facut mai multe litre, iar la un moment dat shi io shi duamne duamne am zis: "gata!Hai sa bem bere!"
Dup-aia, ci-om mai fi zis, ci-om mai fi facut, nici dracu nu shtie!Dumnezeu nici atat!
Asha ca preventiv, mi-am luat la mine un borcan de muraturi!
In ciuda la ce v-o spune baicsu sa shtitz ca azi e vineri.
Dumnezeu exista!
Mi s-a aratat aseara in bucatarie.Mi-a spus:
" fiule(tre sa stau de vorba cu mama), te-ash imbratzisha dar nu poci!"
L-am intzeles instantaneu!Cat e El de Dumnezeu, tot doo maini are, iar aseara erau ocupate:
- stanga cu o stecla de doi litri juma de tzuika galbena shi frumoasa
- dreapta cu o stecla de trei litri plina oichi cu tzuika la fel de galbena shi frumoasa.
Shi Dumnezeu a zis:
- Arunca dreaq vinu ala!Da shi tu doo pahare.
A luat paiacecul paharul de vin, l-a deshertat, l-a clatit, a mai luat inca un paar de vin shi shi-a luat o palma-n cap de la doamne doamne:
- asta e paar de tzuika mah?D-o juma de litru?Da shi tu d-alea d-o litra barem, sa ne ajunga in seara asta.
Shi tot ashea, cat-o litra, cat-o litra, s-a facut mai multe litre, iar la un moment dat shi io shi duamne duamne am zis: "gata!Hai sa bem bere!"
Dup-aia, ci-om mai fi zis, ci-om mai fi facut, nici dracu nu shtie!Dumnezeu nici atat!
Asha ca preventiv, mi-am luat la mine un borcan de muraturi!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
lalei
laomomendat o să fie luni
aiule, t-ea intrebat hova ceva.
laomomendat o să fie luni
aiule, t-ea intrebat hova ceva.

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
olario. la multz ani la basecsu, sa aiba vanturi in pupa.
alfel dupa ce primii de la cecu meil CU Cum se ia aviara la om, am primit de la un nene si rezultatu' (a se vedea in atasament)
alfel dupa ce primii de la cecu meil CU Cum se ia aviara la om, am primit de la un nene si rezultatu' (a se vedea in atasament)
- Fişiere ataşate
-
- gallina.jpg (31.72 KiB) Vizualizat de 1973 ori
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
pentru cecu
- Fişiere ataşate
-
- pentru paiacecu.jpg (163.93 KiB) Vizualizat de 1973 ori
ANTI
-

neatza bre oamini buni shi gaga !
care ieri am decxsxoperit ca la o crajma din apropierea unei alte crajme are bere. shi chiar mai eftena decat in prima crajma. deci ? care viii la o bere, maxim doo ?
ps: nu chiar acu, ca ie devreme. mai pe la un doishpe, ashea...
care ieri am decxsxoperit ca la o crajma din apropierea unei alte crajme are bere. shi chiar mai eftena decat in prima crajma. deci ? care viii la o bere, maxim doo ?
ps: nu chiar acu, ca ie devreme. mai pe la un doishpe, ashea...
-

neatza - Mesaje: 5820
-

cecule, mai suportă oleacă că am nejte treabă.
ANTI
-

bre paiacece, deci fac nemaipomenit de bine bre. mai ales decant am decxoperit tuborgu la 2,5 lei.
yaurta, deci nujtu. poate.
yaurta, deci nujtu. poate.
-

-

aulio, nutz shade bine acasa sa muara titirica. nu am zis ca bei scol, am zis ca e 1.5 = e ieftin acolo in jenere si asa a fo de cand ma stiu ieu si club a-ul si m-a surprins ca te surprinde.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-