Oribilul Mosh is on your ignore list

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde cr3tz » Joi Noi 03, 2005 11:38 am

cu tot cu forum dar fara familie.daca tu nu stai in vinul lui de ce ar sta el in posturile tale? :D
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde eyewitness » Joi Noi 03, 2005 3:57 pm

miraculosu ofticosu scrie:cand postam eu prima oara pe fc...tu habar n-aveai ce e ala internet

iti marturisesc cu mana pe inima ca nici acum nu jtiu ce e ala internet pt ca nu ma intereseaza, ma folosesc de el precum ma folosesc si de mashina, microunde sau razatuarea borner.

totusi cand vei posta si ultima uara pe fc atunci promit ca ma voi documenta si voi invata ce e ala internet.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nocturna » Joi Noi 03, 2005 8:24 pm

de drepturile de autor se mai aude ceva ?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde baixinho© » Joi Noi 03, 2005 9:06 pm

tu şi cand faci un bine societăţii vrei drepturi de autor?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Joi Noi 03, 2005 9:08 pm

cu atat mai mult ! fiind realmente rarisime ocaziile...
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Aliosha » Vin Noi 04, 2005 4:15 am

Sydney, tu esti fratele lui Leo ?

Acum uite...am o solutie pentru problema ta. Du-te pana al Cora si cumpara cateva beri nemtesti la vreo 60.000 sticla de 0.33. Pe urma, cand mai faceti intalniri forumiste simte-te si tu cu un mic, un cartof pai si o inghetata. Nu mereu, dar din cand in cand sa vada si el ca iti pasa. Intelegi ? Cam asta te-ar tine departe de banari pentru o perioada indelungata de timp.

Am si alta solutie insa e mai drastica si nu stiu daca ai fi de acord. Fa-ti schimbare de sex si incearca sa nu iti arati varsta. Anume, chiar daca ai 19 ani cere-te sa arati de vreo 14-15. Cu indulgenta 16. Participa la intalniri forumiste pentu a ridica media lor de varsta de la 12 ani la 13. Lasa-l sa iti puna din cand in cand mana pe picioare si pe tate.

Daca iti mai pot fi de folos cu ceva nu ezita sa postezi pe acest thread.

Best wishes,
Aliosha
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde cr3tz » Vin Noi 04, 2005 9:52 am

as mai adauga urmatoarele: pt moderare nu tre decat sa il insotesti in drumetiile sale,sa ii faci cat mai mult pe plac,sa platesti benzina/biletul de tren, si sa accepti supus toate indicatiile.

aliosha sper k nu am deranjat prin aceasta mica interventie.
cr3tz

Mesajde piskeshu » Vin Noi 04, 2005 10:30 am

Crt, tie ti-e ciuda ca nu te duce tata moshu in excursii?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Sydney » Vin Noi 04, 2005 12:31 pm

Aliosha...eo sunt.

M-am gandit la o solutie mai simpla totusi...Nu-l mai bag in seama! :D
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Noi 04, 2005 1:50 pm

n-ai scăpare, că şi dacă nu il bagi in seamă tot o să te intrebe e linia ucraineană de la stoia.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Noi 04, 2005 9:27 pm

pijkej, da-o in plm, nu te mai erija in avocatu handicapatilor ca nu te prinde. iejti mult prea nou pe fc si mult prea doxat sa te inplici. plm, ma faci sa-mi schinb parerea...
eyewitness

Mesajde cr3tz » Sâm Noi 05, 2005 12:38 am

tie ti-e ciuda ca nu te duce tata moshu in excursii?

moare invidia in mine , nu mai spune k fac spume pe aici si nu mai ajung la urmatoarea intalnire cu hepi end la mac sau mai situ eu unde :D
cr3tz

Mesajde Sică » Sâm Noi 05, 2005 12:57 am

de ce nu se fac si intinliri intre forumisti in alte orase ???
de exemplu Bacau :D
Moshule te astept pe la Bacau cand poti sa vii
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde weed13 » Sâm Noi 05, 2005 1:09 am

ba sica, fa intalniri unde vrea pula ta, cu cine vrea ia, si cand vrea ia, da daca vrei asa de mult sa mearga mosu la bacau, foloseste peme, iahu, icq, aol, msn, gsm, plm, ftp, brb, gtg, asl pls si altele, da nu mai tot fute buha cu mersu lu mosu la bacau, ca ma tahuiesc de cap cand vad atatea chemari, de zici ca tre sa mearga in burghina faso cu escala la paris respectiv oslo.
mersi mult!
weed13

Mesajde Sică » Sâm Noi 05, 2005 1:16 am

te deranjeaza ca nu te cheam si pe tine ?? fac chemarile aste asa ca sa le vada toti poate se nimereste naibii inca un moldovean de al meu pe acilea.
p.s daca vrei poti sa vii la Bacau de astept cu bratele deschise si cu iarba in mana, fumam un cui mai bem un vin mai merem la o tarfa intr-o zi sau cateva incap multe treburi de facut
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde weed13 » Sâm Noi 05, 2005 1:29 am

ba sica, cum bine zicea naiti, numa pe tine nu te doare prostia, da pe mine ma cam jeneaza. stii, cam asa ca atunci cand meri cu cortu, bei si manci ca porcu, te caci mult, si nu te speli pe cur vreo 4-5 zile. cam senzatia asta mi-o lasi si tu acuma.
scuza-ma ca te-am deranjat din cugetarile-ti minunate, nu mi-am dat seama de inprudenta pe care o fac. astept informatii noi legate de venirea lu mosu la bacau. distractie faina va doresc!
weed13

Mesajde old lord » Sâm Noi 05, 2005 1:02 pm

m-am uitat si io pe aci cine si cati useri s-au alaturat acestei "cauze nobila "

Decret
Aliosha
Love2Fly
Katzy
supermouse
dEpEchEmIND
cubu
baixinho
shaki
nocturna
SOD ??? *
eyewitness ???
weed 13 ???
Wild Rose
Dany_S
Titina
mishtOkarA
JaJa Beens
cr3TZ
Sydney

Userii cu " ??? " nu au precizat explicit ca < oribilul mosh is ignore list >

io va intreb urmatoarele: cati din voi ati fost prieteni co oribilul mosh, ma rog amici, s-au membrii in fostul club locomotive? de ce v-ati certat cu oribilul mosh?
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Shaki » Sâm Noi 05, 2005 1:10 pm

am sta la poveshti pe 666 de pajini... ~p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde piskeshu » Sâm Noi 05, 2005 1:35 pm

Aiule, tu nu m-ai inteles. Nu cunosc de ce aia mai vechi sau certat cu OM. Chiar nu ma intereseaza, probabil au avut motive intemeiate.

Ma enerveaza adunatura asta, care n-au avut mare lucru cu omu, si care s-au alaturat asa zisei cauze ca sa te pupe in cur pe tine si pe altii.
piskeshu
banned

Mesajde cubu » Sâm Noi 05, 2005 1:39 pm

old lord, io creca trebuia sa-mi pui si mie trei semne de intrebare. Chiar am si zis: "OM is not on your ignore list. Not even there." :D
indescifrabil
cubu

Mesajde cr3tz » Sâm Noi 05, 2005 1:41 pm

piskeshu scrie:Ma enerveaza adunatura asta, care n-au avut mare lucru cu omu, si care s-au alaturat asa zisei cauze ca sa te pupe in cur pe tine si pe altii.

asa cum eu nu caut sa inteleg de ce u ii iei apararea,asa te rog si pe tine nu spui ceva despre mine fara sa vorbesti cu mine.asta in cazul in care postul de mai sus se refera si la mine.

p.s. long live aiu si altii A-)
cr3tz

Mesajde Love2Fly » Sâm Noi 05, 2005 1:42 pm

Pe cine a mancat domle' in cur sa dezgroape subiectul asta? ~p

Nici macar nu mai sunt la moda posturile anti-moshu. Numai unii nostalgici se tot invart in jurul lait motivului "O.M" ...

later edit:
Cretzule, tu esti din ala care musca mana care l-a hranit. Acum recunoaste ca daca nu aveai unele divergentze cu moshu pe locosmecheria, la ora asta erai in backstage cu el. :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 05, 2005 1:47 pm

pijkej, toti cei care s-au alaturat "cauzei" au avut candva o divergenta, incident sau frustrare vis a vis de inculpatu pe care-l aperi. ia-i pe fiecare in parte si intreaba-i de ce, vei fi uimit de integritatea morala a protejatului tau.

in plus, de pupaturi in chiur m-am saturat la locu de munca, nu-mi mai trebe si pe forum :D
eyewitness

Mesajde cr3tz » Sâm Noi 05, 2005 1:47 pm

pe locosmecheria inca mai sunt , pt k am cu cine vb pe un subiect :P si cu ce dracu sa ma fi hranit moshu?cu filme de 9,2 pe imdb?cu sfaturi despre cum sa pun mana pe tatze la minore? :D
cr3tz

Mesajde Love2Fly » Sâm Noi 05, 2005 1:53 pm

eyewitness scrie:toti cei care s-au alaturat "cauzei" au avut candva o divergenta, incident sau frustrare vis a vis de inculpatu pe care-l aperi.

Haios e ca o parte din cei care s-au alaturat "cauzei" inca discuta cu moshu pe YM si ies la beri cu el (si nu zic de mine acum, nu ma incurc cu beri, eu l-am dus in Turcia, plm)
Eh, ce e mai haios e ca daca dai search pe unele posturi de acum un "an +" ale celor care acum sunt "anti-moshu" ai sa gasesti chiar cuvinte foarte frumoase adresate moshului si chiar invitatii la cafele/bere/tequila... :D
In 4-5 ani de fc trebuia sa-l acceptati asha cum este: onanist, gurmand, pedofil, fin cunoscator al berilor, devorator de filme bune si un nostalgic al muzicii populare vechi :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde piskeshu » Sâm Noi 05, 2005 1:57 pm

Moshu nu ie protejatu meu. Moshu ie pretenul meu, cel putin pana acuma. Mi se pare ca se face prea mult caz de Moshu. Si pe mine m-au frustrat multe persoane de pe forumu asta, inclusiv Moshu, da nu m-am plictisit asa tare incat sa ma ocup cu cacaturi de genu "Om is on my ignore list".

Crt, tu iesi cu el in oras, sydney la fel, apoi stuarceti lacrimi p-aci pe forum, sunteti cam de cacao. Plm nu te lua de un om, numa pt. ca ie la moda.

Love are mare dreptate cu ultimu lui post.
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 05, 2005 1:58 pm

io-l accept bre, la mine nu ie pe ignore, daca n-ar mai fi iel as ramane cu junghiu in coaie la nesfarsit :D
eyewitness

Mesajde Love2Fly » Sâm Noi 05, 2005 2:05 pm

daca n-ar mai fi iel as ramane cu junghiu in coaie la nesfarsit

Asha, deci recunosti ca Moshu te bine dispune cu unele posturi (fie ele si imbecile) si ca i-ai duce dorul in cazul in care ar renuntza la fc. N-are rost sa negi, se vede ca ai prins drag de el :D

Ah, inca o chestie, sunt cativa care au in semnatura cum ca "oribilul mosh e ignorat" si pretind ca il au chiar pe ignore(din fct. fc-ului) dar totushi continua sa i se adreseze sau sa faca misto de el. E de cacao faza asta!
Daca tot ai o chestie scrisa in semnatura macar respect-o si IGNORA-L da'...ce sa-i faci daca asta e moda? (cum zicea piskeshu')
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Shaki » Sâm Noi 05, 2005 2:08 pm

ok love, deruleaza tu o campanie, oribilu mosh is not on my ignore list :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Love2Fly » Sâm Noi 05, 2005 2:13 pm

Nu semnatura e problema. Aspectele pe care le consider "de kkt" le-am enuntzat mai sus.
Da'...din cate vad eu, si tu te cam simtzi cu musca pe caciula. Nu-mi spune! l-ai scos si tu la o bere ceheasca pe moshu' in MARE SECRET? :D
Love2Fly
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii