Cel mai reusit concert

ce-a fost pe Muzici o data

Cel mai reusit concert

Mesajde cristane » Mar Apr 30, 2002 10:53 am

E timpul de un subiect nou de discutie pe-aici.... Care e cel mai misto concert cu VDV la care ati asistat? Cu argumente pls.....

Eu "votez" pt cel din Backstage, decembrie anul trecut. Reunirea grupului de pe Yahoo, VDV a cintat tot ce-a stiut, fara stresul playlisturilor sau al orelor limita. Si a iesit super. (plus ca a fost prima oara cind am cintat cu ei pe scena :))
cristane
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mar Apr 30, 2002 12:25 pm

Eu mi-am facut un fel de top.
Cel mai frumos concert la care am fost cu Vita de Vie a fost intr-adevar cel din BackStage de pe 20 decembrie, spre rusinea mea, la capitolul cantat eu am facut playback :eek:
A mai fost concertul de lansare de la Sala Palatului - formidabil, spectaculos, invitati cu nume mari, public mare si aratos ;).
In Ploiesti la Festivalul Berii venisem la concert cu cel putin 100 de prieteni, cand a inceput Iamma, publicul pur si simplu a explodat!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

ehe ce vremuri

Mesajde K-gula » Mar Apr 30, 2002 12:34 pm

1. sala palatului. lansarea albumului EXXTRA
2. brasov. concert la care am participat, unde de altfel am cunoscut-o pe zgubi.
3. timisoara. mi-a placut mai ales combinatia intre VDV si trupa de butoaie SENSOR la piesa BASU` SI CU TOBA MARE. a fost dementa.
4. end zone.
5. concertul dat pt. lansarea CD-ului FENOMENTAL. CAND AU BAGAT CLIPUL CU PIESA VINO LA MINE NE-AM c*** PE NOI DE RAS. bine ca am avut apa calda acasa. ;)

si lista poate sa continue.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde SOD » Mar Apr 30, 2002 1:36 pm

1.concert vdv la sinaia in 1999 la festivalul toamnei.s-a lasat cu cearta.
2.concert lansare album FENOMENTAL la teatrul ion creanga.s-a lasat cu omlete a la jojo.
3.concert 1999 la jupiter.efecte speciale si tot tacamul. se auzea pana la neptun.s-a lasat cu artificii pe tot cerul.
2.la backstage au fost prea multe ca sa le categorisesc.
SOD

lansare Fenomental

Mesajde Zgubilici » Mie Mai 01, 2002 4:36 pm

Unii dintre astia care scriem pe forum n-am fost la lansarea Fenomental, si nici n-am gasit vreun articol referitor l aasta, dar de omleta am auzit ceva, povestiti-ne is noua ce s-a intamplat pe acolo mai detaliat.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Mai 02, 2002 9:26 pm

lansarea FENOMENTAL a fost un concert extrem de reusit. a fost exceptional dpdv tehnic, cam ca toate cantarile vdv. pe vremea aia la chitara evolua susnumitul jojo, maestrul culinar al trupei.
la sfarsitul concertului,s-a organizat conferinta de presa, atipic pentru evenimentele de pana atunci din romania.iar pentru a se evita momentele de tacere sau intrebarile de genul"ce planuri aveti pt. viitor"s-a optat pentru organizarea unui mic picnic direct pe scena. motiv pt. care s-au adus 1 bucata resou electric, 1 bucata frigider plin cu d'ale gurii si trupa s-a pus pe gatit, timp in care se raspundea si la intrebarile ziaristilor.produs final: o conferinta de presa iesita din canoane si plina de voiosie.
SOD

Înapoi la De pe muzica