)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
plm, nu ştiu scoru final, că in minutul 93 m-am dus să urinez. era 0-0.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
creca orele lu andone la dinamo ie numarate. becali are motivu pe care-l ajteapta demult
miraculosule, pizdele tele inocente de pe forumu tau, nu comenteaza folbalu ? ce plm cauti p-aici?
miraculosule, pizdele tele inocente de pe forumu tau, nu comenteaza folbalu ? ce plm cauti p-aici?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
eye-ule...da-mi in pula mea ban...daca te deranjez. eu ti-am dat vreo 7 banuri. da-mi si tu mie unul.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
miraculosule, cand iereai tu admin ma banai si pe mine si pe sody ca te faceam de cacat pe unde te prindeam, acu cand sunt io admin, io NU TE BANEZ pentru ca te faci singur de cacat si sincer nu ma lasa inima sa frustrez anumiti useri sa te faca si iei de cacat. deci oricum ai da-o tot in cacat esti
ca o alternativa viabila pentru tine, care oricum nu te scuate prea mult din cacat este sa te retragi tu singur de pe acest forum. ce zici?
ca o alternativa viabila pentru tine, care oricum nu te scuate prea mult din cacat este sa te retragi tu singur de pe acest forum. ce zici?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
zic ca esti de cacat 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
nocti, dementziala documentatia pt keshu (aia cu marile personalitati ale secolului)~p~p~p
(scuza-mi observatia, dar in ce domenii interesante te documentezi..
)
(scuza-mi observatia, dar in ce domenii interesante te documentezi..
)-

Daimon - Mesaje: 5074
deci stimatz colegi 'nainte de nani nani va las o tema pt acasa
intrebare: din ce tzara e compania Zentiva?
a/ olanda
b/ cehia
c/ olanhia
d/ abarnam
pt a rezolva aceasta problema va indic urmatuarele doo linkuri de pe saitu hotnius:
http://www.hotnews.ro/articol_31947-Sicomed-a-fost-vanduta-producatorului-olandez-de-medicamente-Zentiva.htm
http://www.hotnews.ro/articol_31830-Cehii-de-la-Zentiva-se-pregatesc-sa-dea-200-mil.-pe-Sicomed.htm
supces!
intrebare: din ce tzara e compania Zentiva?
a/ olanda
b/ cehia
c/ olanhia
d/ abarnam
pt a rezolva aceasta problema va indic urmatuarele doo linkuri de pe saitu hotnius:
http://www.hotnews.ro/articol_31947-Sicomed-a-fost-vanduta-producatorului-olandez-de-medicamente-Zentiva.htm
http://www.hotnews.ro/articol_31830-Cehii-de-la-Zentiva-se-pregatesc-sa-dea-200-mil.-pe-Sicomed.htm
supces!
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
abia am ajuns acasa mort dupa bautura si tigari, am facut pregatire pt mane seara se anunta party tare cu........va las pe voi sa va ganditi la ce poate sa fie acolo.
p.s. moshule daca ai putea sa vii mane la Bacaul meu drag te duceam spre o alta era a bautului si fumatului mai ales de iarba
p.p.s nu am chef sa aflu de une ii compania aia imputita nici macar sa dau click pe linkurile alea is prea beat
moshule intr-un viitor apropiat te astept pe la Bacau sau pe la Tecuci
p.s. moshule daca ai putea sa vii mane la Bacaul meu drag te duceam spre o alta era a bautului si fumatului mai ales de iarba
p.p.s nu am chef sa aflu de une ii compania aia imputita nici macar sa dau click pe linkurile alea is prea beat
moshule intr-un viitor apropiat te astept pe la Bacau sau pe la Tecuci
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
Bun venit celui mai nou membru, [url=member.php?u=31687]Dark_Angel_666[/url]
tarzior ai aparut, apocalipsa pe say uat a trecut...
moshule, te rog io dute la bacau k sa aibe shi unii o bucurie in viatza
tarzior ai aparut, apocalipsa pe say uat a trecut...
moshule, te rog io dute la bacau k sa aibe shi unii o bucurie in viatza
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089