Bicuitzi :)
44 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
cei mai buni Bicuitzi
pe care i-am mancat sunt dopplekeks (sau ceva de genu) luatz dintr-un supermarket d-asta...

sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
Biskrem-deliciosi.Mi se pare ciudat ca in comert pi la noi nu se gasesc decat biscuiti cu glazura sau crema dulce,nu si din cei cu cascaval,branza sau de orice alt fel...stiu io,cu unt,cu bere 

-
incoherent - Junior Member
nu ai cautat bine..romania e mare..si incapatoare..cauta mai bine...si cu siguranta vei gasi si biscuiti albastri:)...nu te lasa dus de valul glazurii..e ametitor si provoaca dependenta...da-i pe google acolo gasesti...da sa-i dai sa caute pagini in romania..sorry am uitat ca esti programator 

da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-
om_fericit - Junior Member
Fericitule,sunt convins ca pe google sau altavista gasesc si boxerii lu napoleon de vanzare
io ziceam la cumparaturi mane,in Carrefour ,de pus in carucior,sau in magazinu alimentar de la coltu strazii
Inca o retzeta-biscuitzi cu iaurt danone delicios .Fireste,Petit Beurre

Inca o retzeta-biscuitzi cu iaurt danone delicios .Fireste,Petit Beurre
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
ma dezamageste treadu asta, si cat potential avea:D
mie imi plac mult biscuitzii Lu, Prince etc. dar ideea e ca depinde mai mult cu cine si cand ii mananci;)
mie imi plac mult biscuitzii Lu, Prince etc. dar ideea e ca depinde mai mult cu cine si cand ii mananci;)
-
Daimon - Mesaje: 5074
kant emir,corect
si iarba ii mai buna cand pasunezi cu tovarasii.Cu cine sau ...de pe cine mananci biscuitii,asta e important
in nici un caz de pe colegu lu omu fericit,risc de hepatita

-
asta-i buna remarca, compania face biscuitele, nu crema! yo am un favorit, cu acre as manca biscuiti inmuiati in miere sau santal de rodie... sunt buni si "Zeo", ceva biscuiti in forma de animale si galzurati... si ulipio nu-i recomand nimanui..risc de icter, indiferent daca-s mancati cu sau fara colegu lu' omu fericit!
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Io plec peste 10 min sa testez teoria intr-o companie placuta
si cu ocazia asta o sa verific daca pestii de acvariu consuma biscuitzi (posibil sa fiu tras de urechi,da merita riscu').

-
salam de biscuitzi, pt LOVE2FLY..
1 kg biscuiti
1 tabla de margarina
5-6 linguri de zahar
200 ml de lapte
3-4 linguri de cacao
1 galbenus de ou
rom + cocos
Se sfarma biscutii cat mai marunt (eu personal, folosesc batatorul de carne) si se pun intr-o tava, se umezesc cu lapte si rom. Se topeste margarina si se pune in ea zaharul, cacaua si galebnusul de ou. Se toarna peste biscuiti. Compozitia finala se pune folie si se tapeteaza cu nuca de cocos. Enjoy
1 kg biscuiti
1 tabla de margarina
5-6 linguri de zahar
200 ml de lapte
3-4 linguri de cacao
1 galbenus de ou
rom + cocos
Se sfarma biscutii cat mai marunt (eu personal, folosesc batatorul de carne) si se pun intr-o tava, se umezesc cu lapte si rom. Se topeste margarina si se pune in ea zaharul, cacaua si galebnusul de ou. Se toarna peste biscuiti. Compozitia finala se pune folie si se tapeteaza cu nuca de cocos. Enjoy

am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
momento de la Primola. Ciocolata cu biscuiti si rom. Tare bun.
Biscuitii imi place sa ii mananc unsi cu margarina si dulceata. Sau doar cu una din astea doua. Dupa caz.
Si daca mai adaug si o cana de ciocolata calda e de vis.
Biscuitii imi place sa ii mananc unsi cu margarina si dulceata. Sau doar cu una din astea doua. Dupa caz.
Si daca mai adaug si o cana de ciocolata calda e de vis.
Traim in iubire, plecam in lumina. Sa fim printre stele impreuna as vrea.
-
Lauri-k - Junior Member
44 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii